1 aya yakın pişman olduğumu söyledim yalvar yakar asla afetmedi beni sizce benimki aşk olduğu halde günlerce affetmeyi çok gören kızın sevgisi yalanmidir
?
?
bence sen bahane uyduruyorsun Şu an —> acaba beni sevmedimi diye. Kiz sevmesine sevmistirde sen bence baya agir konusmus olmalisin. Ne dedigine bagli sonucta evlilik degil ki sonunda affetsin yuvasini kurtarmak icin. Evlenince bana boyle mi davranacak diye korkmustur o eger ciddi bir iliskiyse bu
annesine kufur etmek diye bir sey asla kabul edilemez yani bu konuda hakim ya olacaksin ya olacaksin baska secenek yok. Tam tersi o senin ailene kufur etse sen o kizdan sogumaz misin? soruyorum sana? Ha ama pisman olmussan ozaman diyecek bir seyim yok. Af dilemen guzel bir sey ama affetmek artik ona kalmis bir sey. Etmezsede yoluna bak artik yapacak pek bsy yok
bu güne kadar hiç bir hatamdan dolayı bu denli pişmanlık yaşamadım yemeden içmeden kesildim sırf küfür ettiğim için aklim basimda değildi birden deliye döndüm küfür ettim ve küfürün verdiği pismanligimda bitmiyor affetmek yerine gurur yaptı canı sağolsun hayat devam ediyor güzel yorumun için tekler 😊
Bak bana ne guzel yazdin bu en son ki yazida. Bunu bir sekilde o kiza yazip gönderebilirsin ama senin samimiyetini hissetmesi cok önemli. Böyle pismsn olmak takdir edilesi ve bence o kizinda bunu bilmesi gerekiyor 👍 Rica ederim 🙏
😁 Neyse hayirlisi ozaman 🙏
ya bende yurt disindayim isim soy isim yazsan hemen internetde ev addresi dogum tarihi falan hersey cikiyor 😂 fransanin öyle internet sayfalari yok mu? bir bizim ulkede mi boyle bir sey var 🙄
yanı her şer de bir hayır her hayrda bir şer var denilmiş ben kürt kendisi türk ailem kürtlere karşı bir gün aileme anlatırsam yok derse benim için bitmişsin derdi belkide uzun yillarimi vermektense şimdi ayrılmış olmamız daha hayırlısıdır bilemeyiz ki 2 ay birlikte olduğum için ayrılık acısı dünyamı tersine çevirdi uzun yıllar yaşasam daha beter olurdum kesin 😀😀
Inanki uc aydan sonra acisi falan geciyor 😂 Insan her turlu herseye alisiyor. Turk Kurt meselesine gelince maalesef benimde ortamimda böyle bir durum var. Cocuklari degil ama aileler arasina buyuk mesele oluyor bu gercekten. Hic kolay bir durum degil. Eski sevgilinizde tavrini bence ortaya koymus hani boyle konusuyyorsa seni icin asla cabalamaz. Benim yakin akrabam mesela Şu an hala aileisni ikna etmek icin cabaliyor sıkıntıya giriyor. Seninki bastan kesmis ailemin tarafink tutarim demis. Ay coo fazla konustum ben kusura bakmayin 🙏
Evet ya TR de böyle siteler yok bir kere arastirmistim bunu. Avrupaya özgu bir sey sanmistim ama Fransada da yokmus baksana. Valla isim soyadi yaz ilk o sayfalar cikiyor ztn google da
estafurllah mantikli düşünüp konusan insanları dinlemek bana her zaman keyif vermistir.. kürt olmuş türk olmuş sevdanın dili yok ki sevmişem ben seni Aşkın günahı yokki şarkı sözü vardır benim ailem asla evlilik için türk olan birine hiç bir zaman karşı çıkmamıştır yeterki insan insan olsun ırkı dili önemli değil
Benim konuşma tarzım bu de agzımdan kaçtı bida olmucak de affedesi varsa affeder zaten
Salla gitsin kardeş
Ne var küfür ettiysen o küfrü bahane etmiş onca özüre ragmen affetmiyorsa sevmiyordur Allah bildiği gibi yapsın de gec koşma peşinden bitarafları kalkmış belliki
Boşver kardesim başka kız mı yok
Demekki degilmiş kardesim
Kızlar aldatılmayı dövülmeyi bile affediyor da küfrü mü affetmiyor
Cevap
1Cevap
Bir kıza yalvaracak konumdaysan zaten bitmișsindir 😒
Küfür ediyorsa. Ne kadar seversem seveyim affetmem. Bunun sevgisizlikle ilgisi yok
Ama içimizden😊😀 sende içinden et
Ne kadar seversem seveyim bana kufur eden erkegi aninda silerim iyi yapmis kiz
Kufur affedilecek birsey degil benim gozumde aldatmayla ayni kefeye koyarim
Bu zihniyetle devam👏 daha cok terk edilirsin
Kufur neydi kardes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar