2 yildir bi kiza fena asigim. Beni kendine ceken sey ne bilmiyorum. Ondan daha guzelleri de varmis oyle diyolar ama bence ondan guzeli yok. O tanidigim en guzel kiz. Her seyi o kadar kusursuz geliyor ki gozume. Cevremdekiler cirkin oldugunu soyluyor ama ben hic katilmiyorum onlara. O kadar guzel ki.. her hâli cok guzel. Cok duru bir guzelligi var. Saatlerce seyretmek istiyorum onu. Sadece otursa bile saatlerce izleyebilirim. Ama sadece guzelligi degil. Ona guzelliginden dolayi asik degilim. Bilmiyorum neyine bu kadar tutuldum? Biraz kaba bir kiz aslinda. Benden daha fazla kufur ediyor. Ama kufurleri bile o kadar guzel geliyor ki ***** koyayim delirdigimi dusunuyorum. Kiz makyaj falan yapmiyor, suslenmiyor. Ne bileyim iste. Her zerresine asigim. Ama inanir misiniz 2 yil boyunca tas catlasin 5 defa yuz yuze konustuk. Iste en cok da bu koyuyor. Ayni okulda ve ayni siniftaydik biz. O cok sessiz bir tipti ve ben de oyle. Mesajlasarak tanistik, mesajlasarak konustuk hep. Ayni siniftaydik birbirimizi her gun goruyoduk ama sanal arkadas gibiydik. Cok pismanim keske konussaydik ama yapamadik. Cok denedim. Ama yuz yuze asla sohbet edemiyorduk olmuyodu. "-Merhaba! +Merhaba! -Nasilsin? +Iyiyim sen? -Ben de iyiyim." bu kadar. Asla devami gelmiyordu ve kendimi aptal gibi hissediyordum. Neyse iste zamanla ben onu sevmeye basladim ama hep sakladim. Gecen yaz haziranda ona uzun bir itiraf mesaji yazdim. Acildim yani. Ilk basta inanmadi. Sonra sakinlesip gelicem bi dakika dedi 10 dakika ortadan kayboldu ve geri geldi. Sonra da ikimizi daha farkli dusunemiyorum ozur dilerim dedi. 5 ay olucak ben hâlâ yediremedim kendime sanirim. Naptigimi ben de bilmiyorum. Aptallastirdi beni. Cok asigim abi napicam ben? Normalde siniftan asla cikmam o da cikmaz. Artik farkli siniflardayiz. Her teneffus kapilarina gidiyorum onu gorebilmek icin. Ama sadece goruyorum ve geri gidiyorum. O kadar seviyorum ki onu... hicbir sekilde anlatamam. Her sey yetersiz anlatmak icin. Reddedildim ama hic reddedilmis gibi hareketlerim yok. Ona surprizler yapmayi, hediyeler almayi dusunuyorum ama sonra da kendi kendime diyorum ki ulan ne kadar s*laksin reddedildin zaten ne surprizi ne hediyesi kendine gel bu kadar s*lak olamazsin. Unutamiyorum onu. Aklimdan bir an olsun cikmiyor. Surekli ona bakmak istiyorum ama yapamiyorum. (Yapabilsem de yapmam rahatsiz olmasini istemem). Fotografi da yok fotograf cekmeyi sevmiyor. Elimde 1 tane fotografi olsa da doya doya baksam keske (asla doyamam). O beni sevmiyor olsa da ya da asla birlikte olamasak bile onu sevmeyi de cok seviyorum. Aslinda onu unutmak istemiyorum. Iste boyle bi aptalim ben de. Ama unutmam lazim sanirim. Daha ne kadar boyle gidicek? Ya lutfen yardim edin.
