Sevgilim eski sevgilisiyle beni kıyasladı. Kızın babası çok zenginmiş, annesini bir gün aldatmış. Annesi zengin diye ayrılamamış. Bu kız babasından o günden beri tek kuruş almamış. Gidip garsonluk vs ayak işlerine girip kendi parasını kazanmış. Hep başına buyruk, cesaretli davranırmış ki, istediğini ilk kendi öper, yatar her şeyi yaparmış. Sen hiçbir zaman onun gibi olamayacaksın dedi.
Benim yaşantım şöyle, babamın durumu orta-iyi gelirli ve baskıcı aile. Beni küçüklükten beri başıboş bırakmadılar. Karşı geliyorum bazen 21 yaşında olmama rağmen beni dövüyorlar. Hayat amerikan filmi gibi değil ki, başımı alıp gidersem o kız gibi şeyler yaşayabilirim 🤷🏻♀️ Cesaretli kadınlara hayranmış. Sürekli başkalarıyla kıyaslayıp, küçümsediği için onu bıraktım. Sizce doğru seçim mi yaptım?
Benim yaşantım şöyle, babamın durumu orta-iyi gelirli ve baskıcı aile. Beni küçüklükten beri başıboş bırakmadılar. Karşı geliyorum bazen 21 yaşında olmama rağmen beni dövüyorlar. Hayat amerikan filmi gibi değil ki, başımı alıp gidersem o kız gibi şeyler yaşayabilirim 🤷🏻♀️ Cesaretli kadınlara hayranmış. Sürekli başkalarıyla kıyaslayıp, küçümsediği için onu bıraktım. Sizce doğru seçim mi yaptım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer