Ya numaram kayıtlı bu gerizekalıda ben vatsapta durum story falan paylaşıyorum aktif kullanıyorum yani sosyal medyayı buda herşeyimi izliyor aralıksız akşamda bunu yazıp atmış birde sevgilisiyle olan şapır şupurlu konuşmaları ssleyip atmış banada arkadaşım gösterdi o görmüş hayır görmek istemiyorsan numaramı sil ya da yorum yapma birde erkek arkadaşlarını beni ekletip mesaj attırıyo işleticek güya neyin kıskançlığı adam zaten onun yanında psikopat mı ne çattık belaya ya
Eski sevgilinizin yeni sevgilisi sizinle neden uğraşır?
Sen sadece arkadaşlarina aç profilini bir bok goremez o sonra numarasi falan varsada sil bir daha sana yaklaşamaz hatta dahada saglama al işi profili ozele al dedigim gibi manyagada engel at
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden rahatsız oldum herşeyime bakıyo ediyo ses çıkarmıyorum saygımı bozmuyorum ama salak ya amacı ne olabilir ki adam zaten yanında yani eskisiyim eskisi ne bu kadar gocundular
Dedigim gibi profilini sadece arkadaşlarina gorunur yap her şeyi onuda engelle bir dahada gormezsin kesin çozum gelen istekleride tanimadigini kabul etme olur biter. Hangi sosyal medyafa canini sykyyo whats appdami
sanıyor ki ben eskisinden daha iyiyim :D bilmiyo ki kendisi de eski olacak :D zavallı ya takılma :D
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim o bazlarda işim olmaz ki olacaksa da muhattabım o kız olmaz bunun yakın çevresinden insanlar büyü yaptırdığını falan söylüyorlar bulaşmıyorum bile ne ekersen onu biçersin
Bu cici kızlık değil canım sevgilinin iradesi yok mu kendini koruyamaz mı ya da çocuk mu ki kandırılsın? Senin o konumda olman çok saçma yargılamak amaçlı söylemiyorum yanlış anlama
En İyi Cevaplar