Arkadaşlar bir sene önce konuştuğumuz arkadaşımla şu an konuşmuyoruz bana hata yaptığını düşündüm kendisine konuşmak istemediğimi söyledim o da seni üzmek istemiyorum git daha fazla yazma diyip engel attı her yerden birkaç hafta sonra kaldırdı engelini ve ben kendimce acaba mesaj mı bekliyor diye düşündüm yaklaşık bir sene oldu ve hala profiline bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi aramalı mıyım sizce? Bu arada üç dört hafta önce yanlışlıkla arıyormuş gibi yapıp sesini duymak istedim daha da yazmadım şu an ise tekrar aramak geliyor içimden ama çok kararsızım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hatası neydi acaba tekrarlayacağı bir şeyse yazma ama değilse ve değer veriyorsan yazmalısın
Biraz saçmaladı doğrusu ben de nasıl böyle konuşursun falan dedim ama kimseye böyle hissetmiyorum yani benle konuşmak isteyen kimseye aynı hissedemiyorum
Ne tür bir konuşma? Konuşması karakterine bağlı bir durumsa aynı şeyi tekrarlayabilir. O zaman hoşlanmayacaksan bu durumdan aramaman doğru olur.
Ama anlık nornalde demeyeceği bir şeyi demişse ve hatasını anladıysa yazmalısın ona.
Benim de değer verdiğim bi arkadaş vardı sürekli dedikodu yaptığı için ve söz verse dahi karakterine yansımasından ötürü sözünü tutamadığı için bağları koparmak zorunda kalmıştım.
Bir sene geçti aradan tam olarak hatırlayamıyorum nasıl desem erkeklerin olur ya aralarında konuştuğu konular o tarz düşün nasıl ifade ediceğimi bilemiyorum sonra çok özür diledi bayağı yazdı tamam dedim falan ama sonra zoruma gitti konuşmayalım dedim çok üzülmüştüm çünkü anlık karar aldım öyle şimdiyse çok özlüyorum
+18 mi konuştunuz yani eğer sınırlarınızı aştıysa farkında olarak veya olmayarak saygı çerçevesinde o mesafe konulmalı bir şekilde , yoksa çözüm olarak arkadaşlığa son vermek gerekiyor zaten.. eğer çok rahatsız ettiyse ve tekrar edebileceği yönündeyse düşünceleriniz boşvermenizi öneririm illaki ruhdaşlarınız olan arkadaşlarınızla bir araya getirilebilirsiniz.
Aynen o tür bir konuşma yaptı sonrasında uzun uzun yazdı ve özürler diledi hediye gönderdi gönlümü almak için kırıldığım için yazmasını istemedim o anlık benle konuşma dedim. Çok seviyorum sanki sadece ona böyle hissedecekmiş gibi oluyorum başkasını istemiyorum
Öyle düşünmemelisin bence. Herkes illaki birilerini tekrardan sevebiliyor. Belki çevresinde çok arkadaşı yoksa veya yalnızsa seni de kaybetmekten korktuğu için sana öyle hissettirmiştir. Ama şunu bilmelisin ki eğer çok arkadaşı olmayan biriyse genelde bu kişiler insanlarca çok kabul görmezler ve mutlaka sorunları vardır kişisel ve o kişilerle ilişki yaşayanların ilişkileri toksik ilişki sınıfına dahil olabilir. İnsanlar ile ilişkilerde saygı ortadan kalktığında samimi taraf açığa çıksa da bir yerden sonra zarar verici oluyor.
Haklısın geçen sene bu zamanlar onunla konuşuyordum sohbetimiz güzeldi asla sıkılmıyordum şu an dahi bir şeyler hissetmek beni üzüyor biraz her şey daha iyi olabilirdi hislerime inanıyordum
Bence seni kırmak istemiyorum deyip engel atan biri var ve sen geri aramak istiyorsun. Bence seni çok uzer bırak sen anca üzülürsün
Engeli neden kaldırdı ki o zaman ikimiz de birbirimizi seviyorduk o an ki hislerden eminim şüpheye düşmüyorum bu konuda hatasını anlayıp yazmalı dedim ama sonra ona benle konuşma dediğim aklıma geldi hatası biraz saçma bir konu açtığı içindi
Engeli kaldırmış olması bana göre bi şey değiştirmiyor sen geç de olsa hatanı anladın eğer o da biraz seni alttan alırdı bunlar benim fikrim istediğini yapabilirsin
Tabiki fikrine saygı duyuyorum teşekkür ediyorum yorumun için sen olsan arar mıydın yani şu an çok kararsız kaldım pişman olmakta istemem doğrusu
Ben aramam onun yazmasını beklerdim
Benle konuşma diyip yazmasını bekledim net olmadım sanırım şimdiyse özlüyorum fotoğrafına denk geldiğim esnada yorum yaptın bekleyeceğim ben de :)
Ben inanıyorum yazacak ama sen ufak sinyaller ver
Gerçekten mi ne yapabilirim ki birkaç gün önce instagramını dondurdu watsapı da sildi bazen açıp tekrar siliyor numarası var bende benim numaram da onda var. Nasıl bir sinyal verebilirim ki
Bu arada sana ne kadar teşekkür etsem az çok sağ ol beni dinlediğin ve yardımcı olduğun için
Ben de çok anlıyor ediyor değilim açıkçası dediğim gibi sevdiği tarzda hikayeler paylas
Takiplesmiyoruz ki bazen hesabını açık bırakıp hikaye atıyor
Bu arada neden her yerden engel kaldırma zahmeti buluyor ki düşünsene tivıtır watsap instagram tek tek engeli kaldırmıştı
Wp ne yapiyoe
Onun arkadaşlarına soksan
Yani şey çok yanlış oldu kendini orda göstersen işte ne bilim ordan ulaşır belki
Nasıl yani anlamadım şu an hiçbir mecrada yok numarası ve e postası duruyor 2-3 hafta öncesinde onu aradım ve yanlışlıkla dedim bahane olarak sonrasında mesaj attım kusura bakma diye halini hatrını sordum biraz soğuk geldi bana
Ne diyeceğim bilemedim allah kolaylık versin
Normal arkadaş ya salla valla gereksiz
Şey biz sevgili olabilecek düzeye gelmiştik artık normal değil ben seviyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!