unutuyor musunuz bir süre sonra ? yoksa sevginiz git gide artıyor mu kavuşamayınca ? nasıl bişey anlatır mısınız ?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşlar yazılan herşeyi okudum! Bende sevipte kavusamayanlar tayfasindayim. Çok sevdim yapmadığım kalmadı onun da benim de farklı sorunlar vardı aileler arası ama ne benim nede onun haberi yoktu. Evlenmeye karar verene kadar ! Daha 10 dakika önce uğrunda olecegin kadına kavusmanin imkansız olduğunu anlamak kadar acı birşey yok bence. Taki bir gerçek daha var ki o da KADER veya NASİP. Evlilik ve ölüm dogudugunda belli olan ve asla değişmeyen kaderindir. Ashabinin biri peygamber efendimize EY ALLAHIN RASULÜ BANA DUA ETKİ SEVDIGIME KAVUSAYIM diyor! PEYGAMBER EFENDIMIZDE BEN DEĞİL ARSI ALADA Kİ BÜTÜN MELEKLER DE DUA ETSEK SENİN KİMLE EVLENECEGIN DOGDUGUNDAN BERİ BELLİ. VE ONU DEĞİŞTİRMEYE BENİM GÜCÜM YETMEZ diyor !
İnsan üzülüyor acı çekiyor. Ama sonra nasibi çıkıyor karşısına. Ben nisanliyim ama unuttum mu hayır sadece alıştım yani. Olmayacak bir dua ya amin dememeye alıştım ağlaya ağlaya! Ve Şu an o kadar mutluyum ki nisanlimla ALLAH ONU BANA LUTFETTI ADETA. İlk başlarda sevemiyorsun mantık la haereket ediyorsun ama ALLAH sevdiriyor zamanla. ben biliyorum ki 20 yılda geçse unutmam. Çünkü unutmak işime gelmiyor ama nasibimden de bir adım öte atmam. Fazla baglanmayin desemde yalan. Yasayabildiginiz herşeyi yaşayın olursa olur olmazsa allaha isyan etmeyin. Unutmayın belki daha da iyisini sana nasibin yaptı belki de sonununz olmayacaktı!
ALLAH MUTLAK SURETLE HERKESE BİR YOL ÇİZER!241 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayım ve çok çaresizim 😔
En İyi Cevaplar
+1 yılbenimde 5 yıldır unutamadığım bir kız var.2 yıldır hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum.sadece yılda 1 defa mesaj atsa içim rahatlıcak ama hiç görüşmüyor.hergeçen gün artıyor acım.kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil buna saygı duyuyorum ama bayramlarda falan bile yazmıyor bana.bazen rüyamda görüyorum nekadar çok mutlu oluyorum bilemezsiniz.sanki gözleri görmeyen birinin rüyada görmesi gibi bişey.Allah göstermesin ama benden önce vefat ederse onun mezarına sarılma arzusuyla yaşıyorum.ben ondan önce vefat edersem zaten sorun yok herkes mutlu olur...
149 Yorumla- +1 yıl
sen neden bu soruyu sordun? senin aşk durumların nasıl?
- +1 yıl
beni eklede özelden konuşalım.lütfen...
- +1 yıl
Oha ya boyle adamlar mi varmis
- +1 yıl
Aynn bende yaşadım ama boş ve kader arkadaşım
Vazgeçelim artık hayirsizdan sevgi beklenmez😭😭 - +1 yıl
Özele gelsene konuşmak istersen
- +1 yıl
😰😓
+1 yılUnutmak mı?Cıldırmıs olmalısın.Sevdiğin adam unutulur mu sanıyorsun sen?Aynaya her baktığında ondan sonra gülümseyemeyen yüzüne sor,o bilir,o anlatır sana unutamamayı.Unutmak mı?Hangisini anlatayım?Hangi kareyi istersiniz?Saclarını,ellerini,yüzünü,kirpiğini,kaşını,sesini,tenini,öpüsünü,ic cekisini hangisi ni?Sevdigin insanı unutmak mı?Siz cıldırmıs olmalısınız,kim ister o adamı unutmayı.
41 Yorumla
aslaa unutamassın asla.eğer unutursan adı aşk olmaz ki zaten. ben 4 yıllık sevdiğimden ayrıldım benden çook uzakta aramızda okadr çok engel var ki. hiç bir ümidim yokk ama yinede her gün allaha dua ederim onu bana kavuştur diye.göz görmeyince gönül katlanır derler ya yalan. daha çokk sever insan daha çokk bağlanır kara sevdasına
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. evet kavuşamadım
ama unutamadım da60 Yorumla
+1 yılÇok sevdim... Biz yakın arkadaştık, birbirimizin en yakın arkadaşıydık. O hep söylerdi kimseyi umursamam kanka kusura bakma ama sen gitsen senin de arkandan ağlamam derdi. Beraber aynı okula gitme hayalleri kurmuştuk, bir arkadaşımızın evinde buluşur sohbet eder eğlenirdik, ama en çok onunla ben birbirimizden eğlenirdik. X kişisi diyeceğim adına. X'le beraber aynı dershaneye giderdik, onun okulu şehrin tepesindeydi ama benim okulum şehrin en altındaydı. 1,5 kilometre vardı okullarımızın arasında. Ben bazen arkadaşlarımla gezme bahanesiyle şehrin en tepesine gider, onun sınıfından onun dersi dinlemesini izlerdim. Zil çaldığında ortalıktan kaybolurdum beni görmemesi için.. Ailesi ile de tanışmıştım, annesi aynı benim annem gibi çok kızgın olabiliyordu hatta bütün travmaları annesiyleydi. Babasını daha çok severdi, tıpkı benim gibi. Babası hayatındaki en değerli şeyiydi. Lakap bile takmıştık ona, o lakabı kullanınca hep gülüyordu. Muhabbet kuşu vardı bir tane, benim de vardı. Ders çalışırken dershanenin alt katında kimse olmazdı, biz hep yan yana oturur çalışırdık. Hocalar yan yana oturmamızı yasaklamışlardı çok konuştuğumuz ve gülüştüğümüz için. Beraber şehirdeki özel kütüphaneye de giderdik, ikimizin de hedefi aynı okuldu gidememiş olsak bile. Onunla kütüphaneye gidebilmek için harçlığımı harcamazdım, bitmiş olsa bile gider annemden fazlasını isterdim. Kütüphanede ders çalışamaz, adapte olamazdım ama sırf onu görebilmek için, onunla daha fazla zaman geçirebilmek için giderdim o kütüphaneye. Kütüphanede bile sürekli birbirimize bakıp bakıp gülüşürdük. İkimiz de sigara, elektronik gibi şeylerden nefret ederdik ve arkadaş ortamımızda sürekli içen insanlar vardı. Onlardan sürekli uzak durur, sigara içtikleri için onları "ignore"'lardık. Her gece iyi geceler, her sabah günaydın mesajı yollardım ona. Bana geri cevap vermezdi, emoji atardı veya görüldü atardı. Dershanede, arkadaşımızın evinde falan sürekli omzuma ve bacağıma yatardı, benim tabletimden oyun oynardı. Kimseye vermediğim tabletimi bir tek ona veriyordum. Telefon konusunda zaten birbirimizin telefon şifrelerini biliyorduk ve asla birbirimizden esirgemezdik, ben X'e, X bana sürekli telefonunu verirdi ve gezinmemize sıkıntı etmezdi. Sırf o oynuyor diye PUBG öğrenip iyi oynamaya başlamıştım, asıl ilgi alanım bilgisayar oyunları iken sırf o oynuyor diye bilgisayarı bırakıp tablet oyunlarına geçmiştim. Hep beraber otururduk bir yere gittiğimiz zaman. Bir gün beni evine bile çağırmıştı ders çalışmak için, sözde ders çalışacaktık. Verdim tabletimi yine başladı oyun oynamaya, o oynarken telefona bakar gibi yapıyordum ama sürekli onu izliyordum. Bir arkadaşımız daha vardı evinde, o muhabbet kuşundan nefret ederdi hatta kuş uçmaya başladığı an korkardı. Ama ben kuşu sen seviyorsun diye sürekli severdim. Beraber o