Sizce kayınvalidenle aynı evde oturmak cok mu kotü bir durum yani oturup da mutlu olup geçinip giden hiç yok mudur? Nişanlıyım, buyuk ihtimal evin icine gidecem sizce avantaj ve dezavantajları neler?
Cevabın nedir?
Aferin hayatinin icine et bir erkek icin. Kaynanayla oturup kim mutlu olmuş? Kac kisi?
Senin gibi sirf adam evlilikten vazgecmesin diye kaynana cok iyi, kayinpeder cok iyi deyip ayni eve girenler sonradan cikmaya calisiyorda zooor.
Sen saniyor musun ayni eve girince hep süt liman olacak. Ayni evde insan yeri geliyor kendi anasiyla bile anlasamiyor. Tartismalar cikmaya baslayinca görürsun kaynananin gercek yuzunu. Ayni eve girmeden o kafaniz almiyor ama bunlari bosuna konusuyoz13 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi evlilikten vazgecmesin diye degil zaten aynı evi istemeyen nişanlimdi onu ikna edende bendim
Soran+1 yılIkinciside tabiki gorusune saygi duyuyorum fakat keske farkli bir uslup ile anlatsaydin sevinirdim.
- +1 yıl
Cevremde kaynana sikintisi ceken coook hatta bosananlar bile çok. Sizin gibilere cok kiziyorum kusura bakma. Kuzenimde bu kaynana belasindan boşandi.
Madem nisanlin istemiyor vazgec bu işten. Kaynanayla mutluyum diyen yalan atiyordur. Mecburdur yaşamaya kendini aliştirmistir.
Ayri ev, kendi duzenin gibisi yok. Kaynana melek gibi bile olsa insan kendine özel ev, hayat isteyebiliyor. Iyi düşün.
En İyi Cevaplar
+1 yılBabaannem ve Amcamın karısı yaklaşık 20 senedir beraber oturuyorlar babaannem iyi bir kadındır yengeme Ev işlerinde yardımcı olur Yengem çalışan bir bayan olduğu için çocuklara babaannem bakardı ama yengem de çok idareci iyi bir kadındır Eğer Kaynanan iyi biri ise ve sen de idareci Hoşgören bitip Sen beraber yaşayabilirsiniz ama bence faydalarından çok zararları var
121 Yorumla
Soran+1 yılHerseye karisan bir insan daha evlenmeden olmayan cocugun ismine bile karisti nasil yapacam bilmiyorum kayınvalidem aynı eve ısrar etti nisanlim ayni ev istemiyordu ben ikna ettim calisip ev sahibi olalim diye ama pisman oldum boyle biri oldugunu nişandan once gorseydim hic istemezdim.
- +1 yıl
Nisanlina söyle o zaman tekrar ikna et benim fikrimce ayrı eve çıkın
- +1 yıl
Aynı evde olup huzursuzluk çekmektense
Soran+1 yılDugunume beş ay kaldı ve ortada eşya namına hicbirsey yok. Simdi soylersem nişanlim cok zorluk cekecek cikamazsak da benim evin icinde mutsuz oldugumu dusunup oda uzulecek
- +1 yıl
Söyle sen yinede belki düğünden sonra bir kaç ay kaynananin yanında idare edersin sonra eve geçersiniz
- +1 yıl
Şimdiden bilsin ki ona göre birikim yapsın
Soran+1 yılEvet olabilir gercekten yaşanmaz bir durum olursa cikabiliriz bir kac ay sonrada
- +1 yıl
İnsan evlendiğini bile anlamaz yeni evli çift cicim aylarında olacakken belki akşam baş başa oturup güzel sohbetler iltifatlar edecekken kaynanan evde olduğu için yapamazsınız... Ben karşıyım zamanı gelince Kendi evinizde olur yeterki yeni evli olmanın tadını çıkarin...
