Sizce kizi aramali miyim?

Meraba

size danismak istedigim bisey var. yeni tanistigim bir kiz var ondan hoslaniyorum ve baya belli ettim kendisine bir defa da cicek almistim. kendisi de bu durumdan memnundu 4 defa bulustuk sohbetler ettik. bulusma vs durumlarinda da reddetmedigi icin demekki bana karsi o da bos degil diyerek uygun adimlarla icimden geldigi gibi gidiyordum ona. Taa ki son bir iki gundur biraz soguk davranana kadar. sohbet sirasinda 4 yillik iliskisinin bittiginden ama ex ine karsi da biseyler hala bitmis mi bitmemis mi bilmiyorm dedi.

Cok iyi vakit geciriyorum seninle ama durust olmaliyim bu kolay bir durum degil ettigimiz kavga hala bitmis bile degil. arkadas olarak gorusmek fena olmaz dedi bana ama bende olmaz seni arkadas gibi gormuyorum dedim. cunku eski iliskisi oldugunu bildigim ve kafasinin cok dolu oldugnu soyledi. bu halde ona o seklde yaklasmak erkek arkadasinin da hosuna gitmez (empati yaptim) ve kafan rahat sekilde eger barisirsaniz hayirli birliktelikler size dedim ama olur da baktin olmadi, istersen beni ara dedim yine de acik kapi biraktim (cok seviyorum napayim) ve o da tamam dedi.

simdi ise yaklasik 3 haftadir gorusmuoruz onu ozluyorum cok hoslanmistim uyusuyorduk da. arayarak kendisini sikmak istemiyorum ama bir yandan da sikintili donemlerde yaninda olsam bana daha cok alisirdi daha iyi de olabilirdi - ancak tam tersi benden uzaklasadabilir bilemiyorum. bir de boyle bir durum var ki aramazsam da 'demekki yeterince sevseydi arardi' gibi biseyler diyebilir. kendi demese de her kizin bir cetesi var sonucta onlar sokar aklina (lutfen yanlis anlamayin kizlar ama genelde biz erkekler hoslandigimiz kizin cetesinin magduru oluyoruz)... ne pok yesem bilemedim dogrusu bir iki fikir verin lutfn.
Sizce kizi aramali miyim?