Ailemden Nefret Ediyorum. Oğlumu Eşimi Bırakıp Gitmek İstiyorum Yardım Eder misiniz?

Merhabalar.
24Yaşındayım 5 Senedir Ailemin Zoruyla Süren Bir Evliliğim Ve 4bucuk Yaşında Bir Oğlum Var.
Ben bu yaşıma kadar hiç kendi kararlarımı kendi hayatımı yaşayamadım. Onu istedim ailem yok dedi Şununla Görüştüm İzin vermediler ve eve kapanmaya başlamıştım ki Amcamın arkadaşı (10yaş var aramızda) beni dışarı çıkarıp gezdirmeye ilgilenmeye başladı. Bir süre sonra duygularını açtı. Ve kısa sürede evlendik. Evlendikten sonra çocuğuda yapıp beni eve kapattı ve bir tane bile arkadaşımı bırakmadı. Kendisi bekar hayatı yaşar gibi devam etti hergün dışarda gezmeler tozmalar Beni götür dediğimde Babandan arabayı iste demeler, yalnızca işi düştüğünde bana geliyordu ilgileniyordu ve bu beni bir süre sonra rahatsız etmeye başladı. Kaç kere ayrılık kararı aldım her seferinde değişicem dedi kandırdı beni 1hafta evde duruyordu sonra yine dışarı atıyordu kendini. Yakın bir süre içinde yine yaşandı bu olay 2haftadır ayrıyız Ailem bugüne kadar zar zor istemeye istemeye arkamda duruyordu Bugün karşıma geçip Oğlum için ona dönmemi söylediler Onu babasız büyütmeye hakkım olmadığını kötü etkileneceğini söylediler Anlamadıkları o babasız büyümeyecekki istediği zaman gelip görüyor zaten. Benim hayatımı istedikleri gibi yönettiler hep ve ben gerçekten bunaldım Defalarca Sevmediğimi İstemediğimi belirttim arkasında durdum ama Görmüyorlar beni oğlumdan soğuttular Çocugu doldurup bana yolluyorlar 4Buçuk yaşındaki çocuğu babam Annenle konuş diyerek kandırmaya çalışıyor onu kullanıyor. Bugüne kadar oğlumdan hiç vazgeçmemiştim bugün ondanda bir süreliğine olsada vazgeçtim. Sen çokmu kusuruzsun diyeceksiniz 1 aydır görüştüğüm biri var herşeyden haberi var ve kabul ediyor. Oğlunla gelsende kabulumdur diyor.
Ve ben artık gerçekten bıktım Yarın çekip gitsem ona Nasıl bir süreç beni bekler Boşanma davası açsam Onlarla yüz yüze gelmek zorunda mıyım. Ne beni bulsunlar istiyorum nede yüzlerini görmek istiyorum. Sadece Avukatla bu davayı çözebilirmiyim.
Yaşı gelince oğlumu yanıma alabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kapandı.
Ailemden Nefret Ediyorum. Oğlumu Eşimi Bırakıp Gitmek İstiyorum Yardım Eder misiniz?