İçimde öyle bir sevgi var ki anlatılmaz. Yılların eskitemediği, tüketemediği bir sevgi. Ben, ben olmasam; kesinlikle benim sevgime nail olmak isterdim. İlk aşkımı hayal ederken ona nasıl evlenme teklifi edeceğimi düşünüyorum. Tabi ilk aşkım için bazı şartlarım olacak: 1) Kesinlikle ilk hedefim onunla evlenmek olacak. 2) Benimle istediği kadar kavga etmeye çalışsın, yüreğimde ki sevgi onun tribini, kavgasını fazlasıyla emer. Yani benden ayrılması imkansız gibi birşey oluyor. 3) Ben aşırı kıskanç birisiyimdir asla onun saç teline erkek sinek bile konamaz. 4) Onun gerçekten beni sevmesi bütün işi yürütür. Benim içimde ki birikmiş sevgi o kadar büyük ki ne Leyla ile Mecnun, ne de Ferhat ile Şirin birbirini bu kadar sevmiştir. Daha onu görmeden onun sevgisini içimde barındırıyor, besliyorum. 5) Kısacası ben daha onu görmedim ama hayal gücümde ki "ona" aşık oldum sadece her gece sarılacak birisini arıyorum onun haricinde ilişkimiz iyi gidiyor. 6) Sadece benim olacak ama özgür olacak. Ben onu sahiplendim bile inşallah o da beni hayal ediyordur, ciddi anlamda sıkıntı büyük bu içimde ki sevgi insanı öldürür. Onunla bir gece bile olsa beraber yatmak istiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik anlamında hiç bir şey düşünmüyorum sadece sabaha kadar onu izleyeceğim, onun kokusu ile sarhoş olacağım için istiyorum. Aşık oldum (!) uleeynn... Her gün katlanarak büyüyen bir sevgi ben daha fazla karşısında duramayacağım bu sevginin çünkü seveceğim kişi için yüreğimde sınırsız tolerans var her an hayal ediyorum: ellerini, burnunu, dudaklarını, saçını. Ama her an dayanılmaz bir hal alıyor bu durum önüme ilk çıkana sonsuza kadar aşık olabilirim. Kızlara soruyorum: benim gibi bir sevgili ister miydiniz? Yanlış anlaşılmasın sevgili avına çıkmadım sadece fikrinizi merak ettim.
Gözlemlediğim kadarıyla evet... benim de böyle olduğum zamanlar olmuştur. Son zamanlarda yaşlandığım için midir bilemiyorum ama böyle oyunlarla uğraşacak enerjim hiç yok. Soğuk davranan birinin peşinden koşmaya sabrım yok. Bu yüzden bana itici geliyor, zaman kaybından başka bir şey değil. Böyle biriyle harcayacağın zaman, emek ve enerji yerine yalnız olup kafa dinlemek çok daha iyi.
kadın güce tapar pice yavşar sonra elindeki hiçe ağlar :) :) :) (şımarık psikopatlara yavşayın durun sonra kadına şiddet bühühühüü :):):):) sizi sevecek gercek erkekleri pas geçtiğiniz sürece müstehaksınız... not 1: kimseden aşk dilendiğim yok adı üstümde benim yalnızlığım çaresiz çünkü erdemli insana bu hayatta huzur yok farkındayım... not 2: evet eleştirilerime annem de dahil annemin de bir kadın olduğunun farkındayım :):) not 3: bana küfür etmeniz kadın olduğunuz için otomatikman zalim ve vicdansız olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecek... iyi günler...
