Eden bulur sözünün örneğiyim?

bir sevgilim vardi 1 ayda tanistik onceden konusmuslugumuz vardı ama 1 aydir baya samimi konusuyoduk sonra çıkma teklifi etti kararsizdım ama iyi bir insandı gercekten bana bağlı olcak bir insandı kabul ettim sevgili olduk ama benim kalbime biri dustu hergun bana bakoyodu sonra ben buna asik olmaya basladim ama sevgilimle de devam ettim sevgilime hic bir zaman oyle fazla umut vermedim evet zaten sevgili olmam bir umut vermekti ama ona soyledim kafam karisik lutfen beni anla diye sonra bakistigim kisi mesaj atmaya basladi ona istemeden asik olmustum bana dedi seni seviyorum sende benim icin boyle dusunuyo musun diye bende evet dedim ama bana siirler yazmisti bissuru seyler daha yapmisti utana utana sevmisti beni sonra once sevgilimle konusmamaya basladim ve ayrildim dedim ki yol yakinken ayrilalim sonra cok uzulursun neden falan dedi yapamadim sevemedim dedim sonra hep beni aramaya basladi mesaj atmaya basladi derdini anlatnaya baslasi engelledim digeri ne mi oldu onunla cok guzel gidiyodu gezdik tozduk tam aradigim insandi tam beni tamamlayan bir insandi bana fazla guven vermistinasla ayrilmiycaz falan da filan da baya bir sure iyi gitti sonra benden sogumaya basladi once mesajlarima cevap vermedi sonra durup dururken engelledi anladim benden sogudugunu sonra bitti iste ettigimi buldum biliyorum eski sevgilim yani digerini cok uzdum o yuzden ettugimi buldum simdi felaket haldeyim cok pismanim ah kafam ah diyorum keske birakmasaydim gitmeseydim ona cunku beni hic birakmazdi o diyorum bir hata ettim geri donmeye yuzum yok donemem de baska bir iliski yasadigimi bilmiyo ama geri donsem eskisi gibi olmaz biliyorum cunku ayni seyi bende yapmazdim iste son pismanlik fayda vermiyo malesef
Güncellemeler
+1 yıl
hayir o bıraktığım cocuga geri donmiycem zaten ikinci bir defa daha uzucegimi zannedicegi icin istemezde bende zaten kendime guvenmedigim icin donmem mantik olarak bir tarafim onu istiyo (tekrar soyluyorum donmiycem) ama ssk olarak onu degil baska bir arayista kalbim niye boyleyim cok kiziyorum kendime ne derseniz haklisiniz
Eden bulur sözünün örneğiyim?