Aynı ortamda olunan arkadaşla zamanla flörtleşmek?

Üniversite ilk yılda tanıştık. Aynı bölümde aynı arkadaş grubundayız. şu an 2. yılımızdayız.7/24 birlikteyiz aynı evlere girip çıkıyoruz dip dibeyiz. Geçen yazdan beridir yani yaklaşık bir 5aydır bana ilgisinin olduğunu hissediyorum. Hatta bunu bakışlarıyla laflarıyla da ifade ediyor. Ama katıyyen gelip senden çok hoşlanıyorum birlikte olalım demiyor benden de emin olamıyor olabilir ikizler burcuyum bir halim bir halimi tutmuyor fakat deli gibi hoşlanıyorum. Bana olan ilgisini okadae farkediyorum beni grubumuzdaki diğer kız arkadaşlarımdan ayırıyor iki yıldır bir kez bile kanka kardeş dememiştir diğer kızlarla kanka muhabbeti var. Fırsattan istifade yan yana kalınca konuşur sarılır omzuna dokunur canım cicimli konuşur. Hatta bir arkadaşımız olum sana bakıyor sen mal mısın farketmiyorsun uzun uzun bu kız sana bakıyor derken duydum bunları beni görünce konuşmayı kestiler kısa ozetten sonra sorum şu ki ; hoşlanan bir erkek neden gelmez gelemez ya da gelmeye yakın mı bu anlattıklarımla hadi beni aydınlatın :)
Aynı ortamda olunan arkadaşla zamanla flörtleşmek?