Erkekler sevdiği zaman peşinden koşar fedakar olur onu mutlu etmek için çabalar ama kızlar koşunca biraz iş ciddi olmayan eğlenmelik ilişkiye dönüyor erkek değer veremiyor böyle olunca da kızlar; beni sevmiyor aldatıyor değer vermiyor gibi şeyler söylüyor adama sevecek alan bırakmadınki nasıl sevsin :) mecnun leyla için çölleri aştı, ferhat şirin için dağları deldi. Pelinsuda berkecanın peşinden koşuyor ama berkecan onu sevsin istiyor.. Berkecanda ona pırlanta alacak belki ama fırsat vermiyor. Berkecan kız gibi oluyor bu sefer trip atıyor takmıyor egoistleşiyor tersliyor ama pelinsu daha çok peşinden koşuyor sonrada berkecan offf abi sevecek kız kalmamış etrafta yhaa diye clup clup geziyor. Pelinsuda kankileriyle berkecanı nasıl elimde tutarım diye gıybet yapıyor aslında bu işleri bu kadar zorlaştıran yine kendisi. Erkekler sizin peşinizden koşmak istiyor kızlar tek bekledikleri ise sadakat. Rolleri değişmeye kalkmayın kendinize gelin :)
Aslında çekici felan gelmiyor. Insanin dogasinda ulasilamayan cok sevilir bunu hepimiz biliyoruz , erkek veya kız hic farketmeksizin soğuk yapıp umursamadiklarinda karsi taraf istemsiz bir sekilde onu elde edesiye pesinden kosuyor. Buna ters köse diyoruz halbuki boyle sacma seylere ne gerek var? Kimse kimsenin pesinden kosmadan ask yasanmiyor mu? SEVELIM SEVILELIM arkadaslar böyle gereksiz seyler taktikler gercekten sevmeyi bilmeyenler icindir ❤
Maalesef günümüzde bazıları pislik ve uyuz davrananlar için biraz daha ilgi çekiyor. Yani güzel hayallerini farkında olmadan ya da bilerekten farklı duygular satın alıyorlar. Sonrasında pişmanlıklar ve vs. şeyler ile kalıcı olarak hafılarına kazınıyorlar. Bunu atlamak onlar gerçekten güç bir durum olabiliyor. Çabuk atlatanlar da ise adeta bir uyanış ya da yeniden doğma duygusu ile hayata daha Farklı veya renkli bir bakış açısından görebiliyorlar. Bunu bir askeri bir terim olarak görürseniz. Yaşamak bir savaştır. Savaşmak ise yaşamak. Birini öldürürsen geride kalanlar için her zaman iyi duyguların ve anıların olsun...🖖🏼 ✌️
Sürekli soğuk davranmak değil. Kıvamında olmak lazım. Yeri geldiği zaman ciddi duruşunu sergileyeceksin yeri geldi mi samimiyetini ama asla yapmacık olmadan olduğun gibi davranarak ;-)
Güler yüzlü ve diyalog kurmada başarılı olup gerekmedikçe laf olsun diye konuşmayacaksın. ;-)
Kadınlar yüzünden insanların hepsi mutsuz zaten. Erkekler değer göstermek ister sevmek çabalamak peşinden koşmak ister ama günümüzdeki aptal kızlar ise tam tersine yön alır bir erkek uğraşmadığı çabalamadığı kendi peşinden koşan kızı sevmez erkeğin yapısında kovalamak uğraşmak sevmek vardır. bu kızların aptallıkları yüzünden herkes mutsuz oluyor
Ben uğraşmıyorum. Ciddi anlamda çok hoşlansam bile artık en ufak bir harekette soğumaya başlıyorum. Bana soğuk davranan hiç başlayamadan kaybeder zaten.
Evet aşk imkânsız olanı sever, öyle erkekleri kendilerine köle yapmak istiyorlar sonra kölesi olunca da gözlerinde değerleri kalmıyor ve terk ediyorlar, benden size bir tavsiye kadınları anlamak istiyorsanız sözlerine değil davranışlarına bakınız. (Nerede maço şerefsiz erkek varsa kadınlar da ordadır.)
Her önüne gelene canımlı cicimle yavaşanlardansa karşı cinse hiç bir şekilde yüz vermeyeni tercih ederim. Fakat bununda bir dozu olmalı. Bazıları cool takılmayı, ciddi durmayı çok yanlış anlayıp kendini bir şey sanıyor ve oldukça sinir bozucu hareketler sergiliyorlar.
Kadınları anlamak çok kolay senden ya hoşlanır ya da hoşlanmaz bu kadar basit hassas bir ruh taşıyorlar umursamamak her iki tarafında yıpranmasına neden olur nerde güzel bir kız varsa kendini umursamayan erkekler ile birlikte nerde yakışıklı bir erkek varsa kendisin umursamayan Kızın Peşinde insan beyni şu kodlamalar içeriyor benim olan zaten benimdir deyip yedekte tutuyor bunun adı ise açgözlülüktür başka birşey değil
Kadınlara karşı devamlı soğuk olan erkek çekici gelmekten ziyade gay izlenimi verir. Bundan bağımsız olarak ikili ilişkilerde önce sıcak sonra soğuk davranma taktiği vardır, karşıdakinin şimdi birden ne oldu ki böyle yeaaa diye düşünerek kendisini yemesine, o kişiye takılı kalmasına sebep olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yeminle şu şrfslzrn pıclrın peşinde koşan kızların biri be sadece biri beni sevsin istesin onu dünyanın en mutlu kadını yapmak için uğraşmazsam allah belamı versin 21 senedir sapım etrafta gördükçe böyle adaletsizlikleri etmediğim beddua küfür kalmıyor
Hayır. olay şu ki ; Kadınlar kendilerini üzen erkekleri severler.. Sebebi de şudur ki ; Ulaşamadığı için ve kadın ulaşılması zor olan şeyleri sevdiğinden dolayı onun peşinde koşar. Halbu ki kenarda Ahmet duruyorken, gayet ona aşıkken, gayet ona yanıkken Ahmeti sevmez. Çünkü Ahmet elinin altındadır. Çünkü Ahmeti kovsada gitmeyeceğini bilir. Fakat Berkecan veya Emircan'a öyle ilgi gösterir ve kaybeder ki kadın... Kadın değişik bir şey...
