Kahve teklifimi kabul eden kız.

Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim bir kız vardı faceden ekledim bir iki gün sonra kabul etti. İki gün düzgün bir şekilde muhabbet ettik. kız aradı filan beni konuştuk. Daha sonrasında kızı arayıp onunla tanışmak istediğimi söyledim kendisini bir kahve içmeye davet ettim. Teklifimi hemen kabul etti. Kabul etmesinin ardından biraz daha muhabbet ettik. Sonrasında bana başka biriyle konuştuğundan bahsetti arkadaşça bir kahve içmek istediğini söyledi. Ama telefonu teklifimi kabul ettikten hemen sonra kapatsaydım bunu bana söylemeyecekti. Şimdi şaşırdım kaldım kızdan hoşlanıyorum ama iyice tanıdıktan ve bu hoşlantımdan emin olduktan sonra çıkma teklifi etmeyi düşünüyordum. Şimdi görüşmemizde kız beni etkilerse ne yapmalıyım? Biriyle görüşüyorum demesi şansımın yok olduğunu gösterir mi? ya da biriyle görüşüyorum derken bir adım geriden mi gelmek istedi.Kolay değilim gibilerinden. Çünkü biriyle görüşüyorsa zaten beni hiç tanımak istemezdi benimle konuşmazdı öyle değil mi? yardımlarınızı bekliyorum :)
Kahve teklifimi kabul eden kız.