Erkek arkadasim cok yakisikli onu cok kiskaniyorum her gun sinirliyim ofkeliyim benden sogucak diye korkuyorum detaya bakin?

2 senedir ayni siniftayiz ve 6 aydir gorusuyoruz. Sinifta kiz arkadaslarim var gecen sene falan aramizda konsuurken kizlarla kizlar hep ondan hoslandiklarini cok yakisikli bulduklarini soyluyorlardi zaten yurttaki okuldaki kizlarla ne zaman konussak herkes o cocugun cok yakisikli oldugunu ayni siniftasin nunarasini bul ver diye bana soyluyorlardi o zaman sevgilimle aramda bisey olmadigi icin kiskanmiyordum ama bende etkileniyodum sonra cikmaya basladik iste kizlar surekli sevgilime bakuyor biseyler soruyorlar ben deliriyorum bakmasin kimse diyorum sagolsun sevgilim beni kirmiyor kimseyle muhabbeti yok zaten. Benimle de gecen sene konusmuyordu ama tatilde mesaj atti arkadasca konusunca bana itiraf etmisti sendne etkilileniyordum ama soylemeye cesaret edememistim cok soguk sessiz bir kizdin demisti neyse iste. Erkek arkdasim benim sakinligimden cok etkilendigini soyluyordu hep ama bu kizlar yuzunden sakin olamiyorum ve erkek arkadsim surekli sen cok degistin cok sinirlisin cok ofkelisin diyor kiskaniyorum diyorum ben senden baska kimseye bakmuyorum bile umrumda degiller ama sen boyle davrandikca sasiriiyorum diyor.
Erkek arkadasim cok yakisikli onu cok kiskaniyorum her gun sinirliyim ofkeliyim benden sogucak diye korkuyorum detaya bakin?