arkadaşımızın bıyıklarını bile almıştık (kız). Sen kendine sürekli çirkinim derdin ama ben sürekli seni teşvik eder ve güzel olduğunu söylerdim. Benim doğum günümde bana verdiğin ilk hediyeden sonra sarılmıştık ve 30 saniye boyunca öyle durmuştuk, en yakın anlarımızdan biriydi. Diğerleri zaten omzuma yatmandı. Herkes bizi sevgiliyiz sanardı ama biz herkese öyle olmadığını söylerdik. Çünkü ben de ilk başta seni en yakın arkadaşım gibi görüyordum. Sonradan farkettim aşk olduğunu çünkü ilk kez aşıktım. Bana hep çok tatlı olduğumu söylerdin. Gece 3-4'e kadar ders çalışmamız gerekirken biz gece 3-4'e kadar PUBG oynardık. Ben sana açıldım, bir gece vakti. Beni gaza getirdi arkadaşlarım, açıldım. Sen benden hoşlanmadığını, arkadaş kalmamız gerektiğini söyledin. Beni teşvik ettin, geçer geçer dedin. Ben 40 gündür hoşlanıyordum ve 41. gün açılmıştım sana. En yakın arkadaş kalmaya devam edelim dedin. Tamam dedim ama öyle değildi, hala hoşlanıyordum. Büyük ihtimalle arkadaşlarına anlattın, 4-5 gün sonra normal mesajlaşırken bana bir anda artık seninle arkadaş kalamayız rahat edemiyorum dedin. Arkadaşlarının verdiği tavsiyeydi eminim. Çünkü sen bana böyle yapmazdın. O gün bu gündür hala seni seviyorum ama sorana sevmediğimi söylüyorum, özledim mi özledim. Artık ben başka ülkeye taşınıyorum ama seni özlemeye devam edeceğim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevipte Kavuşamamak Mı Sanki Birisi Yaralarımı Açtı :(
Sevmek Neydi Ki Herşeyini Ona Vermek İsterse Canını Bile Öyleydi Demi Zarar Görmüş Bu Benliğimden Hatırladıgım Bunlar..
Sevdim Ben de Sevdim Hemde Öyle Bir Sevdim Ki Herkes Gibi Bende Anlatamıyacam Bu Sevgi Denen Şeyi Sadece Sevdim Diye Biliyorum Bundan 7 Sene Önceydi Herşey Güzel Giderken Bir Gün Telefonum Çaldı Ve Ağlayarak Konusan Kız Arkadaşım Beni EVLENDİRİYORLAR bunu duyduktan sonra bir çok şeyi duymadım dünyam yıkıldı güneş battı sanki heryer karanlık olmuştu ne dıyecegımı bılemedım nasıl olurdu böyle bir şey uzun lafın kısası evlendi gelelim bana aslında benliğini kaybetmiş bana herşeyi bitmiş bana öyle de oldu ondan sonra 1 sene ölümü bekledim ama gelmedi ben gideyim dedim ailem geldi aklıma gidemedim nemi oldu her gün öldüm kaldıgım yerden tekrardan dogdum her günüm böyle geçti acım kabuk baglıyordu artık zamanla kimi zaman sevgim nefretle yarışıyordu artık gözüm kimseyi görmüyordu güzelmiş çirkinmiş artık bende evleniyordum o olmadıya umrum da değildi artık evleneciğim kişi ah benim aptal kafam öyle değilmiş işte önemliymiş kim oldugu neyse söz nişan derken hoop nikah kıyıldı 1 hafta sonra düğünüm olacakken kız tarafının dayısı vefat etti 3-4 ay ertelendi düğün keşke hiç olmasaydı dostlar neyse bu arada tartışmalar başlamıştı aramızda her geçen gün kötüye azda olsa ona olan saygım sevgim iyice bitiyordu ve öylede oldu ve bir baktım ki ben bambaşka birisine aşık oldum artık evlilikten de dönemezdim bunuda unuturum dedim evlendim keşke evlenmeseydim belki bir çok kişi kızacak ama başa gelmeden bilemiyor insan hani zamanla seversin diye bir öz varya yalan inanmayın bekar kalın ama sevdiğinizle evlenin severim umuduyla evlenmeyin kendinizi de karşınıdakini de yakmayın.. şimdi o mutlu mesut yaşıyor ben mi her gün dua ediyorum allahıma al şu canımı dıye ya da yuvama huzur ver diye..
