Erkek arkadaşım beni her yerden engelledi geri döner mi?

11 aylık bir ilişkimiz var 21 ocakta bir sene olacaktı benim ilk ilişkim ilk aşkım. Herşey güzeldi ailesiyle tanıştım ilk defa sevgilisini ailesiyle tanıştırmış dedesine bile söylemiş. Neyse uzakta okuyor ve ben çok kıskancım çok kıskandım sanırım çok sıktım bana diyordu ki çok kıskanıyorsun sıkılıyorum ben buna gelemiyorum sona yaklaşıyoruz ilişkimizi yıpratıyorsun diyordu. Bu yüzden çok kavga ettik barıştık hiç küs kalmadık. Bana ara verelim dedi gerçekten bunalttın beni bende daha çok üzerine gittim özür dilerim dedim kabul etmedi. Yazma bana arama beni dedi kafamı dinlemeye ihtiyacım var 2 gün sonra aradım napıyorsun diye arama beni dedi engellicem seni yoksa ağladım falan bana gece mesaj attı bu seferde ben yapamadım seni çok seviyorum diye ama ayrı kalalım bir süre iyi tamam. 2 gün sonra tekrar yazdım bana ağzına geleni söyledi istemiyorum artık seni dedi ben sana açık kapı bırakıyorum sen ne yapıyorsun dedi sonra engelledi her yerden yarınsı günü yanına gittim kızdı geldim diye bende ki eşyalarını verdim işte Aleyna anla dedi seni çok seviyorum ama olmuyo ikimizden biri yanlış dedi anla artık kaderde varsa olur ilerde dedi sen hayalimdeki kadının çok çok üstündesin dedi tek bildiğim sana geri döneceğim dedi bende istemiyorum dedim ben o kadar üzüldükten sonra. Öyle dayanamadı öptü sarıldı sıkı sıkı koklayarak öptü uzun uzun. Elimi tuttu anla beni nolur dedi hayatına bak dedi ben olurum ya da olmam kader kısmet. Ama senin yerin hep farklı olacak dedi senden başkasının elini aşkla tutarmıyım bilmem ama senden sonra kimseyle ciddi düşünemem kimseyle uğraşamam dedi tek takılmak istiyorum biraz dedi herşeyi yoluna koymak istiyorum. Hakkını ödeyemem dedi kimse senin gibi sevmedi değer vermedi senin kadar kimse mutlu etmedi beni İnan bana ben daha çok acı çekecegim dedi
Erkek arkadaşım beni her yerden engelledi geri döner mi?