Ben sana kendi vücudumdakini göstereyim bekle... Bana göre bir sorun olmaz çünkü böyle şeyler olabilecek şeyler... Yani kaza geçirmişsindir. (Bende geçirdim.) bir hastalığı olmuştur. Sevdiği ameliyatlı diye vazgeçecekse insan hiç sevmesin...
Ben zaten böyle şeylere hiç bakmam. Umrumda bile olmaz sevdiren sonra ama insan ister istemez cinselliği merak ediyor deneyimsiznoldugum için problem olup olmayacağını merak ediyorum
Deneyimsiz olmak hiç önemli değildir olur öyle şeyler. Sen takma ve takmayacak birini sev. Yani seni güzelliğin için felan sevmesin. Aklıma geldi bu yara izim şu an geçmiş durumda yani kendini çok az belli ediyor. İlacı vardı dilersen sana yardımcı olabilirim? Yani yara izin hepten geçebilir.
Ameliyat izi var diye seni sevmeyecek biri zaten sevmesin boşver. Bir insanı güzel diye değil düşünceleri uyumlu diye sevmeli insan önce. Yoksa güzel olmuş ama geçimsiz biriyle ömür geçmez
https://goo.gl/images/DXdQRG mesela bu kadında görünen iz gibi. https://goo.gl/images/EiE1XU ve bu resimde en alttaki gibi izler. Gayet de görülüyor :) şimdi tekrar objektif olarak yap yorumu. Mesela o ilk resimdeki kadının ki gibi elbise giysem benim izim de öyle gözükür
Ben de öyle düşünürdüm hep ama değişen zaman gelişen teknoloji artık kusursuz olmak zorundaymisiz gibi bir izlenim veriyor insana. Tvlerde sosyal medyada kusursuz paylaşımlar bunu tetikliyor doğal olarak insan bir ameliyat izini gözünde çok buyutebiliyor. Umarım sizin dediğiniz gibi beni herseyimle seven biriyle evlenirim:)
Yok hayır sağlık sorunuydu bu resim bana ait değil buna benzer bir izim var ve acayip şekilde kafaya takıyorum ileride eşimle sıkıntı olur mu diye ama yaptırmak zorundaydım:(
Meme küçültme ameliyatı. Nerdeyse göbeğime kadar inen hastalık derecesinde gogsulerim vardı. Boyun ve sırt agrilarim vardı ve insanların bakışlarından bikmistim. Doktor zaten otomatik bana bu ameliyatı ol dedi ben istemeden. Fazla yağ dokusu ve fazla deri çıkartıldı. Ama geriye izler kaldı. Ha sorsan şu anki aklın olsa yine olur musun diye yine olurum çünkü sağlık problemiydi. Şu an çok mutluyum normal bir kadın gibiyim dışardan amanicte izlerim var işte :(
ben evliyim. bu soruya doğru cevap veremem. benim evlilikteki kıstaslarım böyle gereksiz olduğunu düşündüğüm ayrıntılarla uğraşmak değildi. Hastalık Allah vergisi. Ben çok mu sağlamım ya da ilerde hasta olmayacağım ne malum
Ben hasta değilim çok şükür. Gogsulerim tabiri cahizse inek gibi sarkmisti ve boyun fıtığı olmamak için doktorum bana bu cerrahiyi önerip göğüsteki yağ dokusunun büyük kısmını boşalttı ben de artık dik durabiliyorum ve boyun ve sırt agrilarimdan kurtuldum fakat kalan izler canımı sıkıyor. Bekarım cinsel ilişki yaşamadım doğal olarak evlilik benim için bir koskoca bir bilinmezlik. hayatim boyunca çalıştım ve duygusal. iliskilere çok yer vermedim hayatımda fakat artık evlenmek istiyorum ve doğal olarak merak ediyorum :)
En İyi Cevaplar