sizlere tavsiyem kimse için üzülmeyin arkadaşlar önünüzdeki aşklara bakın yoksa üzülen sadece siz olursunuz..20 Yorumla
+1 yıl4 Yıllık bir ilişki içindeydim 2016 tarıhınde lise başlarında başlamıştı bu aşk il görüşte değilde ilk gülüşte ona baktığımda adeta çocuğa dönüyodum kendimi kaybediyodum resmen neyse biz sevgili olduk arkadaımın öldüğü gün tüm okul yastayız ben hıçkırarak ağlıyorum yanımda rumayıp ban söylediği senden ayrılmak istiyorum bb sevemedim :) neyse aradan 1hafta geçti geldi tekrar barıştık ben hayır diyemeyenlerdenim karşımdakı kırılmasın diye kimseye hayır diyemiyorum bu sefer teyzemin vefatında hayla kendi tribinğin düşünüp benim anımda olmadı sadece kendini sevmemi istemesi gibi bişey bu yaklaşık 15 16 kere ayrılıp barışmışızdır nedense ben ondan kopamıyorum kafamı kurcalyan çok soru var ne tekrar gitti bu sefer yalanlarıyla en son evlilik aşamasına gelmiştik ve o aldatmayı seçti :) bende çocukluğumdaki mutluluğumu özşlemeye başladım hayat yaşamak zor gelmeye başladı elimden hiçbirşey gelmiyor dost arkadaş kimse barındırmıyorum sıkıldım yaşamaktan artık böyle insanların bu dünyada olmasını istemiyorum
10 YorumlaBen sevipte ( 7 yıllık bir ilişki) kavuşamayan önceleri üzülen ama sonra kavuşamadığına sevinen biri olarak yazıyorum bu satırları.
Unutuyorsun. ilk başlarda çok acısa da canın zamanla acın kaybolup gidiveriyor. umursamıyorsun. '' Ben niye bu kadar yıpratmışım kendimi? '' diye kızıyorsun kendine. ' Değermiydi?'' diyorsun. '' Bu kadar üzülmemme değermiydi?''
Eğer benim gibi bir yenilgi yaşamışsa insan o içine sığdıramadığı sevgisi nefrete dönüşüyor zamanla. Ama o nefrette kayboluyor içindeki sevgi gibi. Hiç olmamış hiç yaşamamış gibi davranmayı öğreniyorsun. Canın yanıyor ama alışıyorsun
Gün geliyor öyle biri çıkıyor ki karşına '' iyi ki kavuşamamışım'' bile diyorsun81 Yorumla
+1 yıl20 yıldan fazla oldu. Hiç benim olmamıştı, ama onun kadar da kimseyi sevmedim.
Bu yaz Türkiye'ye geldi. Eskisi gibi değilim ama sanki kabuk bağlamış yaranın içi kanadı gibi.
