Herkesin hayallerinde bir sevgili modeli vardır..Uzun ya da kısa boylu, yeşil, mavi veya siyah gözlü? Uzun saçlı, kısa saçlı, sarışın, esmer, kızıl? Güzel vücutlu, sportmen, işinde başarılı, zengin, fakir? vs, vs.. Hayallerinizdeki kadını ya da erkeği yaratmak için listenize hangi 5 özelliği koyardınız? #Meczup
Özellik seçme hakkınız olsa, kendinize nasıl bir sevgili yaratırdınız?
1- bakımlı olacak kollarını bacaklarını alacak pürüzsüz yumoş gibi bir teni olacak 2- fiziği güzel olacak ne çok zayıf ne çok kilolu 3- kesinlikle uzun saçlı olacak 4- Hem eğlenceli olacak hem de ciddiyetini koruyacak 5- Yalan konuşmayacak güven verecek ve dürüst olacak her şeyini bana anlatacağını iyi bilecek yani demek istediğim benden çekinmeyecek 6-Yatakta bana karşı baya istekli arzulu ateşli olacak fantezilere olacak yeri geldiğinde beni yönetecek 7-Sigara kullanmayacak, alkolde kullanmasa iyi olur 8-Yemek yapmasını bilecek hatta birlikte yapacağız ve temiz olacak 9- Zıt görüşlerimiz pek olmayacak hobilerimiz aynı olacak gezmeyi sevecek 10-Kesinlikle giyinmesini bilecek yeri geldiğinde beni çıldırtacak bakımlı olacak temiz olacak ve aileme saygı gösterecek
Karakteri oturmuş Menfaatsiz Merhametli Seviyeli nerde ne olması gerektiğini bilen Adam gibi adam Bunlar kişisel özellikleri fiziksel ise.. Esmer kara kaş kara gözlü Uzun boylu Güzel gülüşlü Gamzeli Daha ne olsun :)
Oncelikle yürek ve vicdanı hakkiyla tasimali. Guzel sevmeli ve bunu hissettirmeli. Toparlayici olmali, halden anlayan ve anlayisli yaklasan. Mantikli ve zeki olmali. Isinde basarili, kararli ve en en onemlisi DÜRÜST olmali. Isin icine yalan karistigi zaman hicbirsey toparlanmaz da insan dürüst olursa gerisi hallolur. Dış gorunusune gelirsek; kumral ya da sarisin ela gozlu 1.80 boyunda 75 kg civarinda kasli kassız fark etmez. Uzuna yakın sacli sakallı ve kendine has bir durusu olan ozentiden uzak kalan kendi tarzını yaratan ve ailesine, buyugune saygisi olan 😊
ahaha kanıtlayabildiklerimi sundum ben :D tabi ki yürek vicdan karekter var ama burda var demek pek etkili olmaz sonuçta kimse karektersizim demez :D onu görmek için yakından tanımalısın beni ki çoğu insandan daha fazla var bu bende
21 yaşında 155-160 cm 55-60 kg Esmer, siyah saçlı, siyah gözlü
Hanım hanımcık, çıt kırıldım, son derece iyi niyetli, masum, dedikodu yapmayan, bilinçli dindar, ülke gündeminden haberdar olan, insan psikolojisinden anlayan, insana, doğaya, canlıya saygı gösteren bir eş istiyorum. :P
Uzun 1 65 civarı :) ;uzun dalgalı saçlı koyu kızıl siyaha yakın :) , Beyaz tenli, 85 60 80 , Zarif, Bakımlı, Hafif makyajlı, Sempatik, gülüşü güzel, sadece bana bakınca gözlerinin içi gülen, sıcak, orta hareketli, orta düzey gelirli varsa bir adım öne alalım... :)
