Aldatılma sorunsalı?

Muhterem KS yazar ve okuyucuları ;

Konuya direk bodozlama giriyorum.

Ulan 40 yılın başı derin duygular beslediğim çok da değer verdiğim bir ilişkim oldu. 2.5 sene sürdü sonu zaten başlıkta yazıldığı gibi bitti

Güzel anılar yaşadık, saygılı bir ilişki mi dersin, güveni sağlamak mı dersin, bağımlı olup bıktırmamaya da çalışmadım. Hani 4 4 lük bir ilişkiydi. Sadece kendi açımdan demiyorum o da her daim mutluydu yanımda hissediyodum yani

Neyse sonra bu hanımefendi benim tam zıttım bad boy bir tiple defalarca aldatmaya başladı. Başta yalanlar dolanlar, gözlerin kaçması, geçiştirme derken dışarıda yakaladım çok detaya girmiycem daha fazla

İşte o gün ben öldüm abi ruhumun mahşer gününe çekildiği gün o gün oldu. Ve Hiç bir şey demedim. En son gördüğümde yüzüne bakıp hafif bir gülümsemeyle sessiz sedasız gittim. Peki neden mi bir şey demedim biliyorum abi biliyorum nankör varlıklarız yaptıysa yaptı bitti. Kemü kümü yok bu işin

Sonrası zaten girdap, boşluk, varoluş sancıları, depresyon..

Bakın dostlar ben derin bir adamım çok fazla kız peşinde koşan biri olmadım öyle kolay kolay da ilişki yaşayamıyorum. Ve bu kızla tanıştığımda içimdeki derin duyguları harekete geçirdi ben hayatımda böyle bir aşk yaşamadım. Ama şimdi eskisi gibi olamıyorum travma oldu resmen.

Artık kendimi gece kulüplerinde, tek gecelik ilişkilerde, içip içip sızarak buluyorum. Tek derdim acımı dindirmek ya hani

Bu da böyle bir anımdır bu sarsıntı bana büyük yıkıntı getirdi.

Evet dostlar küçük çaplı dost meyhane sohbete herkes davetlidir, dertleşelim sizin de var mıdır böyle anılarınız

Aldatılma sorunsalı?