Soran+1 yılDimi sonradan ciksak bile yeni evli zamanlarimiz hep cope gidecek 😐
- +1 yıl
Sen öyle yap... Çok kalıcı olmayalim düğün masrafları bitsin çıkalım de... Karar senin yinede 😊 hayırlı olsun Allah mesut etsin
Soran+1 yılTesekkur ediyorum :))
- +1 yıl
Olsun eşin için bir kaç ay sabret sonra çıkarsınız mutluluğunuzu baş başa yaşarsınız 😊 şartlar ne olursa olsun eşin yanında olacak mutlu olmaya tadını çıkarmaya bak 😊
Soran+1 yılAynen bende oyle dusunuyorum nişanlimo gercekten seviyorum Allah razi olsun oda beni cok sever sayar laf soz soyletmez cok sukur umarim buda gelir gecer :)
- +1 yıl
Tabiki de sikintilar gelip geçecek güzel bı heyecan yaşıyorsun bu olaya takılıp mutsuz etme kendini sakın 😊 ömrün boyunca hatırlayacağın düğün hazırlık mutlulukları biriktir 😊😊
Soran+1 yılEvet guzel heyecanlar gercekten :) insan dusunmeden edemiyor tabi herkes bisey soyluyor kafasi karisiyor insanin
- +1 yıl
En sıkıntılı kısımda bu herkes bişey söyleyecek fikir kargaşasi çıkacak falan... Normal bu durumlar sen onları duymazdan gel ki düğünun sana yorgunluk değil full mutluluk olsun :)
Soran+1 yılYok duymuyorum nisanlimin ailesinide hicbir yakinima kotulemiyorum hep savunuyorum ztn kaynanamla iyiydik dun bozustuk o yuzden bu bu kadar aklima takildi iste
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun... Arada olur öyle şeyler idare etmek şart
Soran+1 yılEvet nisanlim icin idare ediyorum umarim evimize cikana kadar kotu bir olay yasamayiz
- +1 yıl
İnşallah, mutluluklar dilerim
Soran+1 yılTesekkur ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin ailesinin evinde yaşayıp mutlu olanı görmedim ben herhangi bir avantaj aklıma gelmedi fakat çok fazla dezavantajı var. Her insan tartışabilir. Anlaşamayabilir. Fakat 3, kişilerin olaya mudahale etmesi pireyi deve yapar. Onun dışında evınde ıstediğin gibi dolaşamazsın. Eşine istediğin gibi ev içersinde yaklaşamazsın. Birde kayınvalide kötüyse Oğlanı gazlayıp gazlayıp üzerine salar.
07 Yorumla
Soran+1 yılO kadar dogru soyledin ki 3. kisi olaya dahil oldugu zaman pire deve oldu bu dedigini dün yasadim gercekten nasil olacak bilmiyom
Soran+1 yılBilmiyorumm
- +1 yıl
Açıkçası kayınvalide ne kadar melek iyi niyetli olursa olsun. Yine huzursuz olucaksın. Ki ben herhangi bir tartışmada bir erkek annesinin olaya tarafsız yaklaşacağını pek tahmin etmıyorum. Ne olursa olsun oğlu haklıdır. Ve sakın ilk önce annemlerde oturalım sonra başka eve geçeriz vaadini kabul etme. Sana bakamıcak evini geçindiremeyecekse ne halt yemeye evleniyor.
Soran+1 yılAslinda ayri ev isteyen oydu fakat kayinvalidemin istegi uzerine nisanlimi ben ikna ettim fakat simdiden pisman etti beni kesinlikle haklisin erkek annesi kesinlikle tarafsiz yaklasmiyor benim annem hep nisanlimi savunur fakat kayinvalidem oyle degil
- +1 yıl
Ya ne olursa olsun Kesinlikle kayınvalide ile aynı evde yaşama.
Soran+1 yılBu konuyu gozden gecirecegim yorumlarin gercekten cok yardimci oldu tesekkur ediyorum :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.
Herseye karisan biri demissin.
O zaman cikma nisanlin ile konus hala gec degil.02 Yorumla
Soran+1 yılDugunume bes ay kaldı 😐
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
10Cevap
Canım niye kötü düşünüyorsun ki ilerde sende kayinvalide olacaksın sonuçta eşinin Annesi senin de annen sayılır belki iyi biridir ayrıca evde tek başına akşama kadar ne yapacaksın canin sıkılır boşver sen kötü yorumları olmadi birsure sonra ayrı eve çıkarsın
07 Yorumla
Soran+1 yılAslinda hic kotu dusunmuyordum hatta nisanlimi bu konuda ikna eden bendim fakat dun kotu bir olay yasadik benim hic sucum olmamasina ragman kayinvalidem beni sucladi o yuzden aklim cok karisik cok iyiyken neden boyle oldu diye mi uzulim yoksa ayni eve gidersem bu boyle devam eder mi diye mi uzuleyim bilmiyorum.
Soran+1 yılIste 5 ay kaldi dugunume ve hicbirseyim yok zaten herseyi nisanlim calisip didinip bana yapmaya calisiyor birde 5 ay kalmisken onu bu durumda nasil sıkıstırayim bilmiyorum
- +1 yıl
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama uygun bir dille anlatmaya çalış ya da dediğim gibi evlendikten sonra bir süre kayinvalidenle kal borcunuz falan bittiğinde evini alıp doseyip gecersin ya da ilk baştan nisanlinla böyle konuş deki iste borcumuz bitene kadar annemle kalırız sonra evimizi alıp geçeriz de ama baştan ne istediğini şöyle
Soran+1 yılBiz 2 sene calisip evimize cikmayi dusunuyorduk. Maddi olarak cok kotu degil cok sukur ama borcsuz harcsiz kendi evimizde oturmak istiyoruz bide biz evlenmek icin cok bekledik 1 sene askerlik 1 sene benim okulumu bekledik yani en azindan evlenip oyle calisip kendi evimizi alalim dedik
Soran+1 yılAynen en kisa zamanda konusacagim :)
+1 yılHer iki taraf da birbirine saygı duyduğu, bazen biri bazen digeri alttan aldığı sürece kötü olacağını düşünmüyorum. İlla ki sürtüşmeler vs olur ama öyle şeyler ayrıyken de oluyor. Tabi yine ortamını sen bildiğin için nasıl olacağını da en iyi sen tahmin edebilirsin🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtamini biliyorum az cok ama emin degilim bazi seylerden
+1 yılEvli değilim ama şahsen kötü bence ben yeri geliyor annemle bile bazen anlaşamıyorum ki kaldı ki eşimin annesiyle gül gibi geçinicez hiç zannetmiyorum yani illaki bir dargınlık kırgınlık anlaşamamazlık olur yani birde eşiyle rahat olamaz insan sürekli evin içinde birisi hayatınızın hep içinde yalnız kalmak isteseniz kalamicaksınız, gezmelere hep beraber gitmek zorundasınız bide despot ve yönetmeyi seven herşeye karışan bir kadın ise işin zor kadını yakından tanıyor musun bari?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet despot biri yonetmeyi seviyor benim sozumden cikmayin diyor nişanlim beni dinliyor allah var bende annesi ne derse kirmamaya calisiyorum ikimizin arasinda kalmasin nisanlim huzursuz olmasin istiyorum kayinvalidem umarim fazla abartmaz
- +1 yıl
Ooo bence bir süre sonra sıkar o iş okudum çocuğa isim falan koyucakmış ben senin yerinde olsam kabul etmezdim yani ipleri kadının eline verme bence gereken yerlerde tavrını ortaya koy pasif olma yoksa tepene çıkarlar zamanla taviz verme yani
Soran+1 yılEvet kuranda gecen bir isim koymazsam cocugum benden sikayetci olacakmis ki ben zaten. Kayinbabamin ismini koyacaktim ibrahim sadece yanina miran istedim gorumcem ve kaynanam iki isim sevmezlermis ve kuranda gecmesi gerekliymis dediler benimki bir dusunceydi ztn daha ortada cocuk bile yoktu anlamadim yani
Soran+1 yılDün bir olay oldu tavrimi koydum saygi cercevesi icinde Şu an kayinvalidemle kotuyuz zaten allah sonumu hayir etsin
- +1 yıl
Çok saçma ya ne şikayetçi olması benim ismim de kuranda geçmiyo hatta doğru düzgün bir anlamı bile yok babam koydu kimse de karışmadı yani hadsizlik o mu doğuracakmış çocuğu? Sinir oluyorum böyle şeylere.. İnşAllah benim kayınvalidem öyle herşeye karışan tiplerden olmaz 🙏🙏
Soran+1 yılAynen oyle 👌
Teyzem öyle evlendi şimdi büyük kızı 25 yaşında kayınvalidesine ölüm kurtuluş dediğini bilirim ki kadıncağız çok iyi bir kadın ama ne derler bilirsin insan eti ağırdır. Ve işler oraya gelince ne kadar kayinvalideni sevsende ne dese batar. Zorlanmayı kırılmayı ve arada kalmayı göze almalısın
00 YorumlaEsimele yanliz olmak dahabiyi ben kaynanamla yasiyorum olmuyor yani cocuklari var herseyi bana yaptiriyo kizi 7 20 kendini kandiriyor oturuyor sanki gelin degilde bir hizmetci gelmisim gibi 19 yasondayim yemekmis ismis utuymus ben geldigimden benri hepsini ben yapiyorum ha 5 aylik evliyim kocamla yatak odamiz bile yok bize ev dosediler ama gitmiyoruz oraya simdilik esim taksitleri odedigi icin cocuk ozadinda ayri yatiyoruz dusunun odanin kapisi kitlenmiyor bile
