Erkek arkadaşım ile ayrıldık beni engelledi geri döner mi?

6 aylık beraberliğimiz vardı. şu an yıllık izinde annesinin yanına gitti. annesine çok düşkün biri ve babasız büyümüş. İlişkimiz boyunca bana sürekli sana bakınca annemi görüyorum derdi hep. 6 ay hergün yan yanaydık sürekli ayrılıp barıştık. Ama bana karşı duygularının gerçek olduğundan emindim. İzne gitmeden 1 hafta önce ameliyat oldu 1 hafta ben baktım ona ağzındaki kana kadar temizledim. İzne çıktığında birden yazmamaya başladı bahane üretti 10 gün sonra ayrılmak istediğini söyledi. Sonra benden uzaklaşmak için sevgilim var konuşmayalım yalanı söyledi. Ama gerçekten sevgilisi yoktu sırf ayrılalım diye yaptı. Bende o öyle diyince ona beddualar ettim hakaretler ettim çünkü çok zoruma gitti. Ben ona bebek gibi bakardım kıyamazdım maddi Bi beklentimde yoktu. Bu arada çok sağlam Bi ten uyumumuz vardı. Onunda zaafı cnsellik. 3 gün sonra annesinin yanından dönecek izni bitiyor. şu an beni engelledi döndüğünde boşluğa düşer mi? Öyle kafeye gideyim gezeyim ayakları da pek yok. Burda yalnız kalacak sizce geri arar mı beni? Ben kavga ederken onu erkekliğğmden vurdum çok kırdım onu ama baba haketmediğim şeyler yaşattığı için canını yakmak istedim. Yinede onu seviyorum ama asla aramam. Size sormak istedim
Erkek arkadaşım ile ayrıldık beni engelledi geri döner mi?