Sanırım sevgilimi artık sevmiyorum ne yapayım?

Biz sevgilimle 2,5 yıldır beraberiz. Onun bütün sülalesi biliyo beni çok seviyolar, benimde babam amcam dışında herkes biliyo, evlenecek gözle bakıyo herkes bize. Başlarda çok aşıktım. Birlikte olduk. İlk zamanlar bir çok kızla yazışmalarını hatta içip içip eski sevgilisine attığı mesajları yakaladım ama bilirsiniz ki aşkın gözü kördür hepsini sineye çektim. Sevmediğini biliyodum ama aşkım o kadar büyüktü ki bunu da alttan aldım. Gel zaman git zaman aşkım bitti ve yerini sevgi aldı artık hatalarına tahammül etmemeye başladım. Benim aşkım bittikçe o bana aşık oluyodu. Resmen onu terk etmiyim diye bir lafımı iki etmiyodu. Ben çok kıskanç biriyimdir, başlarda hayatından çıkaramadığım sözde kız arkadaşlarını tamamen hayatından çıkarttırdım bir gün. Sonra bir kızla daha konusmanı yakalarsam tamamen biter dedim. Ufak şeyleri sorun edip ayrılıyodum surekli. Bende seviyodum ama amaç gözünü korkutma, kaybetme korkusunu tattırmaktı. Zaten ayrılığımın akşamına özürler dileyip barışmak için yalvarıyodu, barışıyoduk. bir gün kuzenine ayarlamak için orta okul arkadaşıyla konuşmuş, bende mesajları yakaladım. Kızla baya samimi konuşmuşlar, inanmadım tabi. Ayrıldık. Kuzeniyle falan konusturdu beni, kuzeni o kızla yazışmaları gösterdi. Sevgilim de sürekli özürler diliyo çicek falan gönderiyo ama benim sevgim bitti galiba. Ne yapmalıyım?
Sanırım sevgilimi artık sevmiyorum ne yapayım?