Yaa onu bırak da ben bunu bilir bunu söylerim, güzelsen çoğunluk sever seni.
Güzeller hayata 1 adım hatta 2 adım önde başlıyor.
Çirkinsen mesela burnunun şekli bozuksa maalesef aşkta yüzün gülmüyor karşı cins tarafından pek sevilmiyorsun, ama şu hariç bazı şeylerde Tanrı'nın parmağı var. Mesela eğer Allah kalpleri birbirine ısındırırsa hem sever hem sevilirsin.
bunu tadında yapan erkekler kadınlara daha çekici gelir zira ortada kabak gibi durursan herşeyin ortada olursa seni bir insan merak etmez ve sıkılır senden. tamamende soğuk olursan soğuk duvarlarla baş başa kalırsın ama bundan biraz varsa hem sıcak hemde çekici olursun
Evet. Karşı cins istemedikçe maalesef peşinden koşuyoruz ama bu soğuk davranma taktiği bir süre sonra ise yaramıyor. Günlerdir dayanırsin soğuk davranmasına ama bir zaman sonra sen de soğursun. Bu yüzden uzak durmayı uzatmamak gerek :)
bir yeşil iki kırmızı yakiyosa olabilir ama uc kirmizi bir yesilse olmaz. Duzgun ayarlamak lazım 😂 kızlarn karakterine gorede degisir ben trafikte bile kirmiziyi uzaktan gorunce hizımı düsürüp yesil yanana kadar lambalara gelmiyorum 😂
Kadınlar mazoşisttir. istediği gibi olmadığı zaman birşeyin peşine düşüp elde etmeyi isterler. Erkekler de böyle düşünür ama kapasite daha düşük olduğu için kadın daha baskın geliyor genelde bu konularda.
Evet, daha çekici geliyor. Umursamaz erkeklerin elde edilmesi biraz daha zor olduğundan ve basit olmadığından dolayı kızlar tercih ediyor. Elde edildiğinde ise büyü bozuluyor, her ilişki değil tabii; bazı ilişkiler için.
Valla soğuk davrandıkları için ilişkimi kesiyorum hiçte çekici gelmiyor. Önemsemiyorum gibi geliyor çünkü ve öylede zaten. Ama çok vıcık vıcık erkeklerde ilgimi çekmiyor. Nasıl konuşmasını bilmesi lazım insanın
benim bir arkadasim (kendisi erkek) demisti bana "erkekler sert kabuklu cevizlerden hoslanir". tabi her erkek oyle degildir ve olmayanlari cidden tercih etmiyorum zaten. sen kendin ol, cok yakin davranma, yaklasmaya calisirsa cok sicak davranma ve birazda naz yapp :)
İtici! Bu bahsedilen burnu havadalığa geçiyor. Fazla ilği ve labaliliğe gerek yok arada selam vermekle kimse öldürülmez. Selamıda geçtim, normal bir insanoğlu gibi davransınlar yeter
Bence gayet itici, hangi ara kızlar erkeklerin yerini erkekler de kızların yerini aldı anlamıyorum. Lütfen herkes kendi yerinde dursun yok bir de naz yapsın trip yapsın etek giysin iğrenç bence egodan başka bişey değil. Kaçmak bizim yakalamak onların işi.
Noled olsun ki evet ve bu öyle olmanız gerektiği anlamına gelmez Olduğunuz gibi sevilmelisiniz Yoksa başkası olmaktan yorulursunuz #BirKezbanınSeyirDefteri
Mesafesini koruması, cıvık hareketlerinin olmaması tercih edilir kanımca. Ama bunları Küçük dağları ben yarattım edasıyla yapıyorsa asla çekici değil. İtici o itici.
İlk başta çekici olurlar kızlar ise peslerinden koşar. Erkek bu durumun dozunu kaçırırsa kız soğur. Kız soğuyuncada bu sefer erkek kızın peşinden koşar :))
Evet. Siz kadınların içinde kimsenin anlayamadığı hisler ve duygular erkek adam gibi görünen koşturan soğuk insanlara istem dışı daha çok bağlanıyorsunuz
Hayır hiç sevmem. Zaten bir özelliği ilgimi çektiği için konuşmak isterim sürekli zoraki bir soğukluk içine giren bir insan evladı ile de fazla uğraşmam.
ilk başlarda çekici gelsede bence sonrasında itici oluyor çünkü ne istediğini belirsiz net bir konuşması yok buuşunca iyi gidince soğuk konuşmalar ya da tatlı ama soguk konuşmalar sinir oluyorum böyle kişiliğe
Soğuk davranırsa itici gelir bana. Ama peşinden koşturursa tabiki çekici gelir.😂 Zor olan daha güzeldir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok saçma ve gereksiz bulduğum erkek tipi olmakla birlikte kızların çok itici demesine rağmen hala bu erkeklerin peşinden koşmalarına ne desem boş😂 Hepsi itici diyo ama çok görüyorum böyle tiplerin peşinden koşanları😂
En İyi Cevaplar