Fake biri tarafından kandırılmak?

bundan bir kaç ay önce c2de biriyle tanıstım numaramı felan verdim bir anda cok samimi olduk birbirimizden hoslandıgımızı felan düşünüyoruzfotoğraf atıyodu ve 21 yasında oldugunu söyledi sonra lise 4teyim dedi bende lise 4teyken nasıl 21 yaşında oldugunu söylüyosun dedim işte sınıfta kaldım gec basladım felan bana işte bu hafta oraya gelicem bulusuruz diyodu sonra geleceği gün babasının öldüğünü söyledi ben bunun fake oldugundan süphelenmeye basladım aslında en basında da süphelenmistim bu fotograflar sana mı ait demistim evet inanmiyosan ispatlayabilrim demisti ben yok dedim sonra görüntülü arıcam müsait olunca dedi bende babasının öldüğünü söylediği gün simdi ara felan dedim işte evin ne durumda oldugunu düşünebiliyo musun annemin ne durumda oldugunu felan dedi bana ki ben buna inanmadıgımı söyleğimde gercek olduguna bana bidaha sakın bisey yazma cevremdeki insanlar bile ne kadar farklı biri oldugumu söylerler bide sevdiğim kadına bak diye uzun uzun mesajlar atıyodu ben salak buna inanıyodum işte sürekli bana inanmıyosan engelle felan diyodu iste madem is bu kadar ileri gidiyo birbirimize söylemedğimiz sey kalmasın diye baslıyodu her konustugu seye iste bana dizilerde olan seyler gibi tümör felan oldugunu öleceğini söyledi inanmak istiyodum ama bir yandan da inandırıcı gelmiyodu beni engelledi iste benim babam ölmüs sen bana görüntülü ara diyosun diye ve benim sonradan jetonum düştü sosyal medya hesabı olmayısı whatsapp hesabında kendi resmi olmayısı sadece c2 si vardı fake oldugunu düşündüğümü söyledğimde upuzun mesajlar yazıyodu cok sonra anladım ki eğer fake olmasaydı o kadar uzun mesaj atacağına anlık ceker atardı bir de instagram hesabımı verdim profilim gizliydi resimleri görmesi icin profili actım Allahım ne kadar safım ya bir insan niye herkesi kendi gibi yalancı olamayacağını düşünür ki
Fake biri tarafından kandırılmak?