Adını bile duymak istemiyorum ne demek?

3 yillik iliskimiz biteli 1 ay oldu. Ayrilik sonrasi hergun aradim biseler duzelsin diye ama daha da kotuye gitti. En son biraz duruldum aramadim. 4 5 gun sonrasi yeni yila gircektik. Yine duramadim yeni yil mesaji attim insan gibi. Aldigim cevap ben seni sildim benimle iletisimine gecmeni gerektiren birsey kalmadi ortada. Artik bu yaptiklarin bir nevi tacize giriyor. Ben seninle konusmayi felan gectim adini bile duymak istemiyorum oldu. Ya kizlar gozunuzu sevim bir yorum yapin 3 yilimiz var. Tartistigimiz cok oldu ama hic ayrilik yasamadim bu ilkti. İliskimiz lackalasmis degildi. Sevdigine de inaniyodum herseyiyle bunu gosteriyodu. Ortada ihanet te yoktu. Bir insan bu kadar basit silebilir ve unutabilirmi? Ne beni merak ediyor ne beni ozluyor ne de bir adim geliyor. Sizce bir insan kendisini sahiplenmis yeri geldiginde herkesi karsisina almis yeri geldiginde gecmisindeki problemleri icin birilerinin yakasina yapisan bir insani erkegim dedigi kollarinda misil misil uyudugu bir insani bu kadar kolay silebilirmi?
Adını bile duymak istemiyorum ne demek?