2 yılldır sevdiğim kızı nasıl unutabilirim?

2 yildir bi kiza fena asigim. Beni kendine ceken sey ne bilmiyorum. Ondan daha guzelleri de varmis oyle diyolar ama bence ondan guzeli yok. O tanidigim en guzel kiz. Her seyi o kadar kusursuz geliyor ki gozume. Cevremdekiler cirkin oldugunu soyluyor ama ben hic katilmiyorum onlara. O kadar guzel ki.. her hâli cok guzel. Cok duru bir guzelligi var. Saatlerce seyretmek istiyorum onu. Sadece otursa bile saatlerce izleyebilirim. Ama sadece guzelligi degil. Ona guzelliginden dolayi asik degilim. Bilmiyorum neyine bu kadar tutuldum? Biraz kaba bir kiz aslinda. Benden daha fazla kufur ediyor. Ama kufurleri bile o kadar guzel geliyor ki ***** koyayim delirdigimi dusunuyorum. Kiz makyaj falan yapmiyor, suslenmiyor. Ne bileyim iste. Her zerresine asigim. Ama inanir misiniz 2 yil boyunca tas catlasin 5 defa yuz yuze konustuk. Iste en cok da bu koyuyor. Ayni okulda ve ayni siniftaydik biz. O cok sessiz bir tipti ve ben de oyle. Mesajlasarak tanistik, mesajlasarak konustuk hep. Ayni siniftaydik birbirimizi her gun goruyoduk ama sanal arkadas gibiydik. Cok pismanim keske konussaydik ama yapamadik. Cok denedim. Ama yuz yuze asla sohbet edemiyorduk olmuyodu. "-Merhaba! +Merhaba! -Nasilsin? +Iyiyim sen? -Ben de iyiyim." bu kadar. Asla devami gelmiyordu ve kendimi aptal gibi hissediyordum. Neyse iste zamanla ben onu sevmeye basladim ama hep sakladim. Gecen yaz haziranda ona uzun bir itiraf mesaji yazdim. Acildim yani. Ilk basta inanmadi. Sonra sakinlesip gelicem bi dakika dedi 10 dakika ortadan kayboldu ve geri geldi. Sonra da ikimizi daha farkli dusunemiyorum ozur dilerim dedi. 5 ay olucak ben hâlâ yediremedim kendime sanirim. Naptigimi ben de bilmiyorum. Aptallastirdi beni. Cok asigim abi napicam ben? Normalde siniftan asla cikmam o da cikmaz. Artik farkli siniflardayiz. Her teneffus kapilarina gidiyorum onu gorebilmek icin. Ama sadece goruyorum ve geri gidiyorum. O kadar seviyorum ki onu... hicbir sekilde anlatamam. Her sey yetersiz anlatmak icin. Reddedildim ama hic reddedilmis gibi hareketlerim yok. Ona surprizler yapmayi, hediyeler almayi dusunuyorum ama sonra da kendi kendime diyorum ki ulan ne kadar s*laksin reddedildin zaten ne surprizi ne hediyesi kendine gel bu kadar s*lak olamazsin. Unutamiyorum onu. Aklimdan bir an olsun cikmiyor. Surekli ona bakmak istiyorum ama yapamiyorum. (Yapabilsem de yapmam rahatsiz olmasini istemem). Fotografi da yok fotograf cekmeyi sevmiyor. Elimde 1 tane fotografi olsa da doya doya baksam keske (asla doyamam). O beni sevmiyor olsa da ya da asla birlikte olamasak bile onu sevmeyi de cok seviyorum. Aslinda onu unutmak istemiyorum. Iste boyle bi aptalim ben de. Ama unutmam lazim sanirim. Daha ne kadar boyle gidicek? Ya lutfen yardim edin.

2 yılldır sevdiğim kızı nasıl unutabilirim?