Kocamın ailesinden nefret ediyorum kocamda çok pasif ayrılmak istiyorum kafamda deli sorular?
Aile
Aşk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kocamın ailesinden nefret ediyorum kocamda çok pasif ayrılmak istiyorum kafamda deli sorular?
Eşinizin ailesinden nefret etmenizin birçok nedeni olabilir. Örneğin, sizi eleştirebilirler, eşinize karşı önyargılı olabilirler veya size saygısızlık gösterebilirler. Bu, evliliğiniz üzerinde büyük bir stres yaratabilir ve ilişkinizi zedeleyebilir. Ayrılmaya karar vermeden önce, bu sorunu çözmek için yapabileceğiniz şeyler olup olmadığını düşünmelisiniz. Eşinizle, ailesinin davranışlarından nasıl etkilendiğinizi konuşun. Ondan, ailesine karşı sizin için nasıl bir duruş sergilemesini istediğinizi sorun. Ayrıca, eşinizle birlikte ailesinin davranışlarını nasıl yöneteceğinizi de tartışabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkinizi düzeltmek için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır: Eşinizle birlikte ailesinin davranışlarını tartışın. Ondan, ailesine karşı sizin için nasıl bir duruş sergilemesini istediğinizi sorun.
Eşinizle birlikte aileyle iletişim kurma konusunda bir strateji geliştirin.
Ailenin davranışlarına karşı olumlu bir tutum sergilemeye çalışın.
Eşinizin ailesiyle olan ilişkinizi düzeltmek için yapabileceğiniz bir şey yoksa, ayrılmak sizin için en iyi seçenek olabilir. Ancak, bu kararı vermeden önce, evliliğinizden elde ettiğiniz tüm olumlu yönleri göz önünde bulundurmalısınız. İşte size bazı sorular: Eşinizden ne kadar hoşlanıyorsunuz?
Eşinizle olan ilişkiniz sizin için ne kadar önemli?
Ailenizin davranışları, evliliğinizin geri kalanını mahvedecek mi?
Bu soruların cevapları, sizin için en iyi kararı vermenize yardımcı olacaktır. İşte size bazı ipuçları: Kararı acele etmeyin. Bu önemli bir karar ve iyice düşünmeniz gerekir.
Eşinizle konuşun. Ondan, ayrılmaya karar vermenizin nedenlerini anlatın.
Ailenizle konuşun. Onlardan, davranışlarının evliliğinizi nasıl etkilediğini anlatın.
Profesyonel yardım alın. Bir terapist, bu zor kararı vermenize yardımcı olabilir.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi şanslar!
Nefret hiç bir zaman yapıcı karar almana zemin hazırlamaz bilakis o nefret görmen gereken doğruları bile gördürmez. Onun için önce o nefret kavramını literatürde çıkaracaksın. Ondan sonra makul bir şekilde oturup konuşacaksın eşinin ailesi ile
Eğer bu şekilde düşünüyorsan evli kalmanın bence hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum ben. Sevdiğin insanın ailesini sevmiyorsan zaten o ilişkiden bir hayır gelmez. Yani oda ailesini istemeyen ve sevmeyen biri olduğunu eğer öğrenirse senden zamanla soğur diye düşünüyorum ben. Ailemi istemeyen sevmeyen bir adamı şahsen ben kendime koca falan yapmazdım.
Seni üzecek ama
Bir erkek ya dda kadın önce kendi ailesine ben evlendim artık size saygım sonsuz ama eşim de çok önemli benim için mesajını veremecekse evlenmesin
Henüz olgunluğa erişmemiştir
Ya evinin içine anasını kariştiran kızlar
Ya da evine anasını kariştiran erkekler görüyorum evlilikleri felaket hep
Ananız yönetecekse onlar evlenseydi
Cevap
25Cevap
Onun ailesi sensin be... hiç sevmem erkeğin de kadının da önce ailem de ailem demesinden nefret ederim.
Neden pasif? Eğer gerçekten seviyorsanız mutlu ve huzurluysanız yuvanızı bozmayın ama değilseniz önce kocanızla bu durumu konuşun aileyi sevmeye çalışın yakın oturuyorsanız uzaklaşın sık sık gitmeleri kesin onun ailesi yapacak bişi yok ama seviyorsan evliliğini bozma pasif c anlamdaysa sen aktifleştir karlı taraftan bekleme
Kocanın ailesinden uzaklaşabiliyorsan eşine bağlan ve uzaklara taşın. Ama burada kocanın durduğu pozisyon önemli gerçekten arada durup iki tarafıda dengelemeye çalışıyor mu yoksa ailesinin yanında mı?
Ayrıl bence abla seni koruyamayan pasif kalan dağ gibi arkanda duramayan her koşulda ailesini koruyan senin onun asıl ailesi olduğunu bile anlayamayan bir korkakla ömür geçmez bu hayatı bir kere sana bahşedilmiş neden senin değerini bilemeyip başkaları için üzülmene göz yuman biri ile ömrünü tükeneceksin ki
Öncelikle bu senin hayatın ve gerçekten değerlisin kendi değerini bilmeyenin hiç kimse değerini bilmez. Her şeyden önce kendi kıymetini bil ablam🦋🧡
Eğer evlilik olmasaydı ayrıl derdim cünkü üstün dökmen evlilik için "Avrupa'da tango gibidir iki kişi arasında yapılır bizde halay gibidir herkes karışır anne baba kardeşler falan "der ama sen zaten bulaşmışsin bu ne kadar netret ettiğin ile çocuk olup olmaması ile sosyo ekonomik durumuna göre degisir ama çok kötü bir durum
...
Çoğu kişide var aileden nefret etmek önemli değil ailesini hayatınıza, nrkadar müdahale ettiriyor o onemli
Ailesine karşı seni koruyup kollamiyor savunmuyorsa s, et. Erkek olark seni koruyamayan birinden bı halt olmz
Evlenirken ailelerde önemlidir aslında keşke o zaman dusunseydiniz
Oyuncak mı bu çok yüz göz olma uzatmayın birşeyleri
Kocani seviyosan devam et kapiyi kaptinmi basbasa kaliyon gulu seven dikenine katlanir
eşini yeri geldiğinde ailesine karşı savunacak bir eş değilse ayrıl
Kaç yıllık evlisin? Maddi olarak ailesine ihtiyacınız var mı. da eşin pasif.
Niye ne yaoyorlar bu kadar da ayrılma noktasına geldin
Ayrıl o zaman kafandaki sorulardan da kurtulursun...
Su kaynana görümce elti bıktırdı. Hee bka karışıyorlar. Oğlunu evlendirmeseydin o zaman. sanki şeyi altından
Sorunun ailesiyle ve kısmi olarak da kocanla görülüyor. Sizin hayatınıza ne kadar etki ettiği önemli. Doğru kararı başkası değil yine kendin vereceksin.
Evlenince kocamın ailesinden bende çekecek gibiyim
Aile olayları dipsiz kuyu gibidir kolay işler degildir ama illa ayrilcam diyosan ayrıl
Kocasından ayrılan cennete giremes onların kulu köpeği olmalyızı sen bunu anlamıyorn mu hemen ona sarıl be özğür mdile
Kocan yanında olmuyor veya öyle hissettirmiyorsa bırak gitsin aşkım öyleyse tuvalet terliğinden bir farkı olmalı
Siz zaten ayrılmışsiniz kafanızda oluşmuş daha o evde duramazsınız her anınız işkence ye dönüşür beyinde bitirmissiniz çünkü
Ayrıl o zaman abla kocana da yazık bi yerde.
Ayrılmayı düşündüğüne göre kocani sevmiyorsun uzatmanın bir anlamı yok sanirim
Pasif erkeğin çekilir tarafı yok
30 yaşında ecemsu mu olur ya
Kocanın ailesi ile mı evlisin? Uzak durabilirsin
Belki kocanı sevmiyorsun ayrıl o zaman
Sıklıkla görüşmezsin onlarla olur biter
Pasif derken seks de demi pasif
Henüz eşinin ailesini seven bir kadın tanımadım
Birçok kişide var bu sıkıntı
Mutlu değilsen ayrıl.
Seni tutan ne
Aynı durum herkeste desene