Böyle bir saçmalığın olduğunu yeni öğrendim. 2 gün evli kalsan bile kadın istediği sürece ödemeye mahkumsun. Var mı arkadaş böyle birşey? Çocuk için verilir tamamda çocuğun olmadığında senden ayrılan bir kadına o evlenmezse ömür boyu bakmak nedir arkadaş?
Şimdi burada şöyle bir durum var eşitlik meşitlik safsatası kimse yapamaz. sen hem bekaretin önemli olduğu bir ülkede bir kızı baba evinden bakire alacaksın sonra bırakıp onu dul durumuna düşüreceksin e sonra da ona bakmayacaksın pışıııık yok öyle yağma. Bakire olmasa bile bekar bir kadını alıp dul bırakıyosan ömür boyu nafaka vermek zorundasın. Eşitli safsatadır sadece dul bir kadın bekar bir kadın gibi kendine koca bulamıyo ortada kalmış durumunda e heralde bunun için kadına para ödeyeceksin. Bence ömür boyu ya da kadın yeni bir eş bulana kadar devam edilmeli
Evet saçmalık bence de. çocuk yoksa nafaka ödemesi çok saçma. Bir de kadının pişkinlikle ne çalışcam adamı sömürüyorum tarzı konuşması Ne kadar iğrenç. Adam böyle bir kadından kurtulmuş
Bu yasaları bildiği halde evlenen bir erkek başına gelecekleri peşinen kabul etmiştir. Körmü gözleri evlenmeselerdi. Aile mahkemelerinde eğer erkekseniz otomatik olarak haksızsınız. Olay alacağınız ömür boyu cezaya gerekçe uydurmaktan ibaret. Her şey bir tiyatro. Kadın otomatik olarak haklı. İşte bu yüzden sakın tuzağa düşüp de bir şeyleri araştırmadan evlenmeyin.
İşte onu diyorum evlilik yapıyorsun arkadaşım araba mı alıyorsun ki hemen evliliklere giriliyor.. ince eleyip sık dokuyacaksın. Kimdir nedir necidir.. ev almaya bile kalksan defalarca sorup araştırıyorsun..
Hem al kadını hem aldat vs vs sonra aman param gitmesin adam olsun o zaman. Bu arada bu nafaka. miktarı yüksek bence çocuk olunca bile bu kadar alamıyorsun
Evlilikten önce edindiğin mallar senindir. Evliyken aileden kalan mallara eşin ortak olamaz. Sadece nikah tarihinden sonra edinilen mallar ortak olur. O konuda koruma varda, haksızlık boşanmada kadının bu konuyu aleni bir şekilde suistimal etmesine olanak sağlıyor gördüğün gibi.
severim boyle kızın ecdanını ya ya çiçeğine kodumun ya nasıl sinirlendm ya gece gece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bide adaletsizlik değil mi demiş 4000 alırken 700 ödemesi. vay a. k kardeş sen bu konuşmaları o uzman çavuşu bul gönder de adam mahkemede delil olarak kullansın yav.
Evlenirse... Sırf bu para gitmesin diye ondan sonra bulduğu adamla resmi nikah kıymayanlar var. Hadi geçtim evlenip evlenmemesini, bu kadın 20 sene evlenmese 20 sene para mı ödeyecek adam?
En İyi Cevaplar