Şimdi sen 5 kez yazıp sonra sana aşığım yazarsan o ilişkinin olmasını bekleyemezsin ve yazarsan özgüvensiz bulur seni kızlar özgüvenli erkeklerden hoşlanır yanlarında kendini güvende hissedecekleri erkeklerden, şimdi seninle aynı sınıfta değil galiba çünkü sınıfının kapısına gidiyorum demişsin ne yapacağını adım adım anlatayım
Onunla tanış; Sınıfının önüne geçip boş beklersen artık ona garip gelmeye başlar ne yapıyor lan bu falan diye düşünür ve ona dikelip izliyorsan rahatsız olup soğur bu yüzden ona sınıftan çıktığında ve ya çıkışta onun ve senin yanında kimse olmadan konuş ve hani sohbeti şey diyerek başlat "Merhaba tanışabilir miyiz?" de sonra "olur" der adın ne diyerek başlat ve böyle nelerden hoşlanırsın gibi npc sorular sorma sohbet arasında Instagram iste
Onunla takıl; Bak ilişkiler bir anda gidip sevgili olalım diyince başlamaz başlasada kısa sürür bu yüzden birbirinizi tanıyıp aşık olup sevgili olursanız evliliğe kadar bile gidebilir bu yüzden onunla tanıştıktan sonra sürekli konuşun instagram real falan (çok sıkma ve her teneffüs falan yanına sık gitme sıkılır) böyle 2 gün konuşup kesmeyin
İlişki nasıl olur; Onunla takılırken 1. veya 2. ayda belli olmaya başlar (kendine aşık etmek için erkek arkadaşlarınla konuş internette araştırma yap) ve bir süre sonra etkilenecektir zaten aşık olduğu zaman belli olur bence belli olmaya başladıkça adım atın kendiliğinden sevgili olursunuz
Umarım dediklerim işe yarar ve sevgili olursunuz eğer olmazsanızda senin gibi seveni bulup kaçırıyorsa ona yazık yani ben ömrümde böyle bağımlı seven bir erkek tanımadım eğer o olmazsa başka kızı böyle seversin hayat bitmiyor yani iyi günler :)11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar guzel konusmussun ki bir cesaret geldi. Yeni tanisacak olsaydik yarin gider tum tavsiyelerini denemeye baslardim. Ama biz cok yazistik. Birbirimizi yeterince taniyoruz. Kapisina gittigimde de gormuyor beni. Ya uyuyor ya da telefonuna bakiyor. Elimde olsa sil bastan tanismak isterdim. Onunla mesajlasarak tanismak hayatımdaki en buyuk pismanligim olabilir. Keske onunla tanismadan once boyle bir tavsiye alsaydim. 2 bucuk yıl once tanistik. Tanistiktan 5 ay kadar sonra asik oldum. Simdi ne yapmaliyim bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Sen kendi kendine kıza his beslemişsin etrafta daha güzel kızlar olsa bile sen o kıza his beslediğin için sana daha güzel görünmesi bence normal bişey ama daha çok erkek arkadaş ortamın olmalı bunu kızı unutmak için yapmalısın ve gerçekten hayatta en azından 2-3 tane samimi olduğun ve bütün sırlarını paylaşabildiğin dostların olmuştur ya öyle kişilerle takıl ve hayatı dolu dolu yaşa eğlen ama deli gibi eğlen yolda yürürken mesela sevdiğin takımın ismini bağırabilirsin :) sonra yolda yürürken arkadaşlarınla beraber yolda dans edebilirsin bana çok iyi geliyorlar :) bunlar deli gibi eğlenme örneğiydi tabii farklı aktiviteler de yapabilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
Ve en kısa yoldan unutmak kendini normal hayatın akışına bırakabilmen için DÜŞÜNME kızı düşünme hayatın devam ediyor ve kendini biraz düşün kendine değer ver Bugün uğruna zamanını verdiğin her canlı ilerde potansiyel sevmediğin bir insan olabilir o yüzden bu tabii ki bencil olmak demek değil bilakis kendini koruma altına almaktır
- +1 yıl
Ayrıca "deli gibi eğlenmek " derken çok ciddiyim etraftaki insanların senin için ne düşündükleri zerre umrunda olmasın "bu çocuk ne aptal" vesayre gibi sözler diyebilirler ama önemli olan başkalarının ne düşündüğü veya ne söylediği değil tamamen senin mutlu olman önemli ve kimlerle eğleneceğin bu yüzden arkadaş çevrende çok önemli
Soran+1 yılTavsiyelerine uymaya calisicam tesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılbizim semtte güzel bi abimizin aynı böyle dillere destan bi kara sevdası vardı bilen bilmeyene anlatır anlayan ayrı dinleyen ayrı kederlenirdi sevdiği abla bilmem kaç senelik evli 3 çocuğu var yaşıyor öyle kendine.
bizim abi sokak köpeklerine balkon konuşması yapan gece gündüz avare dolanan kahvelerde yatıp kalkan bi meczupa dönüştü.
belli ki sen ufak bi kardeşimsin yapma kendine öyle şeyler.
siz sevgili olsanız bile acı çekersin bi dünya. birinin diğerini bu kadar fazla sevdiği ilişki de olmaz olsun. Hazır olmamışken bırak incelediği yerden kopsun, sen hayatına odaklan geleceğini düşün.01 Yorumla
Soran+1 yılBi unutabilsem
Neden seviyorsun mesela onu nasıl tanıdın nasıl tanıştın tamamen tesadüf mü? Başka insanlarla rahat tanışabiliyor musun? Bunlar hep bir seçenektir kendine olan özgüven tanımadığın insana bir adım attığın zaman sevdiğim dediğin kişinin eksik yönlerini göreceksin kendine değer verdiğin anda o kişinin sana değer vermesi bile senin gözünde biter 👍☺️
03 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel soyledin abi. Neden sevdigimi bilmiyorum, muzik zevklerimizin ayni oldugunu farkettim ve yazdim oyle tanismistik, insanlarla rahat tanisamiyorum asiri ozguvensizim konusamiyorum insanlarla
Soran+1 yıl22
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılAbooo sen kara sevdaya tutulmussun kardeşim. Allah yardımcın olsun. Seni reddetmis.. Şöyle düşün sen seni sevmeyen birine bu kadar duygu beslemmissen demek ki senin içinde biseyler var eksik ve iyi olmayan.. Ve bunu seni istemeyen birini kusursuz şekilde severek kapatmaya çalışıyor oabilirsin bilmiyorum psikologluk yapmiyim şimdi bence sen bi destek al bu yolun sonu iyi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel soyledin tesekkurler
- +1 yıl
Ricalar
+1 yılAbicim sabret Sen sevmeye devam et.
*Her sey vaktini bekler. Ne gül vaktinden önce acar ne de günes vaktinden önce dogar.* Her ask hikayesi iyi basliycak degil ya, sen kizla 2 yilda bi kac defa az az konusursan ve sonra aniden acilirsan kiz tabi Red Eder cünkü cok sacma gelir. Özgüven li olmayi ögren sadece onun la degil bütün kizlar la iyi arkadaslik Kur. Neden sorarsan böylelikle herkese normal gelir bu halin kizla da daha fazla sohbet edersin ve zamanla belki bisi olur. Bu arada anlatabildim mi bilmiyorum kusura bakma Benim türkce bu kadar.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekkurler. Ama biz cok mesajlastik. Bi aralar Allah'in her gunu mesajlasiyoduk. Aslinda baya yakindik bi ara. Ama o bana hic yazmiyodu hep ben yaziyodum. Sonra ben yazmayi birakinca sık konusmamaya basladik
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptalsın evet reddetmiş çünkü ve lise aşkları zamanla söner gider. lisede bende birine deliler gibi aşıktım heyecanla her teneffüs onu görmek için çıkardım ama şu an görsem bile bakmam o derece ne malmışım diyorum yani kendime 😂😂aşık olacak bir tarafı yokmuş
14 Yorumla
Soran+1 yılLisede degilim ki universitedeyiz. Yine de unutulabilir belki ama hic unutacakmisim gibi hissetmiyorum cok seviyorum ne yaptiysam unutamadim
Cevap sahibi+1 yılaynı lise hayatı gibi anlatmışsın ya ünideyse belki şansınız olur bilmiyorum bir kez daha deneyebilirsin ama kız neden reddetti o da önemli
Soran+1 yılFazla ozguvensizim ve yuzyuze konusamiyoruz bu yuzden reddettigini dusunuyorum. Yani onun acisindan bakinca o da hakli kim boyle bir iliski ister ki? Ayni okulda oldugun biriyle yuz yuze konusamadan nasil sevgili olabilirsin? Bir de sevmemis iste beni. Sanirim baska birini seviyor
Cevap sahibi+1 yılbaşkası varsa zor zaten
+1 yılAsk can yakar cok sevme derim hersey dozunda iyidir
Kendini geliştir aklına sürekli onu getirme onu görmemeye calış ve spor yap iyi gelcekdir
ya da kiza tekardan açil aylar gecmis belkit evlenirsiniz01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler tavsiyen icin denicem
+1 yılGerçekten güzelliği için sevmediğine emin misin? Hep kızın güzelliğinden bahsetmişsin daha kızla çok fazla konuşup karakterini bilmeden böyle delicesine aşık olduğunu sanman garip geldi. Ayrıca eğer onu unutmak istiyorsan öncelikle onun sınıfına gitmeyi bırakmalısın ne kadar çok gözünün önünde olmazsa o kadar kolay unutursun.
15 Yorumla
Soran+1 yılHep guzelliginden bahsettim cunku kim gorse daha guzelleri de var, ona mi bakiyosun, daha guzel birini bul gibi seyler diyor. Benim demek istedigim baskalarinin onda cirkinlik, kusur olarak gordugu seylerin bana nasil gorundugunu anlatmak. Mesela disleri duzensiz ama gozume disleri o kadar guzel gorunuyor ki. Cok ayri bi cekici geliyor. Ya da kadinsi bir vucudu yok ve rahatsiz oldugu icin asiri zayif. Yani demek istedigim kimsenin guzellik algisina uymuyor ama bana gore ondan guzeli yok. Karakterini, kisiligini de biliyorum cok mesajlastik sorun yuz yuze konusamamiz. Ve onu unutmak istiyorum ama istemiyorum da. Onu sevmeyi seviyorum. Ona karsi hissettigim duygulari yasamayi seviyorum
- +1 yıl
Çok güzel seviyosun ya hayran oldum sana. Senin gibi seven kalmamıştır cidden. Şuanki duygulara sahipken ondan vazgeçmen, unutman çok zor bence. Bu yüzden onun yerine gidip kıza ondan hala vaz geçmediğini onu hala çok sevdiğini kanıtlaman lazım belki bi süre sonra o da seni sever. Ama eğer seni tekrar reddederse onu daha kolay unutmak için iyice uzaklaşman, onun etrafında olmaman gerek.
Soran+1 yılNasil kanitlayabilirim bilmiyorum. Mesajla duygularimi net bir sekilde anlayamayacagini dusunuyorum. Yuz yuze bi konusabilsek onu ne kadar sevdigimi anlar cunku cok belli ettigimi dusunuyorum. Hem de yuz yuze konusabilsek belki o da zamanla sever beni. Ama cesaretim yok iste bu arada cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Yüz yüze neden konuşamadığınızı anlayamadım. Bana göre yüzyüzeyken daha çok konuşulcak konu var. Sessiz bile kalsanız birbirinize gülümsemeniz veya ufak bi el şakası bile yaparsanız konu açılır. Bana kalırsa bi şekilde kızla konuşmaya git ve asıl hissettiklerini yüzüne söyle bu daha etkili olacaktır.
Soran+1 yılKizin yuzune bile bakamiyorum zaten yanimdan yuruyup gecsin nefesim kesiliyor nasil konusucam? Yanina konusmak icin gittigimde aptal gibi hissediyorum cunku konu acilmiyor ve oyle popiş gibi kaliyoruz. El sakasi da yapsam belki asiriya kacar rahatsiz olur diye dusunuyorum. Sanirim mesajla her seyi konustugumuz icin yuzyuze konu acilmiyor. Mesaj yazmayi biraktim belki konu acabiliriz ama simdi de yanina gidicek cesaretim yok
+1 yılUnutma başta yaptığın hata bu ders çıkar dostum. Nedir bu gençler unutma merağı sonra gelip bana demeyin depresyondayım diye kendi hayatını beter ediyosun başkada bir şey demiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBi yandan unutmak da istemiyorum ama daha ne kadar boyle devam edicek. Iliskimizi yurutemiyoruz arkadasca bile. Olmamiz biraz zor. Unutmam daha iyi olur diye dusunuyorum ama unutmak istemiyorum iste. Onu sevmeyi seviyorum ben
+1 yılÇok tatlısın ama kız istemiyorsa rahat bırak onu ya da tatlı yolla ufak ufak iletişim kurarak hayatına giröeye çalış tam senin durumunda olan konusu olan bir kitap okumuştum önerebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılYa gercekten mi lutfen onerir misin
+1 yılYani oluyo oyle yapcak bisey yok. Kendini gelistir bence. O kizi seviyosan onu memnun edecek imkanlarin olmali bunun icin de calismalisin ve sonra o kiza acil tekrar.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru soyluyosun kendimi gelistirmek istiyorum ama ne yapmaliyim nasil yapmaliyim nerden baslamaliyim hic bilmiyorum
- +1 yıl
Para kazandircak seyler icin altyapi olustur iste
- +1 yıl
Sen 22 yasinda nerde okuyon ya
Soran+1 yılUniversite
+1 yılTekrar konuş o zaman onunla ya da mesaj at numarası yok mu sende buluşmaya çağır duygularını söyle
010 Yorumla
Soran+1 yılNumarasi var bulusmaya cagirirsam gelmeyecegine eminim ve zaten cagiranam cunku konusamiyoruz sohbet edemiyoruz oyle popiş gibi kalmak cok kotu hissettiriyor. Rezil oluyorum. Duygularimi da biliyor ama ne kadar asik oldugumu asla anlayamayacagini dusunuyorum. Mesaj yazmayi dusunuyorum ama ne diye konusabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
Belki gelir nereden biliyorsun gelmeyeceğini şansını dene en azından hiçbir şey olmasa bile en azından denedim dersin mesajla olmaz o işler yüz yüze her zaman daha iyi duygularını daha rahat anlarsın karşıdakinin
- +1 yıl
Söyle onu sevdiğini şans iste hayatında kimse yoksa olmasa bile hiç denememekten daha iyidir en azından içinde kalmaz
Soran+1 yılAma sohbet edemiyoruz. Bulusursak tek kelime edemeden oylece durmak cok utanc verici, garip ve aptalca degil mi? Asiri ozguvensizim ve o da oyle. İkimizden birinin biraz ozguveni olsaydi sohbet edip yakinlasabilirdik
Soran+1 yılSoyledim ama soylesem ne degisiyor ki iste sevmiyor ve reddetti
- +1 yıl
İkinizden birinin kabuğunu kırması lazım yoksa zor işiniz ben içinde kalmasın en azından yine bir şansını dene diye dedim çok sevdiğini söylediğin için yoksa bırak onu önüne bak derim sana kız mı yok hayatta daha karşımıza kimler kimler çıkacak
Soran+1 yılAslinda cok haklisin ama kiramiyorum kabugumu o da kiracak gibi gorunmuyor
- +1 yıl
O zaman ne desem bilemedim birinizin adım atması lazım ama diğer türlü çok zor çünkü ikimizde utanıyorsanız
- +1 yıl
*İkinizde
Soran+1 yılYeniden denicem cok tesekkurler iyi geceler
+1 yılHelal olsun gerçekten. Şu zamanda böyle seven kaldı mı?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.11 Yorumla
Soran+1 yılAmin sagol
