Aşk İlişkileri Senden nasıl bir sevgili olur? ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Senden nasıl bir sevgili olur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Sevgilim nasıl hak ediyorsa! 😅Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte, mantıklı bir aşk istiyorum, al gülüm ver gülüm... 2 0 Yorumla
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Sessiz Sakin Ağır Abi Gibi Takılan Birinden Kimse HoşlanmazVesselam 1 1 Yorumla ruyasss 1 yıl Hoşlanan olur Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu konuda iddalıyım, çok iyi sevgili ve eş olur benden ⚡ 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Güzel olur. Dürüst anlayışlı değer veren, ilgili şehvetli tutkulu biri 1 0 Yorumla
High-Serotonin Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sadakatli, saygılı, sıcakkanlı, eğlenceli ve de çılgın ! 0 0 Yorumla
ArChaeopteryxx Takip Et Xper 6 Yaş: 78 , eic 100% 1 yıl İstanbul'dan şişman ve koca memeli olmayan kızlarla hergun sevişen sevgili olurum 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Benden sevgili falan olmaz jdndjsnd kapalıyız 1 4 Yorumla ruyasss 1 yıl Ahahha senin sorun nasıl bir eş olur o zaman? Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Yok hayatım aşk istemiyorum yorgunum... Yorumla ruyasss 1 yıl Ben sizi evli sandım o yüzden değiştireyim dedim. Hayırlısı Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Hee sağolasın canım hepimiz için Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Verdiği değer ve ilgiye göre değişir 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sadık güvenilir gözü arkada kalmaz benle olanın 1 0 Yorumla
Sofberat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İyi bi sevgili olmaz benden ama iyi bi eş olur 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok güzel olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadık ve güzel seven 2 3 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Güzel sevmek nasıl olur 😅 oysa sadık olmayanları tercih ediyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kim-Bilir-Belkidee Kırmadsn, incitmeden, kalpten en samimi duygularla Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Güzel sevmeni sevdim 😅 harbiden güzelmiş bence de güzel gönlünce olsun 😅 Ben böyle sevdim de hayatımı sevdiler be 😅 alt üst ettiler hayatımı artık mantıklı sevmek istiyorum onlar yüzünden Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmeyi bilen biri 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Fazla iyi olacağı kesin 1 0 Yorumla
Slimgirly Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Tatlı bıcır bıcır 3 3 Yorumla ertekinst 1 yıl Tam aradığım hatun 😍 Yorumla Slimgirly 1 yıl Hımm öyle mii @ertekinst Yorumla ertekinst 1 yıl Evet 😊 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Kötü 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Bilemiyorum Altan. 1 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 838 cevap paylaştı. Güvenilir 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bnce güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Merhaba,
Sevgilim nasıl hak ediyorsa! 😅
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte, mantıklı bir aşk istiyorum, al gülüm ver gülüm...
Sessiz Sakin Ağır Abi Gibi Takılan Birinden Kimse Hoşlanmaz
Vesselam
Hoşlanan olur
Bu konuda iddalıyım, çok iyi sevgili ve eş olur benden ⚡
Güzel olur. Dürüst anlayışlı değer veren, ilgili şehvetli tutkulu biri
Sadakatli, saygılı, sıcakkanlı, eğlenceli ve de çılgın !
İstanbul'dan şişman ve koca memeli olmayan kızlarla hergun sevişen sevgili olurum
Benden sevgili falan olmaz jdndjsnd kapalıyız
Ahahha senin sorun nasıl bir eş olur o zaman?
Yok hayatım aşk istemiyorum yorgunum...
Ben sizi evli sandım o yüzden değiştireyim dedim. Hayırlısı
Hee sağolasın canım hepimiz için
Verdiği değer ve ilgiye göre değişir
sadık güvenilir gözü arkada kalmaz benle olanın
Eğlenceli, ilgili.
Fazlasıyla üstüne titreyen biri
İyi bi sevgili olmaz benden ama iyi bi eş olur
Çok güzel olur
Sadık, ilgili, romantik
Hayatının aşkı olurum o derece
Sadık ve güzel seven
Güzel sevmek nasıl olur 😅 oysa sadık olmayanları tercih ediyorlar
@Kim-Bilir-Belkidee Kırmadsn, incitmeden, kalpten en samimi duygularla
Güzel sevmeni sevdim 😅 harbiden güzelmiş bence de güzel gönlünce olsun 😅
Ben böyle sevdim de hayatımı sevdiler be 😅 alt üst ettiler hayatımı artık mantıklı sevmek istiyorum onlar yüzünden
Sevmeyi bilen biri
Fazla iyi olacağı kesin
Tatlı bıcır bıcır
Tam aradığım hatun 😍
Hımm öyle mii @ertekinst
Evet 😊
Kötü
Anlayışlı çok seven değer veren kıymet bilen
Bilemiyorum Altan.
Güvenilir
Anlayışlı
Bnce güzel