AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Sanırım daha çekici oluyor nerde bizi gerçekten seven biri olursa asla yüz vermeyiz ama nerde en kötü en soğuk davranan biri varsa bulup ona aşık oluruz haksız mıyım 🙄
Soruda bahsettiğiniz tiplemenin Belki cinsiyeti erkektir sadece ama tercihleri kadın değildir
Hep peşlerinden koşan kızlar olsun zaten. Çok mu hoşunuza gidiyo? Egonuz tavana vuruyo mu bari erkekler?
Soğuk değil de kızlara karşı mesafeli durması güzel olur
kaçan kovalanır bebeğim ama abartmamak lazım, bu bir sanattır
Bizat başımda birtane var onunla ilgilenmedimmi daha çekici olduğumu söylüyor.. ( Fantezi işte :D )
Hayır, bu insanları çekici yapmaz. Sadece elde etme isteği yüzünden öyle düşünülür.
Öyle tipler benim için hiçlikle yokluk arasında gider gelir.
Özellikle kadınlarda duygusal mazoşistlik var ve bu yüzden bir çoğu mutsuz olmaya mahkumlar.
Ne yazıkki durum aynende yazdığınız gibi
#Sarıhatun
Evt zavalli kendini kopek gibi hiss etmeyi seven kadinlarin en sevdigi sey bu
Zor olan guzel olandir kacan kovalanir hesabi ama abartmamakta sartiynan
Kime ters davransam birsey dusunmesin ikimiz hakkinda diye uzak kalsam pesimden dusmuyolar kime ilgi göstersem fellik fellik kaciyorlar belli bir iliski baslama donemine gelince garip varliklar valla
Kadınlarin en büyük zaafı inatçı olmaları ,,, :) bunu koz olarak kullan sevdiğin kiz sana aşık olsun
O dengeyi iyi sağlarsa evet ama aşirisi itici gelir bence
Kadınlar Ne istediklerini bilmez bu yüzden sorunun cevabı açık zaten
Yani tabiki basit olmuyucak öyle herkeslen konusan ama cokda soguk degil kendini birsey sanan
Erkek için bunu yapan kadın itici gelirken, kadın için bunu yapan erkek çekici geliyor. Neyse sonuçta erkeğim ben assf
Zor olanı başardık bize imkansızlıklarla gelin der gibi 😂 İmkansızı başarmak daha büyük haz sonuçta.
Mümkün yaşadım test ettim ama illaki olmadığıda oluyor...
Bence hayır bu onu daha çok itici yapar bana göre. Kendini gizemli kilsan nolucak saçma
sevgili oldugum insanda boyle ve o boyle oldukca ben daha cok ilgileniorum
Hayır tabikide ne koşucam insan gibi oturup konuşmak eğlenmek varken
Eğer adam gibi seviyorsa insan. Sevdiğinin peşnden gider onu bırakaman kalbi kırılır üzülür sevdiğinin peşini bırakmaz
E herhalde yani, ne yapayım vıcık vıcık olan erkeği, bir ağırlığı olsun
Evet kadınlar umursamaz erkeklerden hoşlanır ama sıkılıp terkederler
Kişiden kişiye göre değişebilir sahsen bana itici gelir.
Kesinlikle... ama pesinden kosturup sonra birakip aglayan kizlarda var onlar ayri bir cins tabi...
Kadınların çoğu zevksiz kimi çekici bulduklarını nerden bilelim zoru severler okdr
Bence öyle ama yeni bir "çekici erkek" modeli geliyor ; yaşlı erkek
Kendimden biliyorum itici geliyor bana ama bazilarida zoru sevebiliyor :)
Bazı insanlar üzerinde bu etki doğrudur. Aynen böyle olduğu oluyor.
Bence çekicidir. Peşinden koşmak benim fıtratımda yok. Hem çekingen davranmak karşı cinsi daha rahat ve güvende hissettirir. Yani ona yürümediğimden, önüme gelene çapkın olmadığım anlamına gelir.
