Tecavüzle suçlayan eski sevgili?

3 yıllık bir bur iliskim vardi. Kiz arkadasimla ayrildik 1.5 ay olacak. Ve biseleri duzeltmek icin ne adim attiysam hersey daha kotuye gitti. Ve dun gece yine konusmak istedim ama insan gibi aklimdaki soru isaretlerini yok etsin de ben de artik onu hayatimdan cikarim diye. Benden once gecmisinde biton santajla bilmemneyle milletin pazarlamaya kalktigi bir kizdi ben elini tuttum 17 yasindayken bir iliskimiz oldu ama gecmisi pislikle dolu oldugu icin cidden seven insan ne demek istedigimi iyi anlar onun her anlamda ihtiyacini karsilamak icin iliski yasadik. Bu iliskinin uzerine 1 yil gecti neredeyse biz cikmaya devam ettik ve bu kiz 19 yasina gircek dun son konusmamizda bana pes dedirtti artik. Ayrilik sonrasi kiskandirmalar laf carpmalar bilmemneler onun uzerine gurur kirici ne hakaretler ve en son da dun gece ben 17 yasimdaydim iliski yasadigimizda ve bu bir suc biliyorsun degilmi diyerek beni tehtid edercesine konustu. Ya bu insan ne yapmak istiyor arkadaslar? Benim korkum felan yok gitsin etsin tacizciye de ciksin adimiz ama her seferinde dedim ki ya su sorunlari aklimdaki problemleri coz ki ben de seni cikarim hayatimdan insan gibi konusmak istedim hep olmadi.
Tecavüzle suçlayan eski sevgili?