ERKEĞİN DUDAKTAN ÖPMEK YERİNE ALIN VE BURUNDAN ÖPMESİ NE ANLAMA GELİR? ?

Arkadaşlar 2 haftadır görüşüyoruz mesaj üzerinden, dün ise buluştuk.
Çok keyifli geçti her şey bir süre sonra elimi ufaktan tutmaya başladı vs. günün ortasına doğru ise alnımdan ve burnumdan öptü hep..

Birlikte çok güzel aktiviteler de yaptık. Hatta günün sonuna doğru kız kardeşi ve onun arkadaşları ile şans eseri karşılaştık ve beni kız arkadaşım diye tanıttı (ne anlamda bilmiyorum, sormadım) daha sonra onlarla birlikte hep beraber takıldık oturduk vs..

Bir ara onunla konuşurken de yaşadığım zor bir anımı anlatmıştım ve duygulanmıştım oda bana "ben senin her zaman yanındayım dedi çok masumca sarıldı" eve geçtiğimizde bana
"duygulandığında seni o an öpmemek için kendimi çok zor tuttum" dedi ve beni alnımdan ve burnumdan öpmek ona o an daha doğru geldiğini söyledi..

Not: Arkadaşlar ben bu çocuğa mesajlarda baya zorluk çıkarttım yani bana canımlı cicimli konuşma vs vs baya zorladım çocuğu hemen samimiyette göstermedim.

Sizce olur mu? Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen, şimdiden teşekkür ederim..

Güncellemeler
+1 yıl
Hatta ellerim üşüyor diye elimi kendi montunun cebine soktu ve turnikeden geçerken bile biz böyle geçsek olmaz mı ya falan diyip asla elimi kolay kolay bırakmak istemedi
ERKEĞİN DUDAKTAN ÖPMEK YERİNE ALIN VE BURUNDAN ÖPMESİ NE ANLAMA GELİR? ?