İngiltere'nin en çok okunan gazetesi The Daily Telegraph'in yazarı Roger Highfield, bundan birkaç yıl önce kadın-erkek ilişkileri hakkında bir yazı kaleme almıştı. Highfield, kaleme aldığı yazıda şunları yazmıştı: "İnsanlar her ne kadar ruh eşimi arıyorum dese bile bu doğru değildir. Gerçek şu ki erkekler dış görünüş, kadınlar ise güç ve para peşinde koşar " .
Roger Highfield'e katılıyor musunuz? Erkekler dış görünüş, kadınlar para peşinden mi koşar?
"Erkekler dış görünüş, kadınlar para peşinde koşar" diyen gazeteci Roger Highfield'e katılıyor musunuz?
Bu zihniyette bir insanın gazeteci olması bile üzücü.. gazeteci dediğin adamın ufku geniş olur bu kadar basit ön yargıları olmaz! Olmamalı! Ne saçma şey!
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
93
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Adam haklı sayılır kısmen çünkü erkekler dışa pek bakmaz genelde içe bakar ve hep kızlar para ya da tipe ya da kaslı karizmatik vücuda baktığından erkekler artık içe bakmaz olur ve şimdi kızlara sorsan paramı asla tip mi yok be kişiliği ve karakteri olsun der kaslı karizmatik vücud dedinmi yok ya adam olsun der ve birgün adam çıkar ilk para tip kaslı karizmatik vücud arar ama adam olanlar bu nitelikleri taşımaz sonuç kız sanamı kaldım tipsiz beş parasız adamsın hiçsin hiç der tersler sonra kime gitti belli kızların sonra kullanılıp atılır sonuç erkekler hep aynı sen adam olanı dünyalık şeylerle yargılarsan aşağılarsan Allahda sana bin beterini dünyalık şeylere sahip olanla verir alırsın boyunun ölçüsünü Allahın yarattığını hakir gören faturasını ağır öder çünkü kimse tipini seçemez kimse doğuştan kaslı karizmatik vücuda sahip doğmaz kimsede zengin olmayı seçemez bu seçimler hiç kimsenin elinde değil Yüce kudretli Rab nasıl isterse öyle olur
Doğrudur. Güce kapılmadığını söyleyen kadınlar da bilinçli - bilinçsiz hatalıdırlar. Fizyolojik ve psikolojik olarak güçlü erkeğe talep vardır kadınlarda. Kadınların çoğunun engelli kendi ihtiyaçlarını giderebilmekten yoksun bir engelli erkeğe acıdığını görebilirsiniz ama aşık olduğunu hiçbir zaman göremezsiniz. Para da günümüz için güç demektir.
sen onu grubun üyesi olmak için sosyal hayat ve maneviyat için bir fedakalık yapabilirsin. ama öyle yolda birine yardımcı olmak için öncelikle insan dediğin canlı eğitilmelidir. bu da genelde ne yaparsan onu bulursun şeklinde savunulur. sen birine bir bilgi verince güç paylaşıyorsun. ama burada bile çıkar var.
Sadece maddi ya da manevi kazançların değil, yeri gelir hayatını da feda edebilirsin ama güç farklıdır, paylaşılmaz. Bilgi güç değil, bazen güce götüren bir araçtır.
Benim maddi durumum çok iyi ama asla evlenmeden belli etmiycem maddi refahımı standart param varmış gibi yapıcam kızları test edip öyle alıcam ha yok bir kız parama gelirse zaten onu kullanır atarım hiç acımam
Kadınlar olarak genellemek pek olmamış. İyide ne tür kadınlar? çok ucu açık olmasına rağmen işime geldiği gibi yorumlayayım bari dedim sonra hebele hübele bir sürü şey sıralamak ve sıkıcı olmak istemedim :) kadın asaletini koruyorsa parada harcanır emekte harcanır o zaten onları sorgulatmaz. abiye biraz farklı teyzeler denk gelmiş olabilir ki böyle yorumlamış.. bilemedim.
Genellemeler yanlıştır para için gelen kadın hiçbirşeye yaramadigi gibi güzel kadına da doyulur kısa süre için kismen doğru insanlar sahip olamadığını ister hep
Ben katılmıyorum. Bunu fırsat olarak kullananlar var ancak mutluluğun anahtarı o değil. Uyum daha önemli ve bu insanlar daha iyi vakit geçirdikleri için mutlular.
Doğruluk payı var tabi ama güç ve para peşinde koşan kızlar güçsüz ve parasız kızlardır. Dış görünüş peşinde koşan erkekler ise paralı ama beyinsiz erkeklerdir.
Kimsenin prasina kariyerine bakmadim. Adamligina baktm amma velakin adamlik die bisi yok. En azindan parasi olsn demek mantikli. Soguk opusmeleri kabul ettgmde dusuncem bu konuyu
Para ev geçindirmek ailene çocuklarına bakabilmek için en önemli şeylerden birisidir kadınlar para peşinde koşmazlar onların aileleri parasız erkeklere kız vermedikleri için böyle bir algı ortaya çıkmıştır.
Kadinlar bu kadar para pesindeyse bu kadar fakir erkek asgari ucretli nasi evlenip cocuk yapiyo Roger demezler miadama? Mk hristiyanlari ya hep bir genelleme herkes filozof olmus:)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi cok güzel bir kız desinki hatta milyarder kızı olsun çok güzel olsun . en ufak nefsine düşmüş bir kızla işim olmaz .. çirkin diye tabir edilen bir kız olsun temiz ahlaklı onla sevgili olurum
Basit insanlar bunların peşinde koşar böyle ilişkilerde çıkar ilişkisinden öteye gidemez zaten kaale alınacak bir konu değil erkek kadın diye genelleme yapmak yerine çevrenizde İNSAN biriktirin
En İyi Cevaplar