Biraz zaman alabilir ama lütfen okuyun son konusmalarımız bana bu sekil davrandı arada davranıyo ama gene geliyo bu sefer kararlı gibi geldi cok kızdı ona ufak bir oyun oynadım. Siz bu konusmalardan ne anlıyosunuz. ? Sevgisinden suphem yok ama sogumusta olabilir
Üşenmeden okudum ve şaşkınlığımı şu anda yanımda bulunan insanlardan gizleyemedim ve onlar da okudular.. bir kaç şey sormak istiyorum..
1. ncisi sen bu adamın geri döneceğini düşünüyor ya da dönmesini mi istiyorsun? 2. ncisi şimdiki iliskiler böyle mi gerçekten? 3. ncüsü birbirlerine böyle ağır küfürler edebilen çiftlerin maksadı ne? 4. ncüsü bu nasıl rezil kepaze aşağılık bir ilişkidir böyle.. hangi delikanlı erkektir ki sevdiği kadını fahişelikle itham etsin o*ospulukla yaftalasın? Bu nasıl pis bir karakterdir ki bir erkek seviyorum dediği insana böyle adice tavırlar takınsın?
Adam gibi adam olan, erkek gibi erkek olan hayatındaki kadına güvenmiyorsa ispat ister alamamışsa da ayrılır bu ne lanet bir kişilik böyle?
Dahası bu kadar küfrü hakareti ve fahişelik ithamlarını duyan bir kadın da eğer biraz karakter varsa bir daha o adamın adını dahi anmaz? Lanet olsun böyle ilişkilere.. zira ilişkiler hep böyle ise ve bu tarz ilişkiler prim yapıyorsa kıyamete kadar yalnız kalmak benim için bir şereftir.. şerefsizce bir ilişkinin içinde şereften uzak kalacaksam yalnız ölmeyi yeğlerim..
Ne kadar karaktersiz bir kızsın ya. Yalan söylemesen atardın cocuğa fotoğrafı. Ayrıca cocuk sana güvenmiyorsa vardır bir bildiği. Sen kızsın o küfürler ne? Cok rahatsız olduysan engellersin ağır konuşursun. O kadar ağır konustuktan sonra para istemek seninde karakterini ortaya koyuyor. Ben olsam laflarımı ciğneyip para istemezdim. Aynı evde kalıyormuşsunuz güya. 5 aylık bir ilişkin var. Gider işe girer kimseye boyun eğmem, çok gururluysan 5 krşunuda almazsın cocuğun. Cocuğa helal olsun yine elektriği öder harclığını gönderirim demiş. Ama cocuğa yazık, sende baya karaktersizmişsin. bir an önce kurtulsun senden
iğrençsiniz gerçekten.. bu ne? küfürler saçma konuşmalar? bu ne biçim bir ilişki... bitmesi iyi olmuş böyle saçma sapan konuşmalar yaşamayacağın biri çıkar karşına inşaallah.
Bu ne yahu biri bana bunu diyecek ve ben hala dönsün diye bekleyeceğim. Saygısızlık ve sevgisizlik diz boyu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2. resimden sonrasini okumadim, ikinizde 5 para etmezsiniz biri birine pic kardeşim hadi ordan git diyen sevgili mi olur lan bokunu cikardiniz her seyin be! Biz duvarlari yumruklardik bunlar cikmazdi agzimizdan. İlskileri de iyoce ayaga dusurdunuz
O küfürler ne öyle ya tamam bir kaçını anlıyorum da diğerleri fazla değil mi? Herkes sevdiğiyle böyle mi konuşuyor? Ona ufak bir oyun oynadim dedin? O oyun bu mesajlarda bahsedilen şey mi?
ne kadar karaktersiniz be arkadaş hele sendeki yüzsüzlüğe hayran kaldım. çocuk sana güvenmiyosa bu senin hatan bu bir. ikincisi birbirinizle çıkarken sizden iyisi yok ayrılınca saydırın birbirinize karaktersizce. dahada gitmiş para istiyosun. çocuğun yerinde olsam seni pişman ederdim bir çok şeye
1 nerden anladın :) 2 aynı evde kalıyoruz istanbula gtti evi kapattım elektirik benım uzerime ondan bide o ihtiyaclarımı karsılıyodu hiç bir yere salmıyodu beni işe bile
Yahu seviyorsunuz konuşmalardan belli yorum atan arkadaşlar böyle bir ilişki olmaz. Küfürlere bak felan diyor ama varsın desinler. Şunu bilmiyorlar masum bir ilişki :)) seviyorum demi kiz
Ana baci kay sonra para iste 😀 Suclu kimse sesi hep fazla cikar. Karsisindaki insana psikolojik baski yaparak onu suclu duruma dusurmek icin. Sanirim erkek arkadasin hakli, Allah yardimcisi olsun :)
Cok seviyesiz bir iliski. Birbirinize ettiginiz hakaretler aranizda ne saygi ne de sevgi olmadigini gosteriyor. İsin icine para muhabbeti de girmisse ki eger bu iliski bitmistir zaten.
Canım cicim aşkım gitmiş neler neler gelmiş. İnsan sevdiğine bunları söyleyebilir mi yaa? Nasıl böyle erkeklere değer verip adam yerine koyuyorsunuz. Çocuk la bunlar çocuk 😃
aynen ya gitti bile beni sevmiyormuş ben hep hergün aglıyordum ki :( ama ben hala çok seviyom ki hep eski sevgilime beni sinir oluyo ve küfür etiyo ben hiçbirşey yapmadım ki :( ;(
En İyi Cevaplar