Ailem asla sevgilim olmassina izin vermiyor?

Arkadaslar Ben gercekten düzgün bir kizim ailemin sözünden hic dönmedim hep Onlarin istedigi gibi bir Hayat yasadim ama ne yaptimsa Onlarin gözüne giremedim dahada cok asagladilar. Millet hergün sevgili degistiriyor Ben hep Onlarin istedigi gibi yasadim. Ta ki Ilk sevgilim Olana kadar nerdeyse 1-2 aylik iliskimiz oldu Ailem 2-3 günde ögrendi asiri halde dikkatli oldugum halde. Dayak bile yedim zorla ayrilacaksin dediler bana or**** bile dediler cok agladim direnmeye calistik olmadi imkansiz di. Ayrildiktan sonra yine denemeye calistik olmadi yine ögrendiler dahada kötü oldu busefer sonsuza kadar ayrildik. Benim icimde hala o yara var ve hep kalicak. Kendi hayatimi yasayamadim ve Onlarin yaptigi onlara normalmis gibi geliyor. 19 yasindayim ve birdaha kimseylen olamaz ayni acilari yasamaktan korkuyorum. Bu sene üniye baslayacagim ama her erkekten yine uzak duracagim cünkü onlar yine bulur gece yarilari uyandirilip dayak yiyen o kizim Ben o bilmiyordu ama Oyüzden kirdim Oyüzden onu uzaklastirmaya calistim ölene kadar asla bilmeyecek bunu yüzünü birdaha göremiycegim bitti.
Ailem asla sevgilim olmassina izin vermiyor?