Dış görüntü olarak tarzım genelde aynıdır kumral erkeklere bayılıyorum.. hele kirli sakala hastayım.. renkli gözlü erkeği sevmem.. iri yarı yapılı erkekleride.. uzun saçlı erkeği beğendiğim nadirdir oyüzden herzaman kısa saç 👍bakımlı ve havalı öyle 2 kilo jöleye bulanmış değil 😉
dis gorunus olarak iri ve esmer tipinin cok onemi yok.. davranis olarak surekli beni ilgiye bogan ozel gunleri hic unutmayan her yere benimle gelen yani bana kisitlama koyacagina benimle her yere gelen sahiplenip koruyan biri beni herkesten once tutan en onemli benim olmam lazim benim adim gectigi zaman akan sular dursun oyle olurdu yani baska bsy e gerek yok ha bide romantik
Sarışın, renkli gözlü uzun boylu, esprili , haksız olduğunda özür dilemesini bilen , aile bağları kuvvetli , çocukları seven , her koşulda beni seven , hiç değişmeyen , haksız olduğumda da arayıp soran , bana destek olan, bir gün değil her gün seven biri olsun isterdim 😊
1-çok sevişgen, böyle afra tafra ayda bir modeli olmayacak 2-beyaz ten 3-uzun siyah saçlar 4-volume ayarlı, istediğimde kısabilecegim hatta çenesi sök tak ozelligi olan portatif bişi olsun 5-zaten çok şey istedim 5 yok 4 yeter birde benden olsun random olabilir bu özellik
-Boyum 1,75 o da işte 1,85 olsa tamam kilosu da 85 -Yüz ifadesi sert olmasın tatlı biri olsun ama sert bir kişiliği olsun -Komik olsun ve konu üretebilme potansiyeline sahip olsun -Dışarıya ayrı bana ayrı davransın beni diğer insanlardan bariz bir şekilde ayırsın -Çok sevmesin gerek yok ama hep sevsin sıkılmasın
Orta boylu orta kilolu saçları sarı veya kumral, beyaz tenli, mavi veya yeşil gözlü, zeki, kurnaz, üşengeç, açık sözlü, duygusal olmayan, soğukkanlı, ırkçılığa karşı olan, hayvan sever, anime sever, Doctor Who izleyen, oyun oynamayı seven, pozitif, rahat, düşünceli, çılgın, enerjik :D
Görünüş olarak: 1.80 den uzun olmasın kahve gözlü kumral / (sarışın da olur) iyi işi olan biri. Spor yapan. Saçları orta uzunlukta ve + eller önemli bakımlı ve uzun parmakları olsun
Karakter olarak: Kültürlü, saygılı, sevdigine önem veren, açık görüşlü, dürüst
(Benim liste uzun. Iki ayrı kategori olarak ele alın lütfen! 😂)
Beni çok sevsin kariyeri olsun beni hiç bir zaman kısıtlamasın aylık geliri 20 bin tl ve üzeri olsun yurtdışı tatillerini sevsin bana sürekli hediye alsın aşırı derecede değer versin bana olan ilgisini herkes kıskansın hiçbi kızla muhattap olmasın konuşmasın benim kıskançlık damarlarımı tetıklemesın zaaflarımı kullanmasın aıleme karşı çok terbıyelı olsun en az üç yabacı dil konusabılsın 180 üzeri boya sahıp olsun spor yapsın kilosu olmasın fıt bı vücuda sahıp olsun hayatta her konu ıle ılgılı bı fıkrı olsun gözleri renkli olsun bana deli gibi asık olsun düzenli kitap okusun sanata spora resmime ılgılı olsun sımdılık bu kadar geldı aklıma😂
Sevmek sadece onun guzel yanlarina asik olmak degildir. Guzel saci, guzel fizigi, guzel sesi, inceligi. Sevmek ilk basta, onun kusurlu yanlarina asik olmaktir. Onlari ezberlemektir.
Bir şeyi yaratmak benim haddime değil lakin istediğim özeliklerde birini seçme şansım olsaydı; içinde merhamet olan, vicdanlı, sevmeyi de sevilmeyi de bilen, okumayı seven, bilgili görgülü birini seçerdim.
Herseyden önce zeki olmalı benimle yarismali her konuda mantıklı en az bir fikri olmali konusabilmeli tartisabilmeli özgüvenli olmali komik olmali eli yüzü düzgün boyu da 1.85 civari olursa tamamdir evlenirim shksh
Uzun Saçlı sarışın olsa az mavi gozlu olsa guzel vucutlu zengin olsa az oyle zengin fakir tercih yapmam isterse zengin olmasin kisa boylu olsa 1.62 1.63 civari hayat bana guzel keske boyle sevgilim olsa 😃😄😋
Her detayı tasarlayabileceğim bir tiplemem yok, karizma olan her tip kabulüm. Ama olmazsa olmaz başlıca şeyler var 1. Uzun boy 2. Yapılı vücut 3. Karizma, Aura, çekicilik (ne derseniz) 4. Bana düşkün ve sadakatle bağlı 5. Başarılı
1.90 boyunda Kaslı, kirli sakallı ama bebeksi, gözleri ela ama bana bakınca fena olan , zengin ama alçakgönüllü, sosyal ama sevgilisine sadık, hayırsever , serseri ama sevgilisine süt dökmüş kedi gibi
Yaratmak ALLAH CC mahsus bir kelime. Dürüst , saygılı, sıcakkanlı, güler yüzlü , aşk dolu bakan , kibar , biraz romantik, espritüel, sevimli, anlayışlı beşiktaşlı olsun 😎😎🤞
Bir özellik seçme olsaydı beni anlayabilmesini isterdim. Doğduğum günden beri kimse beni nasıl hissettiğimi ne düşündüğümü okuyamadı sadece gösterdiğim ya da göstermek istediğim yanıma bildiler. Belkide en zor şey dahi olsada benim aradığım 2 cümleyi anlayıp söyleyebilecek birisi olduğu sürece kalan 4 özelliğe gerek yok. Güzel,. irkin mavi gözlü vs. bunların hiçbir önemi yok tek aradığım bu 5 özelliğe bedel özellik.
Saç rengi veya göz rengi önemli değil önemli olan benden uzun olması ve bir karakteri olmalı kendini vücudu ile değil karakteri ile öne çıkarmalı ama vücutta olursa fena olmaz 😆
Esmer aslında sarışın da olabilir. Uzun boylu, saçları kısa olmasın uzun da olmasın. :p Aslında kriterlerim daha çok karakter yönünde, dış görünüşte değil.
sarışın, mavi gözlü zayıf ve narin bir vücudu olmalı işi olmalı dışı kadar iç güzelliği de olmalı en büyük ve en önemlisi Sevmeyi ve sevilmeyi bilmeli.
Uzun boylu ama sırık gibi degil siyah ama zeytin degil saçları saçları kahve ama toprak degil arası bir sey Zengin fakir şart etmez işinde başarılı olsun hatta en iyisi olsun
Esmer sakalli uzun boylu genis omuzlu ela gozlu yürüyüşü göz alan diksiyonu düzgün insnalarla iletisimi guzel ve delikanli maço sözünün eri güvenilir yeri geldiğinde cocuklasabilecek biri Şu an %85 ini karsilayan sevgilim var bakalim
Hayalimi kurdugum tiplerin çoğuyla çıktım şimdi karakter ariyorum genelde minyon tiplere renkli gozlulere aşık oldum hanım hanım olsun istiyorum sadece seytanliklardan bıktım
Ulan hadi soranın aklına eşşegin şeyi kaçmış belli de kimse de dememiş haşa yaratmak bizim ne haddimize bu yoruma bir de ters yorumlar yapılacak onu da açıklayayım sıçtın batırdın sıvıyorsun Canım
En İyi Cevaplar