Sevgilim beni diğer kızlarla karşılaştırıp bakımsız dedi?

Merhaba arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacim var. bundan bir hafta önce sevgilimle ara verdik onun isteği ile sebebi de onun benim mesajlarımdan vs. çok sıkılmasıydı (1 aydan beri aramız limoniydi zaten) 2 gün sonra da bana mesaj attı fotoğrafları sildin demi diye öyle konuşuyorduk ve bana sadece yazman ile ilgili de değil ulan diğer kızlara bakıyorum kaşları vs tertemiz sen kaslarini biyiklarini zorla aldiriyosun illa alınip da mi yapman gerekiyor dedi göbeğin için spora gidicektin zaten vs dedi ama ben şok oldum sonuçta öyle bakımsız bir kız değilim gerçekten elim yüzüm düzgün ve de yani ben 8 aydan beri hep onun üzerine düşüyordum hiç kızıp trip atmazdım ona ve şimdi ilgimi falan da kestim hiç ona gönderme yapmıyorum sosyal medyadan. Annemle de konuşmuşlar benden ayrildiktan sonra anneme sen bizim ilişkimize karışamazsın falan demiş. onun annesi de beni haklı buluyor fikir veriyor. uzun oldu biraz ama ben hala onu çok seviyorum ne yapıyım ne ediyim bilmiyorum kendimi çok gereksiz bir insan gibi hissediyorum :((( çok gururum incindi kafam takıldı kaldı :((
Sevgilim beni diğer kızlarla karşılaştırıp bakımsız dedi?