Eski sevgilinizin yeni sevgilisi siz eskiye mesaj atmadığınız halde böyle tehdit mesajı atsa napardınız?

ben yolarım bu kızı yaa zaten enes seni unutmak için takmış bunu koluna seviyorsan gurur falan dinleme. enesle bir buluşma ayarlamaya bak hislerini sevgini aşkını herşeyini anlat gerçekçi ol ama. bunu da çıkartın gitsin yaa ergen ergen tehtit falan yapıyor canım :D
Senin fake hesaplarla takip ettiğini sanıyorlar ama etmiyorsun anladığım kadarıyla? Eğer o hesaplar sana ait değilse hala o çocuğun peşindeymişsin gibi bir imaj oluşmuş üstünde boş yere. Bunu hak etmiyorsun. Burda umursaman gereken tek şey bu bence..
Bende onu anlamadim
Eğer öyleyse kendini akla bence
yakın zaman da böyle bir şey yaşadım..
Benim ayrıldığım ve istemediğim eski sevgilimin yeni sevgilisi olan dallama böyle bir mesaj attı..
Yüreği yemediği için de engelledi..
Cevap
7Cevap
Cevap verme işler daha da kötü oluyor. Benim arkadaşımın sevgilisi sarmıştı bana bir ara. Kız resmen psikopattı ve ileri derecede tehdit ediyordu. Gayet alttan alıcı mesajlarla cevap verdim manyak daha da çıldırdı. Hiç bulaşma :D
aralarinda nasil bir muhabbet geciyorsa ve bu muhabbet sonunda boyle bir mesajı atanın karakterinden suphe ederim acikcasi.
Hala bu soruyu sormaya nasil vakit buldun , ben olsam bubkadar bile beklemem. tabi eger sende suç yoksa. :)
Manyak yaa bırak bosver ne hallerı varsa gorsunler pıslık kız
Bu mesajı silme kanıt olsun ama artık sevgilisi varsa zorlama
Çok gülerdim. artık nasıl bir kaybetme korkusuysa kızda ki 😂
Altında kalmazdım sanırım o kim benim canımı yakıcaaaam 😄
benim basima geldi bu olay canim ben aramadigim halde beni aradi bir kiz bunlar gibi seyleri soyledi megerse ogrendimki benim nabzimi olcmus yani seni deniyor o erkek zubbesi mk benim sevgilim var bak bana sahip cikiyor gibi
Hic sevgili gibi değiller işte
oyun oyun bunlar o cocugun akli hala sende amik
En son konuşmada yani 2 seneden sonra engelimi ilk o kaldirdı takip etti mesaj atti özledim vs vs dedi. Konuştukca bir baktım egolu konuşuyor. Kızlarla artik egomu tatmin etmek icin çıkıyorum dedi. Sonra ben sen boyle oldukca bizden tekrar olmaz dedim konuşma kesildi tekrar engelledi. Şimdide böyle davraniyo. Sevgilisi olsa hep profiline ilişki tarihi ya da adini yazardi şimdi o da yok. Ve kıza hep adiyla sesleniyor
o cocuktan kimseye bir bok olmaz buna emin olabilirsin hayatim o cocuk senide ego tatmin etmek icin ariyor sende got edip sen engelleki o zaman senin yolunu arasin got herif
ben olsam inadina enese yazmaya başlardim aklini çel sonra istemiyosrum de
gulerim hala benim arkamdan konuşuyorsa demekki onun canı yanıyor ve yarası var uğraşma boşver sende başka birine bul Evlen
Uğraşmazdım ben ayrıldıysak bitmiştir uzatmanın anlamı yok.
Şimdi bir kere sana bunu yolladıysa bu işin içinde çekememezlik vardır hiç bişey yapmadıysan gerçekten kızda istemeden yara olmuşsun istesen kim bilir neler olur 🙃
Demek çocuk ya senden bahsediyor ona ya da iyi bir kaybetme korkusu salmış
biz erkekler bodozlama direk adres veririz :)
kafan mi gzl bn bsy yapmadım derdim
ağzına biber sürerim çok net liseli gibi o ne öyle
hiçbir şey yapmam biten bitmiştir
Çok takmam ileriye giderse savcılığa veririm
Hiç bişey yapmam güler geçerim
paronayak olmamasu gerektiğini söylerim
Umursamam küfür edip engellerim
Kezban detected!
onun ağzına s...
Çevapsız bırakırdım
Sacini yolarim
manyak mi ne