Sevdiğim çocuk onu sevdiğimi öğrenmiş ve?

bu çocuktan yaklaşık 4 haftadır hoşlanıyorum. İkimiz de dişteli takıyoruz ve ikimizinki de aynı renk. Önceden arkadaşlarım sürekli bu çocukla beni şipliyordu ama ben hayır filan diyordum. Bir tane ortak arkadaşımız var bu benim çocuğu sevdiğini öğrenmiş ve gidip çocuğa bunu söylemiş ama ismimi söylememiş. Çocukta gelsin söylesin konuşuruzgibişey demiş. Neyse aradan bir hafta geçince benim en yakın arkadaşımın sevgilisi hoşlandığım çocukla yakın arkadaş ve benim onu sevdiğimi duyunca gitmiş çocuğa demiş. Çocuk ilk başta hiçbir tepki vermemiş ama sonrasında onların sınıfından olan bir arkadaşım “sen şu işi ne yapacaksın?” Diye sorunca da çocuk ilk önce çıkmam demiş Sonrasında arkadaşım beni o kadar çok övmüş ki çocuk bunun üstüne bir de o kadar da güzel değil demiş bana arkadaşım çocuğun söylediklerini söyleyince çok üzüldümArkadaşım bunları bana söyledikten bir gün sonra yanıma geldi ve “Sen şimdi... seviyor musun?” Diye sordu. O arada sınıf kapısının arkasında da o varmış. Ben de benimki sevmek değil sadece beğenmek onu tanımadan sevemem diye yanıt verdim. Sonra arkadaşım tamam sınavdan sonrasını bekle dedi. (Sevdiiim çocuğun dersleri çok iyi bu arada) sonrasında olay böyle kaldı biraz başka bir arkadaşım da benden habersiz sürekli buna beni sormuş ve bu arkadaşımla sevdiğim çocuk 5 yıldır arkadaşlar ve bu arkadaşım aşşırı derece de ağzı durmayan biri yani herkese illa bir şeyler söyler. Çocukta istemiyorum demiş. Buraya kadar her şey olumsuz biliyorum ama şöyle bir çelişki var. Çocuk sürekli bana bakıyor gözünü hiçbir şekilde ayırmadan sürekli beni izliyor ben gülünce gülüyor yanımdan sürekli geçiyor hatta dün ben sınıfa doğru gelirken beni izlemiş ve sınıfa girince de sınıfa doğru uzanıp bana bakmış. İstiklal marşı sırasında sürekli yanımda bitiyor ve gün geçtikçe bana daha da yakınlaşıyorBu arada çirkin bir kızdeğilim boyum 170 ve kilom 45 yani fiziğim iyi ve arkadaşlarım taraafından sevilen biriyim. Ayrıca bu yakınlaşması sınvlarn bitmsine 2 gün kala başladı.
Sevdiğim çocuk onu sevdiğimi öğrenmiş ve?