Benim olmuş olsaydı, dünyaları verirdim. Ama istemedi benden.
Eski defter olmadı hiç bir zaman, ama içimde bir ukte kaldı.
Ne zaman görsem ellerim huzursuz. Aklım zindanda.
Kalbim bir serçe, gözlerim hüzünlü.42 Yorumla- +1 yıl
eskisi gibi severim ama hayır derim.
Ben eski ben değilim çünkü.
+1 yılBen ilk başta sevgimi anlayamadım sonra içimde gitgide büyüdü acım. Gecelerim uykusuz geçti çok büyük bir çöküş yaşadım ama çoğu kişi farketmedi biz erkekler dışa vurmayız pek içimizde yaşarız bu olayları. Ama dayanamıyorum bir ara bir kızla tanıştım arkadaşlığımız gelişti dert arkadaşım oldu ta ki dershane bitene kadar... Zaten o da unutturamadı çok kızın canını yaktım ama haberim olmadı sonradan öğrendim aslında hepsi güzel kızdı ama asla unutamadım onu hala da aynıyım gözümü kapatsam onu görüyorum ne kadar acı ya Allah düşmanıma vermesin aşk acısını...
20 Yorumla
+1 yılsevdiğini alamazsın aldığını seversin diye bir laf vardı bizim oralarda. laf zannederdik ama defalarca başımıza gelince bizim de ağzımıza yapıştı...
23 Yorumla- +1 yıl
aslında çok açık. yani birini çok seversen, çok istersen o iş olmuyor. sonuçta kaderine razı olup mantığınla birini buluyorsun. iyi bir insan, düzgün biri diyorsun ve onunla olup, onu sevmeyi öğreniyorsun.
bende 1 bucuksenedir sürünüyorum benımkı devmek deyılde baglanmak tutkuyla arzuyla beklemek kelımelerle anlatılacak turden diyil zor be cok zor sevip kavusamamak zor hergünnü sayıyorum nekadar zaman gecerse gecsın umudumu yıtırmıyorum heran gelecek dönecek diye beklıyorum sankı canımdan bir parca eksık gibi gitti gidelı bazen görüyorum dokunamıyorum konusamıyorum sadece bakıyorum icim eriyo ama hıc birsey yapamıyorum her gün eriyorum icime atmaktan sıstım ve sızlerle paylasmak istedim bu hayata bıkere gelıyoruz ölduyumuz zaman dönusu olmuyorya sevmekte 1 kere oluyor aslında oda olmazsa hayata kusuyorsunuz beden yasıyor ama ruhun ölüyor adeta hergün
10 YorumlaUnutulurmu be...
Mezarıma geleceğini bilsem ölürüm42 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten bu gün zehri içtim
unutmak diye birşey yok sadece yokluğuna alışmak var, ve zaman geçtikce düşünmemek hatırlanması zor olmak var.