Gizli Üye(25-29)+1 yılmilleti nasıl seven insanlar var bide benim şansıma bak.. anca cinsellik için yazsınlar bana zaten…
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarim duzgun insanlarla karsilasirsin cinsellik icin yazmak gercekten igrenc
+1 yılYa nasıl seviyorsunuz bu kadar güzel biz neden sevilmedik be?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demeliyim bilemedim umarim cok daha guzel seven olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senınki takıntı olmus kardeş psikologa git normal bir insan 6 aydan sonra unutur demekki sen civi civiyi söker mantıgına girmemişsin
07 Yorumla- +1 yıl
Aç psikolojik yazıları oku bu senın dediğinde takıntı takıntı saplantı sadece sapıkca bir şey değil buda takıntı ve saplantıya giriyor aslında bu senin düşüncen hayatındaki insanlara kendını tam manasıyla bırakabildiğinde görürsün yani 6 aydan sonra insan unutmalı sonrası yerini yersiz bi takıntıya bırakır siz bunu aşk sevgi sanarsınz
- +1 yıl
Yo hiçte takıntı falan değil dediğim çocuk umrumda değil artık istese de olmaz ben yeni denizlere yelkenimle açıldım ama böyle yoğun aşk meşk konularında aklıma geliyo demek ki istesen de istemesen de zamanında çok aşık olduğun kişiler aklına gelebilir 6 ayda unuttuysan ve bi daha hiç aklına gelmiyorsa bence sen onu zaten sevmemişsindir
+1 yılLeyla ile mecnun misali başkasına çirkin gelen biri sevdiğine dünyalar güzeli gözükür 🫡
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılAh kardeşim benim aynısını bende yaşadım mutluluğu birisine bağlama bir gider toparlayamazsın görmemeye çalış zamanla unutur giderin önüne daha güzel seçenekler çıkar hiçbir şey senin mutluluğundan önemli olmasın aşk hayatında bol şanslar
15 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol abim. Unutamiyorum ya su 2 yil icinde onu unutmak icin kendimi kandirip 2 tane sevgili yaptim ama simdi anliyorum onlari hic sevmemisim ve bu kizi asla unutamamisim, asamamisim. Gormemeye calistigim zamanlar da oldu ama hep karsima cikip durdu sokakta falan. Yok olmuyor unutamiyorum. Aklima ne geldiyse denedim yine olmuyor yine olmuyor. Bu arada sana da ask hayatinda bol sanslar abi
- +1 yıl
Kankam asla birisini unutmak için başkasıyla beraber olma o insana yazık herşeyi toparlarsın sende o ışığı gördüm varsa en yakın hissettiğin dostuna kuzenine anlat dök içini zamanla unutursun kimse için üzülmeye değmez seviliyorsun :)
Soran+1 yılEvet gercekten cok pismanim o yaptigim iliskilerden zaten onlar da aldatti beni o sekilde ayrildik bir daha asla boyle bir hata yapmam. Valla kimlere kimlere doktum icimi umarim unuturum ve yeniden cok sagol
- +1 yıl
Rica ederim dostum ne demek kimse senden önemli değil bunu unutma iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
+1 yılTakintiya dönüstürmüs olabilirsin. Ancak cevrendekilerin daha güzelleri var demesi cok yanlis umarim insanlari dis görünüsü icin seven kisiler yok olur, askinin daha güzellerini göre kadar olmamasi iyi bisey umarim seni seven birini bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılBir ara gercekten takintiydi ama astim o donemi de. Su an takintili oldugumu dusunmuyorum. Ve evet gercekten umarim dis gorunus icin seven insanlar yok olur (boyle bir sey olursa nufusun buyuk kismi yok olur) oylelerini hic anlayamiyorum ve tesekkur ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim tıpatıp aynı durumdayım. Ama ben tam olarak bugün kıza açılmayı düşünüyorum. Çünkü daha fazla saklayamayacağım.
03 Yorumla
Soran+1 yılAcil. Acilsan bir sey kaybetmezsin saklayip icinde tutacagina bilsin daha iyi. En azindan biraz da olsun rahatlamis olursun. Bu arada umarim o da seni seviyodur
Cevap sahibi+1 yılÇok sağol kardeşim💜 Açılmama son 3 saat kaldı. 🔥
Soran+1 yılAcildin mi kardesim
+1 yılUnutamazsın böylesine sevdiğin birini tekrar konuşmayı denedin mi belki şimdiki düşüncesi ve o zamanki düşüncesi farklı olur bı şans verirsiniz birbirinize
13 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmiyorum. Acildigimdan beri hic yazmadi hic de yazmadim sadece gecen ay dogum gununu kutlamistim o kadar. Dusuncesinin degismesi icin bir sebep yok
- +1 yıl
Böylesine seviyorsan neden uzak duruyorsun ki çabalamayı denesene belki senin gösterdiğin çabayı fark edecek ve düşüncesi değişecek
Soran+1 yılMesajla devam etmek istemiyorum yuz yuze konusmak istiyorum bu yuzden mesaj yazmiyorum ama yuz yuze konusmaya da cesaretim yok
+1 yılİlk defa böyle bir şey yaşadığın için ve ulaşamadığın için farklı geliyor. Bu kadar anlam yüklemeyi bırakırsan unutursun
21 Yorumla
Soran+1 yılBen birkac kizla da ayni durumu yasadim. Yani tanisma konusunda. Ulasamadim onlara da. Onlarla da sadece mesajlasabildik yuzyuze konusamadik. Ama o farkliydi hep
Kendini spora veya hobilerini verebilirsin hergun kütüphaneye git kitap oku ya da kitabı al evde oku sevdiğin kitaplardan
14 Yorumla
Soran+1 yılDenicem tesekkurler
Soran+1 yılHaklisin yeniden cok tesekkur ederim iyi geceler
+1 yılZamanı boşa harcama dostum, geriye dönüşü olayan yoldayız hepimiz, başkaları hayata devam ederken sen birilerine takılı kalma...
03 Yorumla
Soran+1 yılYapamiyorum ki
- +1 yıl
Kaybeden olmaya devam edersin. iyi mi bu sence?
Soran+1 yılIyi degil ama unutamiyorum unutmayi cok denedim olmuyor aslinda unutmak istemiyorum onu sevmeyi seviyorum. Sonra dusunuyorum daha ne kadar boyle gidecek? Unutmam lazim sonuc da bu 2 yildir unutamadim unutamiyorum
Bu kadar sevilsek yeter be 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim daha fazla sevilirsin
+1 yılbaşka birinden hoşlanmadikca unutmak zor
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutursam baskasindan hoslanmaz miyim ki zaten
İnşallah her şey gönlünce seni bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah insallah seni de
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Sevmek acizlik zamanla anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim anlarim
+1 yılBizi böyle seven olmadı be
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim karsina biri cikar da benden daha cok sever ve guzel bir iliskiniz olur
- +1 yıl
Çıkmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O çevrendekiler kıskançlıktan söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAga böyle seven kaldı mı yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılTek ben kaldim galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel seviyosun sen öyle 🌸
02 Yorumla
Soran+1 yılNe desem bilemedim tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bol şanss
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka başka kıza yürü be
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka yapamiyorum iste olmuyor. Su 2 yil icinde 2 tane sevgili yaptim kendimi kandirmisim buyuk hata etmisim. Bir daha asla boyle bir hata yapmam. Ondan baskasini gormuyor gozum
Cevap sahibi+1 yılİyi de kızın peşinde ağlaya ağlaya nereye kadar devam edecen. Böyle birine hiç bir kız saygı duymaz ki
Soran+1 yılOnu unutmadan baskasiyla olmak istemiyorum. Onu unutmak icin baskalarini da kullanmak istemiyorum
+1 yılKac yasindasiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılO 1 ay once 23 oldu ben 1 ay sonra 23 olucam
+1 yıldeliler gibi mi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(18-24)+1 yılokuyamicam
01 Yorumla
Soran+1 yılboş ver okuma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?