Tamam tip bakimindan bir iddiam yokta boy olarak yakistiramamasi zoruma gitti 🙇

Nesi kısa kardeşim sevgilinin annesi NBA'de mi oynuyor
Kizinin boyu 1.73 olunca ve daha uzama sansi olunca kizinin ondan galiba 🙇
Hmm ne yapim ya uzuluyo insan ister istemez bak ciddi dusundugum icin kizla annesinlede konusayim dedim biliyonmu ayip olmasin buyugumdur halini hatrini soruyum dedim ne bilim kalbimi kirdi biseyde diemedim
Bahane uydurmustur
Kisamiyim 🙇 sencede boyum 1.77
Hyr iyisin
15 yasindaki bir kiz kac cm uzar?
Pek uzamaz yani belki 1 cm falan
Hm tsk ederim senin de kafani agrttim ozur dilrrim :(
Yok be estağfurullah Allah mutlu etsin sizi insAllah takma o kadini
Cevap
2Cevap
kızın boyu kaç
15 yasinda 16 olcak agustosta 173 boyunda
15 yasindan snra kac cm uzarki?
Ya ben gönlü olsun annesinin die kiza dedim anneni verde az halini hatrini sorayim dedim oyle sozler sarf edince sustum kaldim gozler doldu suanki oldugu gbi canm. cok pis skldi
Seviyoda annesi ole yapnca canm skldi bea :(
Ya seviyo cok swviyoda bir insanin sen halini hatrini soruyon gonlu olsun die sana bole davraniyo bir yanim cok kziyo bir yanim cok kirgin ne biliyim ya benmi cok iyi biriyim milletmi cokmu kotu anlayamadim yoksa ben mi cok. kotu brym bilemedim :(
Zoruma gidiyo bazen yasamak sadece tesekkur ederim seninde kafani agirttim bos yere kib
Ozur dilerim cok saol iyi gunler
kiz seni seviuosa tamamda
ben tipe ve kalbe bakiyom
Tipe bir iddiam yok ama kalbim okadar temizdirki ben ayip olmasin buyugumdur dedim anesini istedm tele halini hatrini sorayim die sonucta ilerde anem olcak kizla ciddi dsnyz ole seyler diyince sustum kaldim canm cok skldi biseyde diemedim
bosver kiz seni seviyosa bakma kimsenin sozune Allah mutlu etsin bu sebepten kizdan ayrilma
Yok ayrilmam da bida anesinle knsrmym bilmem cok pis kirildim
Asiri duygusal bir yapim var zaten Şu an gizliden gizliden agliyom
bosver takma
Oyle değil iste ya basina birgun gelirse sende istemedende olsa uzulup aglarsin ben asiri gurur yaparim bole seyi ve cok duygusalimdur
bende duygusalimdirda takmam
bana neler neler diyokar ben takiyomuyum
Sevdgn erkegin annesi dese ozaman ne dusunurdun yine takmazmiydin yani
takmazdim ben onunla mi evleniyorum hayir bir iki kez bayramlarda olcak cokta takma bence
Peki tesekkur ederim verdgm rahatszliktan dolayi ozur dilerim iyi gunler
sorun degil anliyorum canim
Boy iyi
Sevgilimin annesi kotu buluyo minyon tipliymisim sevgilimin boyu 1.73 ve 3 cm uzama ihtimali var daha
Cok sacma annnesi ne alaka
Ya ciddi oldgm icin ara sira annesinlede konusurum sonucta buyugum hatrini soruyum ayip olmasin diye gonul almak icin de biraz inciltti kalbimi saolsun
kısa değil normal
Hm tesekkur ederim 🙇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar