Aşık oldum sanırım unutamıyorum?

Selam, ben flörtöz bi insanım hayatımdan da cok erkek geldi gecti, çoğu babasının parasıyla, arabasıyla hava atan, clubta kızlarla locada yer tutan, rolexini vjskiyle yıkayan insanlardı. Ama biri girdi hayatıma, her seyi farklı. Sanatla ilgilenmesi, gitar calması, hep kendimden bahsetmemi istemesi. Kaydırak gibi burnu, kızıl sacları, sesi, özellikle gülüşü... O zamanlar diger erkeklere nasıl bakıyorsam bakıyordum ona da. Farklı değildi benim için. Ama şu son 1 ay anladım ne kadar özel olduğunu. O da bana “sen benim için değerlisin” demişti. Hayatına giren kızları da tanıyorum ve gercekten farklıyım sanırım onun için de. 3 aydır falan konuşmuyoruz ama haftaya konusucam onunla halledebilirim ama ben herkese takılmalık gözüyle bakan bi insandım ama bu cocukla evlenmeyi bile cok isterdim. Oğlumun benzemesini istediğim kişi o, gerçekten garip bir şekilde ona bağlıyım. Belki ruh eşiyizdir? Dünya üzerindeki her şeyin kadının eseri olduğunu düşünmesi, ince düşünceleri, saygılı olması, bazen kendi gibi davranmaması, beni sakinlestirmesi, elleri, gözleri, dudakları her şeyi... napıcam ben? Arkadaşlarım hiçbir flörtümü sevmezdi ama bu cocugu cok sevdiler. Eğer olmazsa bu cocukla napıcam? Sevgili de olmayız zaten ikimiz de iliski insanı değiliz ama ben hayatıma baska birini almak istemiyorum, yazan her erkegi terslemek, onu anlatmak istiyorum napıcam bana nooooldu ya

Güncellemeler
+1 yıl
Heey
Aşık oldum sanırım unutamıyorum?