Simdi bize hak vermiyosun ama dusun. Kiz foto atiyor yuzu guzel. Bir geliyor alt taraf kocaman. Simdi istemekte haklimiyiz
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boydan atar mısın pijamani görmek istiyorum dedim kızdım popona bakmayacam merak etme dedi. Sonra da muhafazakar misin diye sordu. Bu sorular iyi niyetli mı. Bir erkek gözüne soruyorum
@Professore Allah aşkına ben sana bunun teklifini bile etmedim boş konuşma. Bu mantıkla bende yüksek lisans mezunuyum. Kendi işim var ve devlet memuruyum. Aynı artistlikleri bana yapamazsin
Neyse son tavsiye size.. once toynak bakimi yaptirin.. klavye kullanirken lazim olacak 😂 bir de size iki satranc ogretim biraz da kardiyo hareketler.. kafanizdaki duman dagilsin 😂
Kizim senin gibi evde klavye delikanlisi.. g. otu gobegi baglamis isi gucu eliyle mastürbasyon yapip millete nude atmak olan kizin ne guzelligi olabilir 🤮🤮 .. c. ukume kiymam 😂
Yotum yapan arkadaşım evet önemli. Sana şöyle anlatayım. Üni bitince yüksek lisans yapıyordum bu yüzden ise giremedim. İssizdim. Şimdi işim olunca işsiz kaldığım zamandaki erkeklerin tavrıyla şimdiki tavrı arasında uçurum var
Bu çakma profesörü de ciddiye alma. İnan ne işi var ne gücü. Buraya giren erkeklerde ne iş vardır ne tip. Ve unutma kimse kimseyi durduk yere aşağılamaz. Demek ki bir yarası ve bir eksikligi var. Söyledikleri seni ofkelendirmesin. Hatta keyfilendirsin ben şahsen keyif aldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Simdi bize hak vermiyosun ama dusun. Kiz foto atiyor yuzu guzel. Bir geliyor alt taraf kocaman. Simdi istemekte haklimiyiz
Boydan atar mısın pijamani görmek istiyorum dedim kızdım popona bakmayacam merak etme dedi. Sonra da muhafazakar misin diye sordu. Bu sorular iyi niyetli mı. Bir erkek gözüne soruyorum
Bu kadar degil tabiki. Sana da helal olsun
Dimi bu çocuğun niyeti kötü
Bazende kizlar yapiyor bunu
Evet biliyorum. Ben de kopuruyorum
Sen biraz sure vermek denemek baglanmak istiyosun anlasilan.
Evet karşılıklı sevmek sevilmek istiyorum
Tutku arzu var sende ama asla belli etmiyosun. Biraz gizli yanlarin var gibi
Yoo erkegi yuruten libido, ugrasmaya deger mi anlamak istiyor… dogru rahatsiz edici ama ilkemin halleri
Amann atarım ben direk beğendiğim biriyse saldım artık.
😂😂😂
Komik mi anlamadim
Guldurdun kiz 😂
Yakisikliysan atarım sana da
Yakışıklı adam KS açmaz. KS açan erkek yokluktadir
😂😂 guzel kizlar ka acar demi 😂😂
@Professore ben gizli takılıyorum.
😂bende kimlik bilgilerini yukledim profile
Kutuge seni de kaydedelim mi 😂
Tamam son bi soru soracam sadece
Hangimize soracaksn
Sana
Nudemu istiyon sende😂
Bolum ne senin
Okul bitti evdeyim calismiyorum
Ondan bu kekoluk hmm
Ne okudun peki
Ya defol git ne biçim kriterlerin var aq. Ona goremi nude alacan
Kizim ne kadar cok apacilerle takilmissin ya.. univ de okumadin demi 😂
@Professore senin ne vasfin var kıza yukleniyosun
Kizim ben lisede okul birincisi univ de derece yapmis adamim da.. ikinizi de yapmayacam catlamayin 😂 tirmanin duvara.. limbik sistemede katkisi var 😂😂
@Professore Allah aşkına ben sana bunun teklifini bile etmedim boş konuşma. Bu mantıkla bende yüksek lisans mezunuyum. Kendi işim var ve devlet memuruyum. Aynı artistlikleri bana yapamazsin
Ben en iyisi hiç konuşmayayımda siz erkekler birielriyle olurken buna bakiyomusunuz meraktan soruyorum
😂 tamam galeriyi at.. niye kiskandin ya
Kizim sadece okudugun bolumu sordum ya.. ne uzattiniz ya 😂
bir şey sordum cevap versene. Günübirlik iliskilerde kariyer önemli mi erkolar icin
Kizim hemen yatmaya hazirsin ciplak fotograf atmaya meraklisin.. erko falan dilin de tam apaci tarzi 😂
Dış ticaret okudum. Soruma cevap versene ya sadece dış güzelliğe bakmiyomusunuz
Neyse son tavsiye size.. once toynak bakimi yaptirin.. klavye kullanirken lazim olacak 😂 bir de size iki satranc ogretim biraz da kardiyo hareketler.. kafanizdaki duman dagilsin 😂
Kizim senin gibi evde klavye delikanlisi.. g. otu gobegi baglamis isi gucu eliyle mastürbasyon yapip millete nude atmak olan kizin ne guzelligi olabilir 🤮🤮 .. c. ukume kiymam 😂
Soruma cevap verip git bari ya
Yotum yapan arkadaşım evet önemli. Sana şöyle anlatayım. Üni bitince yüksek lisans yapıyordum bu yüzden ise giremedim. İssizdim. Şimdi işim olunca işsiz kaldığım zamandaki erkeklerin tavrıyla şimdiki tavrı arasında uçurum var
Pinterestten resim mi atacan 😂
@soran okey canım sağol. Pandemide isyerim kapandı bidaha da bulamadım
@Professore çek git başımdan sen bulastin bana
Nasi bi m. anyaksiniz onu merak ediyorum sadece 😂
Bu çakma profesörü de ciddiye alma. İnan ne işi var ne gücü. Buraya giren erkeklerde ne iş vardır ne tip. Ve unutma kimse kimseyi durduk yere aşağılamaz. Demek ki bir yarası ve bir eksikligi var. Söyledikleri seni ofkelendirmesin. Hatta keyfilendirsin ben şahsen keyif aldım
Soruyu soran.. maslaga gel.. cv ni iki uc yere verelim.. boslukta canin sikilmis
@Professore zırlamalarin kendiliğinden biter mi yoksa ben mi engelleyeyim
Neyse ya benim yüzümden kavga etmeyin. Sen maslakta napiyosun banda bulsana is
Kizim bak , sana aci olani soyleyim mi.. o kadar acinacak haldesin ki.. burada anonim iki kisinin konusmasi bile seni kudurtuyor
Bastan sil yorumu da sal beni 😂
Acaba hangimize diyo😂
Kizlar hadi gidin ozelden dertlesin olmadi iki uc fotograf atin 😂 soruyu soran bastan silsin 😂
@Professore taaabi efendim emredersin
Soruyu soran bro.. anonim takiliyorum.. sil de kurtar beni 😂
Malum insanlar artik dolandirici oluyor cirkinl4 konusmak zor gelir
Miss model seçmeleri için istenmiyor muydu boydan fotoğraf.
dünya çok değişmiş neyin normal neyin abartı olduğuna karar veremiyorum..
Ben de bende
kafana göre biri denk gelir inş
Boydan değil de belüstü mü olmalı taktik verin:)
sığmıyor musun kadraja
Bana göre fazla abartılan şey
engelle gitsin o zaman
haklısın. öyle diyeni engelle
Haklısın amacını belli ediyor gibi
Evet itici
Atma bir şey
aa en harika iltifat
fizğin kaç
Sen kadın misin
neden kadın olayım
seni kadınlar mı beğenecek
Hayır eşofmanın çok komik hiç erkek tarzı değil hdhsjsjjs. Babet çorap giyen erkek gibi hdhsjsj
babet giymem
padik çorap severim
Bilmiyorum. Boyle bir pijaması olan erkekle yan yana bile yürümem
şort o
pijamalarım adidas
Markadan banane komik duruyo
sade giyimliyim
boy 1.83
ayak numaran kaç
Yarım boy at sende 😀
Alışmışlar. Öylesine hemen yol vereceksin.
Atma
Sapık
İtici haklısın
Atmak zorunda değilsin zmillet abaza , haklısın
boş ver de
Öküzlük biraz.
Itici