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer gerçekten sevdiysen ölene kadar unutamazsın, aşk sandıysan unutursun. Sadece aklına geldiğinde bir tuhaf olursun. Zaman unutturmaz ama içindeki aşkı,nefreti,özlemi,üzgünlüğü söndürür.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır sadece biraz buruk :)
sevmiştim sevilmemıştım hayırlısı degilmış artık dua edıyorum kaderımdeki kişi için
20 YorumlaBende sevipte kavuşmayanlardanım 9 sene geçmesine rağmen hala acısını iliklerimde hissediyorum kavuşamadık tan sonra başka bir şehire taşındım ama çare deyilmiş o benimle her yerde ama bazen istemeden bile hayalime geliyor evlenmiş im onunla çok mutluyum yani evli olmasına rağmen bu hayalı güre biliyorum unudun var ama imkansız olduğunu kabulenemiyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Rabbim sabir versin. gercek asklar hep ahirete kalıyor nedense 😢
+1 yılSEVDİM HEMDE ÇOKK KAVUSAMADIK İSMİ EMİNE KISMET DEĞİLMİŞ BUNDAN 10 AY ÖNCE AYRILDIK İÇİM HALA ALEV GİBİ YANİYOR AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYORUM VE EĞER ONU BU KADAR VE NASIL BÖYLE ÇOK SEVDİĞİMİ BİLSEYDİ EMİN OLUN UTANCINDAN YERİN DİBİNE GİRERDİ, SİMDİ AYRIYIZ, AMA ARAMIZDA KALSIN BEN BAYA ÖZLEDİM ONU. :( :( :(
20 Yorumla
+1 yılBen Varım Unutmadım anlatılmaz yaşanır bu şeyler kişilern özeli diye birşey var yani saygılı olmak gerek
06 Yorumla- +1 yıl
ilgilendirmiyor kerdeş özelim benim
- +1 yıl
istedimi yaparım açık yorumumdada yazıyor zaten
- +1 yıl
adamına göre sen işte hayattan birşey öğrenmemişsin olumsuz birşey oldumu karşındaki kişiyi hemen manyak vb kötülüyorsun yaptın ayıp sana diyeyim saygılı ol
2 aydır biri var muhtemelen yüzde doksan birlikte olamıcaz ve daha unutmadım unutmam da yaa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantığı elden bırakmamak adına duygularımızı zincirliyorum hiselirrimizi yaşayamaz olduk. Mantıklı harket etmek doğru belki üzülmezsin ama yaşayamıyorsun da o hatalı olan ama geçici olan sevgiyi hissi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO sevgin kenarda kalır. Hayatına başkaları girer, çıkar... O kenarda kalır öyle. Ne unutursun, ne birlikte olursun.
Sonra bi' bakmışsın evlenmişsin, ara ara aklına gelince karına/kocana sarılmışsın.60 Yorumlasevipte kavuşan varmıydı diye sorsan iyiydi,unutamasam ben unutamazdım 2 senede unuttum
10 YorumlaBen varım. Çığ ateşi gibi büyür içinde hasret ve özlem ile. Uçmaktan bahsediyorum tabikide.
00 Yorumla
+1 yıl3 yıl bekledim kavuştum/görüştüm şimdi çekti gitti...
10 YorumlaKavusamayacağimızı 20 gün önce anladık evlilik yoluna girecektik annesi engel oldu paragöz kadın ne yaptı etti bizi ayırdı ve o ayrı acı çekiyor ben ayrı harabe olduk 🙏
11 Yorumla- +1 yıl
Özele gelsene
+1 yılSeviyorum ve açılamadım. Ulaşamadığım için daha çok istiyorum takıntı olmaya başlıyor
00 Yorumlaİnsanlar unutmak için sevmezler. Unutmamak için severler.
00 YorumlaSeversin gavuşamazsın kara Sevda olur seversin gavuşursun Sevda olur
10 YorumlaLanet bir duygu dahada unutamadım 2 ay oldu:-(
10 Yorumlaunutulmuyo ama artmıyoda sevgi çok can yakıyo
10 Yorumlaunutmuyorsun da alışıyorsun .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılEN büyük aşktır KAVUŞAMAMAK..
00 Yorumla
+1 yılGönlü bola böyle bir soru hakaret niteliğinde
10 Yorumlabeni seversen, sana bu duyguyu yasatabilirim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 sene hala unutamıyorum
10 Yorumlavardı başkasına kavuştuk :D
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam kavusamıcagım birisi yok.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. boktan bişey
10 Yorumla
+1 yılPlatonik aşk yaşadım bu sayılır mı
01 Yorumla- +1 yıl
Sayılır sayilir hatta en alası platonik olanıdör çok yıpratıyor insani 😢
+1 yılUnutur giderim
00 Yorumlaolmaz mı yaa
00 Yorumla
+1 yılVar var
00 Yorumlahee evet,tabi var
00 Yorumla
Devamını Gör(26)