Dürüst güvenilir yalancı olmayan ayakları yere sağlam basan gerektiğinde akıl danışabileceğim gerçekçi akıllı zeki edebiyat ve tarihten belgesel izlemekten hoşlanan tarihin arka odası tarzında programları izlemeyi seven herkesin önünde vıcık vıcık sevgi gösterileri yapmasına gerek yok bana ait olduğunu ve sevdiğini bana hissettiren beni kıskandırmaya çalışmayan ciddi olan sadık olan ateist olmayan ama cemaat abisi tarzında da olmayan espri yapmayı seven gülmeyi güldürmeyi seven samimi olsun her düşüncesini paylaşsın içten pazarlıklı olmasın derdi beni yatağa atıp becermek olmayan avrupa özentisi olmayan ama arap sevdalısı da olmayan Atatürkçü Türkçü üniversite mezunu boyu en az 175- 180 olan zayıf olmayan 80-85 kilolarında beyaz tenli siyah saçlı ya da kumral saçlı gözleri kahve rengi de olabilir renkli de olabilir sakallı da olabilir sakalsız da olabilir önemli olan yüzünde bir tebessümü yumuşaklık bulunması ailevi değerleri kuvvetli olan sahiplenici kıskanç ama manyak derecesinde kıskanç baskıcı olmayan sinirli olmayan -arada atar yapabilir- etrafında kanka tarzı kız arkadaşı olmayan varsa bile onlarla samimi olmayan alkol ve sigara kullanmayan bağımlısı olmayan içiyorsa bile bağımlı olmayıp bırakabilecek biri olmalı ve her ne kadar benim için çok da önemi olmasa bile alevi ve kürt olmamalı aileme yakın memleketlerden olmalı kültürel çatışma yaşamamak için (alevi ve kürtlere karşı bir kinim nefretim yok herkesin yüreğini Allah bilir)
Adam gibi olsun. Bu devirde böylesini bulmak çok zor tabi. Nekadar erkek tanısam sapık çıktı. Çoğunun derdi zevk olmuş. Bir erkekte çıkıp dövüp sövmüyor bunları. Herneyse koruyucu, güçlü, kibar ve en önemlisi zeki olsun. Tipe zerre kadar önem vermem. Rabbim herkesi ayrı bir güzelkite yaratmış zaten.
Kesinlikle ağır başlı sadık sözü senet olan ve olğun dusuncelere sahip biri. ama sunuda sakin savunmayin yok abi dis gorunus onemli degil ic guzellik onemli lan o zaman evde hamam bocegi gordun mu neden terlik alip kovaliyosun ya da canavar gormus gibi bagriyosun ugur bocegi gordugun zamanki tepkiyi onada versene belki iyi bir bocektir nerden biliyon?
her şeyden önce sevsin değerli olduğumu hissettirsin, elimi tutsun ama birdaha da bırakmasın korusun mesela.. her şeyden herkesten sevildiğimi iliklerime kadar hissedeyim birde her şeyden önce Allah'ı sevsin beraber sohbet edelim dinden , sevgiden, insanlardan geleceğimizden kıymet bilsin ve her gün her gün şükredelim Allah'a birbirimizi bulduğumuz için yani kardeşim Allah hepimizin karşısına hayırlı ınsan çıkarsın, kalbimizle oynayacak kişileri bizden uzak tutsun
1. Saygılı 2. Net bir insan 3. Bilgili, çalışkan 4. Kıskanç olmayan 5. Bana büyük bir tutkuyla bağlı 6. Sinsi olmayan 7. Cimri olmayan 8. Mesleğinde başarılı 9. Olgun 10. Romantik olmayan, dengesiz. 11. Sevgi duygusunu çok abartmayan, ağlayıp sızlamayan biri.