08 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gidersiniz kendi evinize bir an once
Soran+1 yılNisanlimin herseye deger oldugunu dusunuyorum 3 senedir kalbimi hic kirmamistir katlanirdim tabiki ama keske iyi anlassakda huzursuz olmasak istediim bu
- +1 yıl
Iysallh anlasirsiniz bende oyle diyordum hele icerce simarik bir gorumce varsa vayyu ba sana sunu diyyim esim ilk zamaanlarinda beni sukluyordu annem hakli diyordu tabi ben dersimi ona soyliyordum yaa simdi ise annesini tanimisya takma onu kafana diyo ne drrse he he de gec diyor esinde bitiyor onun icin bende diyomki bu adam benim tarafimda ben niye onun icin disimi sikmiyorum hersey is degilmi is ne olacak elimizon kiri
Soran+1 yılAynen nisanlim cok sukur beni hic atmaz hep yanimdadir
Soran+1 yılSagol canim :)
+1 yılKayınvaliden çok anlayışlı kafa bir kadınsa Seni sevip laf kondurmuyorsa aynı evde yaşanabilir belli bir süre tabi. Fakat seni sevmeyen sürekli seni igneleyen biriyle hiç bir şekilde aynı evde yaşanmaz bence😏
00 YorumlaBen komşuydum çocuklar için ideal baba anne ve dede yanindaysa güzel oluyor beraber yaşamazdım herşeye karışıyor kaynanalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer iyi anlaşıyorsan ve öyle herşeeye karışan biri değilse zorluk yaşamassın sana destek olur ama herşeye karışırsa çok sıkıntı çekersin hayatın zindan olabilir hatta. İyi düşün derim insanın kendi düzenini kurması da çok güzel bişey
00 YorumlaEğer kayinvalidenin kocası varsa bence siz ayrı ev tutun çünkü rahat edemezsiniz herseyineze karışır kocanla rahat olamazsın
18 Yorumla
Soran+1 yılKayınbabam var gece calisiyor gunduz evde ama allah var çıtı çıkmaz kuranı kerimi hatim etmis cok efendi biri benide cok sever dunya tatlisi bir adam onla sorun olacagini dusunmuyorum kayinvalidem sadece soru isareti aklimda
Soran+1 yılKaynanamla anlasiyorduk allah var hele ameliyat oldugunda 1 hafta kendisine baktim o zaman cok cok iyi olduk kendisini kimseye ezdirmedim laf ettirmedim fakat dun bir olay oldu ve hic haketmedigim laflar soyledi hala aklimdan cikmiyor nisanlim beni hakli bulur annesinede bunu soyluyor ama anlamiyor diyor Şu an limoniyiz iste ne küs nede konusuyor gibiyiz
Soran+1 yılHayirlisi bakalim ne olacagi belli olmaz tabiki
Soran+1 yılTesekkur ediyorumm
+1 yılevli degilim ama ayni evde yasamak, zorunlu bir durum yoksa eger sakincali gibi geliyor. Umarim hersey gonlunuzce olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an zorunlu gibi gorunuyor allah hayir etsin artik ne diyelim
+1 yılYa nolmuş herkezde bir abartmalar bizdede hep gelin evin içine gelir 2 sene kalır ayrı Ece çıkar ömür boyu kaynananda kalacak değilsin ya insanlar ne kadar abartıyor ya
04 Yorumla- +1 yıl
Lafın gelişi dedim abim evli bir yıldır yanımızda beraber çalışıp borçları ödüyoruz bu yıl biter oda ayrı eve çıkar
- +1 yıl
Ben evlenmen için zaten abim ayrı eve çıkmıyor beraber birikiyoruz işte bana biraz biriktimi oda gitçek kendine çalış diyon anneme babama kim bakacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlına aynı evde rahat edemem vazgeçtim de. Zaten edemezsin. Kendi evinde istersen atlet don gez ama onu birlik evde yapamazsın. Baştan hata etmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum o kadarda karisirlar mi kaynanamin yigenleri benden cok cok avik giyiniyorlar tabi ben gozlerine batmazsam onu bilemem
Cevap sahibi+1 yılAynı evde sıkıntı olur.
