Aşık Oldum Onu Düşünmeden Duramıyorum?

Arkadaşlar 01.01.2018 e girdiğimiz anlarda, saat 1 - 1.30 civarı okulda aşırı tatlı bulduğum ve gerçekten hoşlandığım fakat ciddi anlamda ikimizinde birbirini daha tanımadığı bir kıza açıldım. Telefon numarasını aldım bir arkadaşımdan ve aradım. Açmadı tabi en başta fakat arkadaşım ısrar edince kıza, kız sonunda açtı. Her neyse ben o gece gerçekten kafayı vurmuştum ve hani o özgüvenle bunu yapamassam asla yapamayacağımı biliyorum. Başladım konuşmaya hoşlandığımı onu çok tatlı bulduğumu söyledim falan. Kız ertesi gün bana karşı bu tarz duyguları olmadığını söyledi. Hani bu benim için okadar beklendik bir cevaptı ki. İkimizde birbirimizi tanımıyoruz ve numaram bile ekli değil arıyorum, hoşlandığımı söylüyorum. Durum komik yani. Her neyse ben gerçekten aşık oldum bu kıza ve hani kıza karşı 0 cinsel arzum var yani yatmak ilişkiye girmek adına hiçbir isteğim yok tek isteğim tüm gün zamanımı ona harcamak onu mutlu etmek ve ne biliyim sarılmak falan filan. Sonuç olarak bu kıza bunları söyleyince herşeyin son bulacağını sanıyordum yani söylerim ve artık hoşlandığımı bilirdi olay. Aksine dahada kötü oldu ve şu an düşünmeden edemiyorum onu, aklımdan çıkmıyor. Dün rüyamda başka biriyle onu sarılırken gördüm ve inanılmaz bir acı çektim ağladım sabah falan ama bu kadar az tanıdığım hatta dialogumun bile sadece bir kaç cümleden oluştuğu birine nasıl bu kadar aşık oldum ne zaman oldum bilmiyorum lütfen yardımcı olun bana...
Aşık Oldum Onu Düşünmeden Duramıyorum?