benden baska hicbir kadin onun icin onemli olmayacak saf temiz bir kalbi olacak cok vicdanli olacak sonra bana cok deger vericek ailemi de benim kadar benimseyecek yeri geldiginde bana kizip beni kiskanacak ve butun zamanini bana ayiracak benimle gulecek guler yuzunu bana saklayacak ve beraber eglenecegiz. O bensiz bende onsuz olamicaz her an aklinda ben olmaliyim oda benim aklimda olmali
Sakallı dudakları çok ince olmayan esmer kalıplı omuzu geniş biri isterdim karakteri de sert olsun bana karışsın giydiklerime falan kıskansın beni sahiplensin onun yanında güvende Olduğumu hissedebileyim benden başka hiç bir kız umrunda Olmasın isterdim ama böylesi nerdeee
saf iyi kalpli temiz içinde fesatlık bulunmayan Aşırı kıskanç olmayan sürekli beklenti içine girmeyen yeri geldiğinde o beni sahiplensin o gözyaşımı silsin bana güvesin başkasından duyduğuyla hareket etmesin bana sorsun benimle beraber ağlayıp gülen biri ama malesef hayatta daha böyle bir kız çıkmadı karşıma :(
Kendi istediğim gibi yapmazdım o zaman sevgilim degil klonum olurdu birini sevmek için onu tüm iyi-kötü özellikleriyle kabul etmen gerekir eğer onu sırf o olduğu için kabul edersen adı sevgili olur o yüzden yapmazdım öyle bir şey. Zaten benden bir tane daha düşünemiyorum
Tatlı gülüşlü, kirli sakallı, hafif toplu, kumral, benden uzun, imanı kuvvetli, şakacı, sempatik, adaletli, aile bağları kuvvetli, düzenli, zeki, merhametli, dürüst, kıskanç biraz, tatlı, şapşal, romantik odun, biraz maço , beni çok seven bana deli gibi aşık olan ve çoook değer veren biri işte..
Esmer, saçı sakalı yerinde, 1.87 boyunda yapılı bir adam gözleri yüz hatları belirgin gülünce hafif bir gamzesi görünüyor sakalının arasından
Karakteri; merhametli ve zeki, eğlenmeyi gülmeyi cok seviyor bir yanı cocuk kalmış. İş hayatında biraz hırsı var, beni cok seviyor veeee hiç gitmiyor hani kapıdan kovsan bacadan giriyor öyle bir deli :)
Hmm şöyle ki benim sevgilim ; Öncelikle beni sevdiğinden emin olacağım Bana güven veren Benden başka kadınları gözü görmeyen Bana yeteri kadar vakit ayıracak önemseyecek Sahiplenecek ve bana ait olduğunu hissettirecek Ve onun gölgesinde bile huzur bulacağım.. İşte böyle birisi
Gerçekler ile yaşamak varken bu tür saçmalıklar ile uğraşmakta ne. Kusursuz insan bulamazsınız, boş yere uğraşmayın. Mesele sevmek burada, kusur aramak değil. Ne demiş Mevlana Hazretleri (k. s); "Kusur arıyorsan bütün aynalar senindir." Şunu da unutmayalım; Allah teala insanları kusurlu yaratmadı, insanlarda kusur yarattı.
1.80 Boyunda, mavi veya yeşil gözlü, koyu sarı saçları, zayıf ve biraz kaslı (ama çok değil), dişleri güzel, zeki ve yalan söylemeyen, sevgi ve ilgi gösteren (çok fazla aşkım canım cicim DEMEYECEK), saygılı ve temiz olan bir sevgilimin olmasını isterdim hatta evlenirim bile *-*
180 boy koyu yeşil göz efsane sakallar kusursuz burun sert bakışlar guzel eller. Vücut dilini cok iyi kullanmasi kalın bir ses tonu. Ozellikle omuz ve göğüs kası. Güzel bir ten kokusu, giyimine önem veren. Maddi durumu iyi, ailesine düşkün, kendi fikirleri olan ve sözünü dinleten. Kendi ayaklari üstünde durabilen, olgun ama eglenmeyi de bilen. Gosterecegi ilginin seviyesini iyi ayarlayan, sadık, güvenilir, huzur veren ve korumacı
çok çok çok tatlı gülsün, gülüşü aklımı alsın.. fiziken de hoş ve sportif olsun.. iyi kalpli ancak hakkını da bir o kadar korusun ve kendini ezdirmesin.. gözleri ne renk olursa olsun güzel olsun.. işte ne gece ne gündüz bakmaya doyamadığım altın gibi bir kız olsun.. beni çok iyi anlasın mesela kafam bozukken benimle iki tek atıp yükümü paylaşsın falan.. bu gibi..
190 boy. Düzgün ahlak, düzgün karakter. Meslek olarakta memur ya da öğretmen. Güzelliği falan çok önemli değil : ) Esmer olsun göze hitap edecek güzelliği olsa yeter abartıya gerek yok ^^ Açık saçık kıyafet giymesin. Sigara alkol kullanmasın :D
Sanırım çok şey istedim :D Dünya üzerinde böyle bir kız olduğuna da inanmıyorum :D
Benim sevgilim eskiden tam kafamda oluşturduğum sevgili profili valla 😂karakteri sağlam, güvenilir, dürüst, esmer, uzun boylu, kara kaş kara göz, gülüşü mükemmel, bembeyaz dişleri olan, vücudu ve omuzları geniş, sakal bırakan, aşırıııı yakışıklı. Ayrıca kişisel temizliğine de çok önem verdiğini biliyorum 😂 😂 😂 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zeki olsun leb demeden leblebiyi anlasın Dürüst olsun Fakir olsun ki parasıyla hava atamasın Kitap okuyan biri olsun Saygılı biri olsun Sevsin İhtiyacım olduğumda aradığım zaman ulaşabileyim tek onunla konuşayım Yanında huzur bulayım Hayırlı olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
öyle bir sevsin ki ölene kadar o kadar sadık olsun ki gözü benden başaksısnı görmesin , efendi olsun iyi kalpli olsun gerektiğinde sevdikleirni korusun benden uzun olsun , siyah gözlü olsun ya da koyu kahve yanında tüm sıkıntılarımı unutacağım bir güven versin tabi mühendis olsa birde çok mu şey istedim :)
tatlıdilli. güleryüzlü. neşeli. esprili. gülünce gözlerinin içi gülen. samimi. ciddi. yalan ve ihaneti olmayan. namus kavramını çok iyi bilen. sadık. asık surat kaba olmayan -benimle muhteşem ikili olabilecek hanım hanımcıkları severim hav hav gibi bağlanırım. çok çok severim
sadık olacak. benimle herşeyi paylaşacak. öyle para pul peşinde olmıcak. çok aşırı güzel olmıcak ortalamanın biraz üstünde bir güzellik idealdir. sevgi saygı olmazsa olmaz tabi. yalan dolan peşinde koşmıcak ahlakı düzgün olucak.
Allahım öyle bir adam nasip etti ki bu kadar olur. Ağır başlı yerine göre davranmayı bilen herkesle anlaşabilen saygı duyulan sevilen sayılan güzel yürekli bir adam. Evine bakan duyarlı ve benim yanımda kedi olan bir adam. Şükürler olsun <3
Sadık , seven , saygılı , olgun , iletişim kurmayı bilen , ufak şeyler ile de mutlu olabilen , biz olarak düşünebilen , dünyanın içerisinde bulunduğu bu durumda bile kendimize ait dünyamıza odaklanan. Sevgi dolu romantik birisi :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uzun boylu, kaslı havalı, karizmatik biraz tatlı hafif duygusal hafif sert keko tarzı kesinlikle olmayan sert bakışlı kara gözlü kara kaşlı yani esmerr , işinden gücünden çok bana zaman ayiracak istediğim zamam evlenebileceğim iyi öpüşen ve sevişen bakir erkek. Cokmu sey istiyorum ya 😂
1.80 boyu olsun en az yanıma yakışsın cok yakışıklı olmasına gerek yok ve temizliğinede dikkat etsin gözü benden baskasını görmesin küfür etmesin sigara alkol süreli kullanmasın arada sırada kullanabilir
ikizler burcu yapardım arada bir sempatik, komik olsun arada bir sert (maço değil :P ) ürkütücü olsun. dış görünüşü ise güneş yokken esmer yeşil gözlü, fit; güneşe geçince sarışın, ela gözlü ; gün batarkende kumral k. rengi gözlü, balıketli olsun.
sevgi, dürüstlük, söz dinleme yeteneği, saygı, sempatiklik, küçük bir burun :) sadece bana bakarken mutluluğu bulabileceğim bir hatun :) çok şey mi istiyorum beh :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benden 5-10 yas buyuk. 1.90 boyunda esmer, sakalli, tatli yuzlu, genis omuzlu, hafif gobekli, şık giyimli, tercihen patron ya da geliri yuksek bir yerde kariyerli bir is yapan, cevresi genis ve cevresinde saygin biri, arabasi olan, kiskanc hafif maco, cok zeki ve espiri yetenegi olan biri, sporla ilgilenmeli, hobileri ve bir dunya gorusu olan biri olmali benim asik olacagim kisi
Dır dır yapmayan, saçma sapan şeylere zırt pırt trip atmayan, aşırı derecede kıskanç olmayan, bana hayatı zindan etmeyecek, akıllı olucak, boş konuşmuycak muhabbeti çekilicek,
Cok iyi anlaştığım, zekasının ve genel kültürünün benden yüksek olduğunu düşündüğüm, 185 civarı boy, üçgen vucutlu, az da paralı. tamam kızlar bulursam size de alicam birer tane.
bir kere verdiği sözleri tutsun, söylediklerinin arkasında dursun, korumacı, sadık, sevecen olsun... Karakteri olsun kendini anlattığı gibi olsun falan..
Sadık, dürüst, güzel, karakteri ve kişiliği sağlam, sevgiyi bilen; akıllı, empati kurabilen, okumayı ve araştırmayı seven, fazla duygusal olmayan, anlayışlı bir kız.
Egosuz olucak, kalbi temiz, guzel gozlu, uzuncunde sevincinde yaninda olabilicegim biri, kalbim onun icin yerinden firlamali sevgisi saf olmali sonsuz...;.
Bunu yapabilme sansim olsaydi sevemezdim. Bazen onu degistiremedigim icin seviyorum onu gercekten o oldugu icin seviyorum. Tum eksiklikleriyle ve kusurlariyla
"Dürüst, adaletli, sadık, zeki, koruyup kollayan, uzun boylu, yakışıklı, koyu saçlı, beyaz tenli, kirli sakallı" olabilirdi mesela😄 çok şey istemiyorum bence😄
Yalan olmasın gözü benden başkasını görmesin sadık olsun guzel alımlı şeker eğlenceli dışı kadar tertemiz bir kalbi gözleri güzel baksın çok güzel gülsün ohoooo olmaz böyle 😁
Bana köpek gibi aşık olsun yalan söylemesin güvenilir olsun yapma dediğimi yapmasın bir dediğimi iki etmesin ha bide ayda bir kere çiçek alsın 😛 Çok bişey istemiyorum aslında 😛
Önce dış görünüş;Kumral kahverengi göz güzel burun ve güzel dişler gülümsemesi samimi bakışları anlamlı kirli sakallı ve 190 boyunda fit kaslı biraz Karakter;Sadık dürüst cesur fedakar aşkına sahip çıkan adam gibi adam yani
Mümkünse esmer ve gür saçlı hafif kilolu uzun boylu eğlenceli gülünce gözleri gülen e bide gamzesi olsun Allah korkusu olsun kalp kırmasin hayvan sevsin ailesine düşkün olsun ilgili olsun e beni delice sevsin maddiyata değil maneviyata önem versin
dıs guzellıgı fazla onemlı degıl ıc guzellıgı ıyı olsun hayatta bana hıc yalan soylemesın benı cok sevsın yeter dıs guzellık dedıgınız nedır kı gelıp gecıcı sadece onemlı olan ınsanın ıc guzellıgı
bu ülkeninde sorunu bu, kendilerini sevmiyolar. abazalıktan kadın erkek dağa taşa sürtüyolar ama dönüp birbirlerine bakmıyolar. dizilerdeki gibi erkekleri kızları hayal ediyolar... olm yok öyle bir dünya yook
Saçma sapan sorular. Olmayacağını bildiğin şeye olur gözle bakmak işsizliktir. Uzayda nefes almadan yaşamak gibi birşey soruyorsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sadık, bana aşık , dinine bağlı , kıskanç , kalıpli , eğlenceli , anlayışlı , dürüst , kafa dengi, ruh öküzum.. bide çok yakışıklı olmasına gerek yok başka kızlar beğenmesin bunlar olduktan sonra zaten benim için dünyanın en yakışıklı adamı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok gururlu, zarif, s sevgi ve şefkat dolu, hayat dolu, becerikli, yapici, tuttugunu koparan, aile bağları kuvvetli, kiskanc yemin ederim köpeği olurum !
En İyi Cevaplar