Sakın bu hataya düşme hele birde görümce varsa hiç evlendiğine pişman olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılGorumcem var lise 2 ye gidiyor. Iyi bir kiz bir sorunumuz yok suanlik ilerde nasil olur bilemem
Soran+1 yılHakli olabilirsin 👍
+1 yılEger iyi biriyse neden olmasin? Tek yasamak iki kisi bir sure sonra pskoloji bozuluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHimm buda farkli bir bakis acisi tabi
- +1 yıl
Ben istemedim. simdi hergun aksam. kaynanamdayim pskolojim cok bozuluyor iki kisi zor cocuk icin erken e apartman komsuluk 0 napcan tek basina pskolojim cok kotu oldu
Soran+1 yılDogru tek kalmak da kotu bir durum ama surekli dipdibe ayni evin icinde olmakda ne kadar iyi bilemiyorum
+1 yılGuzel soru sormussun kizlar ne dusunuyor acaba zamane kizlari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldın başına belayı melek olsa şeytan olacaktır... şeytan ise iyice cirkeflesir... kaynana gelin damat olması mümkün değil böyle bir örnek yok...
013 Yorumla
Soran+1 yılDemee 😥
Cevap sahibi+1 yılKızım bana bir örnek göster mutlu mesut yaşıyorlar de seninle buluşup gözünün önünde bileklerimi keseyim o kadar diyorum...
Soran+1 yılKuzenim var. Maalesef mutlu degil. Evine cikmak icin gun sayiyor.
Cevap sahibi+1 yılHacı mutsuz olan için bileğimi kesecem demedim mk 😂😂😂 mutlu olan göstereceksen adres ver geliyorum intihar etcem😁
Soran+1 yılLutfen kufur olmazsa sevinirim. Biliyorum sorunu anladim cevremde var ayni evde oturan ama mutlu degil dedigin gibi demek istedim
Cevap sahibi+1 yılEvet kayinvalidesiyle aynı evde yaşayıp bu saate kocasının yanında yatması gerekirken ksde takılan bir Kezban 😂
Soran+1 yılBence konuyu sacma yerlere getirmeyelim. Belki esi gece calisiyor veya sabah erken gidecek uyuyor onunda uykusu yoktur ne alaka simdi mutlu olmamakla
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşan bir insandı haddi bildirildi... xper seviyesi yetersiz onun burda paylaşım altına yorum yapmaya... kezbanla tartışmaya girecek değilim adres verecek cesarete sahip değildi...
Soran+1 yılYa konuyu saptirmayalim duzgun bir sekilde bu konuyla alakali konusacaksan konus yoksa hic yazma
Cevap sahibi+1 yılÇatır çatır cevap vermezsen bildirim gelmese? Zaten onu engelledim cavap veremez sınıf öğretmenliği yapma burda bence sus olsun bitsin söyleyeceğimi söyledim ben...
Soran+1 yılTamam yorum yapma o zaman soruyu soran benim bence sen kalabalik yapma daha fazla yorumdada bulunma.
Cevap sahibi+1 yılÇenenin yayını s1kim yav seni alan zaten 3 güne boşar illa laf üstüne çıkacak 😂
2. evliliğim kayınvalide ile yaşiyorum evde ne dersem olur çünkü eşim hep benim sözümü dinler benım karım ne derse o olur felan der köşe birsey demez ilk evliliğindede ayrı idim Ama geçinmedik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa hepsini seviyorsun anlasirsiniz ama kayinbaban bütün gün evde olacak yani sen rahat rahat dolasamicaksin
00 YorumlaRahat hareket edemezsin rahat sevişip özel hayatınızı yasıyamazsınız avantajı yok
00 Yorumla
+1 yılNiye çok kötü olsun niye bu kadar abartılıyo bu kayınvalide oda bir anne sonuçta
10 YorumlaKüçücük bir ev olsun ama sadece ikiniz olun o evin içinde
Kalabalık olduğu zaman sorun çıkar00 Yorumla
+1 yılBence sorun yaşarsınız yani hiç problem olmasa bile baş başa yaşamak daha rahat hissetirecektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Avantajı yokki sayalım çok sürmez o evlilik
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun.
Ev ev üstüne kurulmaz lafı boşuna değil 😉
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrı eve çıkmıyorsunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Farkında degıl daha
Soran+1 yılEv sahibi olup kendi evimizde oturalım dedik nişanlim istemiyordu bende kayınvalidemin israri uzerine nişanlimi ikna ettim
Gebersin kayınvalideler 😂😂
00 Yorumla
+1 yılbence gitme..
ne olursa olsun bir ev kiralasın..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılNerde çokluk, orda b. kluk diyip susuyorum 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı sevgi anlayış olduktan sonra zor değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Kotu bence ilerde laf sokabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be eğer iyi biriyse neden olmasın
00 YorumlaEvde kendine ait duzenin olmaz
00 Yorumla
+1 yılZor durum çok zor
00 YorumlaSakınn.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yandin
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz