Beynin accumbens merkezinde bulunan D1 ve D2 reseptörlerinin çalışma şekillerinin kadın-erkek ilişkilerinde büyük rol oynadığını belirten Dr. Yavuz, D1 devre dışı kalması ya da iyi çalışmaması durumunda sadakat duygusunda aksama olacağını belirtiyor. Bu reseptörün erkekte de, kadında da sağlıklı çalışmamasının her iki cinste çapkınlık eğilimine yol açacağını sözlerine ekliyor. “Reseptörler” ile “sadakat” arasındaki bağlantıyı vurgulayan Dr. Yavuz bu durumda “Çapkınlık bir beyin hastalığı mıdır?” sorusu üzerinde durulması gerektiğini belirtiyor ve ekliyor, “Çok eşli erkeklerde D1 reseptörlerinin aşırı çalıştığını, hovarda, bir kadından diğerine koşan ve sürekli kadın değiştiren erkeklerde ise D1’in aşırı etkisizliğini ifade edebiliriz.” diyor. Siz bu ifadelere katılıyor musunuz? Sizce de çapkınlık bir hastalık mıdır?
Kadınlardaki de hastalık olarak mı kabul edilecek peki? Doktorumuz madem hastalık olduğunu iddia ediyor, o kadar kafa patlatmış madem çaresini de bulsun. Hadi ordan be peh.
Herkes için geçerli değil ama bazı insanlar için geçerli bu durum yanılmıyorsam seksomani ole bişe deniyor tam hatırlamıyorum evde mutlu ama bedensel degisiklik arıyor kadınlarda da var bu durum
Tek erkeklerde olsa guzel kilif üretilmis hani Dr. Yavuz'u da sahit seçmişsiniz derdim 😄 Fakat işin icin de kadında olunca olabilir hastalıktir o zaman 😜 Pis reseptörluler 😂
Bilimadamları hep böyle işte biz bizi aldatan eşimize sevgilimize senin karakterin bozuk hamurun bozuk deriz onlar genleri bozuk der bilimadamlarına katılıyorum.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
En İyi Cevaplar