Bence itici oluyor hic bir erkegin pesinden o kadar koşmam hele birde soğuk davranıyorsa asla
Bence itici. Çünkü değer verdiğin insan sanada değer verecek ki arada saygı olsun
Değişebiliyor ilk başta çekici gelir elbet sonra devam ederse bezdirir insanı
Valla doğru dedin peşinden koşacak kız kalmadı
Kadın dediğin ağır olur peşinden koşturur biraz nazlı olur günümüz kızları o kadar basitki insanlar sevecek birini bile bulamıyor
illa birinin peşinden mi kosmalısın degerli olması için?
Değerliyse peşinden koşarım değersizse uğraşmam
nerden anlayacaksın?
nası olabilir ki bir insanın değeri? neyle ölcülür
Hoşlanıyosam peşinden koşarım işte
Tabikide hayır kızlar bir koşar iki koşar üçüncüsünde uğraşmaz güldüren ve ilgili erkekler bir adım öndedir.
Daldaki elma eldeki elmadan cekici gelir ya, ondan mütevellit ulasilamayan hep bir guzel gelir.
Herkesle labali olmayan erkek iyidir. Bence cekicidir kizlara gore.
her kadın için değilde hep bana hep bana diyen kadınlara karşı sağlam silah. genelde ilk av onlar oluyor.
bana artık itici geliyor.. çok naz da usandırır.. çünkü böyle umursamaz davranması beni kötü etkiliyor. kendime gvenim kırılıyor
Bir yere kadar çekici oluyor bir yerden sonra olayın cılkı çıkıyor çekicilikten uzaklaşıp itici olmaya başlıyor.
Kimsenin peşinde koşamam öyle bir niyet sezersem ipini bırakırım gider☺
Bana çekici gelmiyor. Verdiğim tepki şu oluyor; ayy gotum
hııı tamam kapat ben seni ararım :D genlerinizde var kızım hepinizin :D
Evet bunun sebebi abaza gibi davranmadigi icin dikkat cekmesi
Fazla sulu olanları sevmem ben katı ve sert biriyim zaten işim gereği de öyleyim
bu beni anlatıyor ben böyleyim ama içim sıcaktır duruşum öyle hoşlanan olursa kendisi yanasıyor zaten
Kesinlikle hayır yapıyorsa hiç uzatmıcan çocuk eylendırmıyoruz
Allaahh belalarını versin demek istiorum o tur erkeklerden nefret ediorum off ya eski sevgilim geldi aklıma. yookk yookk hiç cekici felan değil böyle erkekler.
Çok çektirmiş galiba
@LoveMeAgain16 off off sorma gitsin. 6 yıldır peşinden koştum agzıma etti ya.
aynen öyle maalesef kendini sevene değer vermez kadınlar beni bekleme diyene şans verdi mesala sevdiğim.
zoru seviyoruz hep ondan :D
Demek öyle
@baymhnds evet nolmuş
Bişey olmamış
Zoru sever insan yani normaldir
@baymhnds ee iyi o zaman 😁
Zor insan Mısın peki
@baymhnds zor değilde inat biri olmam çekilmez yapıyor beni
Bende inat edenin üstüne gitmeyi seviyorum zoru sevmiş oluyorum o zaman dimi
@baymhnds evet öyle oluyor 😁
Yani insanın içine düşen erkekten kim hoşlanır ama soğuk olacağım derken itici olandan da hoslanmam
karekteri hoşuma gitmezse tavri tipi hic önemli değil
Valla karekteri hoşuma gitmezse tavri tipi hic önemli değil
bazi salak kadinlardan nefret ediyorum , zulümden resmen zevk aliyorlar 😈
Öyle erkeklerin egosunu şişirmem adamsa gelir zaten beraber yürürüz :D
Aynn oyle.. cunku kadnlar mal.. cunku kadinlar aski aci sanior.. cunku kadinlar zoru seviyor
Diğer türlü yaptıklarında sırnaşık üff yalaka, soğuk gibi durunca itici. Yani erkek ne yapsın?
öyle bir erkek yok var sa yalnız kalır ya da çok yakışıklıdır bizim kızların egosu