Buradaki cevaplardan ve etrafta gördüklerimden anladığım kadarıyla erkekler sevdi mi fena seviyorlar ve çok zor unutuyorlar. Kendilerine acı çektirecek kadar benliklerine kazınıyor aşkları.Bu doğru mu acep?
Cevabın nedir?
erkek sevdiği zaman sonuna kadar sever tek 1 buluşma için herşeyini bırakır sadece ona gider ayrılıncada 1-2 gün olayı kavrıyamaz ama sonra oturur içer ağlar birileriyle konuşmak ister o an rahatlar ama gece olunca aklına yine gelir yine ağlar sabaha kadar yatakta onu düşünür ama çok küfür eder o kıza aklı söver kalbi sever öyle deyim ben sana yani erkek sevdiği zaman bidaha bırakmaz ha o aldatan erkeklerde erkek değildir zaten
22 Yorumla
Soran+1 yılAy çok zormuş aşk be arkadaş..Değil mi...Valla insan aşık olmaktan korkuyor.
En İyi Cevaplar
Doğru bir çıkarımda bulunmuşsun :) En azından benim için böyle, sevdikten sonra gözüm hiç bir şeyi görmüyo, diğer kızların benim için hiç bir anlamı kalmıyo, resmen sadık kalmanın sınırlarını zorluyorum :)
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel,kendine zarar verme ama sadakat çok önemli,takdir ettim. :)
Soran+1 yılAh işte bu acılar insanı güvenden uzaklaştırıyor.
fazla genel
çok güzel seven insanlar da var kız erkek fark etmez
sevmeyi bilmeyen yüzeysel tiplerde
sadece erkekler sadece kızlar demek doğru olmaz21 Yorumla
Soran+1 yılBen eksilemedim :)
Erkeği bilmem ama adam sevdi mi tam sever gerçekten.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Evet doğru. Erkekler severse tam sever. Ama laf olsun diye de sevgili olabilirler :) Biz çok tehlikeli bir türüz kızlar :) Ama sevdik mi de tam severiz ...
15 Yorumla
Soran+1 yılLaf olsun diye sevgili olmaya çalışanlara karşı stratejimiz var bizim de merak etme:)
Soran+1 yılNe çıkması yahu? Ben kimseyle çıkmayı düşünmüyorum ki.Kızlar da salak olmasın,prensipleri olsun.
Soran+1 yılHe tamam :)
Sevilmeyecek kadını deliler gibi sevip sonrasında hayatımıza girenlere azap çektiriyoruz...İşin aslı bu malesef...
446 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın...
Soran+1 yılGüzel kadınlara takılırsanız böyle olur.
Soran+1 yılÇözüm değildi o.Kastettiğim şeyi anlamadın sen.Sırf güzel diye karaktersiz kızların peşinden koşup,onlara kıymet veriyorsunuz hak etmedikleri halde,sonra başka iyi niyetli insanları üzüyorsunuz.Kastettiğim buydu.Neyse ne yaparsan yap,benden uzak dur da:))
Soran+1 yılGüzel :) Oh :)
Soran+1 yılBen açıktan soru sormam :) Sebebi yok,alışkanlık :)
Soran+1 yılNe alakası var? Benim profilim açık olunca farklı şey mi yazacağım, ya da şu anda yazmıyorum muyum istediğimi? Canım öyle istiyor.
Soran+1 yılÖyle :)
Soran+1 yılÖyleyim,kaprisliyim,çekilmezim :)
Soran+1 yılAhh demek o kadar diyorsun ha :) O yüzden yalnızımdır :)
Soran+1 yılKabul etmem gerek ,sen de soğukkanlı ve sabırlı ve sakinsin.Takdir edilesi:))
Soran+1 yılAhaha sevgilin öyle biri mi :))
Soran+1 yıl:)) O da doğru ama ben değişmeye çalışıyorum inan ki. :)
Soran+1 yılDeğişmekten ziyade , uyum sağlamaya çalışmak , özveride bulunmak sevdiğimiz insan için değer :) Sonuçta mükemmel uyum kimse yakalayamaz.
Soran+1 yılAşk olsun :)) İlişkim olursa ona karşı ukala olmam emin ol :)) Ama karşı cinse karşı ilk etapta bu saydıklarına sahip olduğum doğru :))
Soran+1 yılYa sabır! :)) İyi tamam...Hadi kendine iyi bak,senle konuşmak güzeldi.
Soran+1 yılBenim için de zevkti :)
- +1 yıl
doğru söze ne denir... kadın erkek hepimiz geçmişin acısını şu an bizimle olandan çıkartıyoruz ne yazık ki... taki şu anki de geçmiş olana kadar...
Soran+1 yılLaf soktuğunu sandığın için , bozmak istemedim desem daha doğru olur annem :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılEvet hem de ne yaşamak :=)
Soran+1 yılO kadar tek düze ki :) Bak anında cevap yazabiliyorum sana :)
Soran+1 yılKimsecikler görmeden ::) Bugün kendime şirin bir bere aldım.Kış gelse de taksam.
Soran+1 yılAh ama sen o zaman sıcaksın? Benim ellerim çok üşür.Burnum da.Terörist maskesi takamayacağıma göre bereyle idare ediyorum.: )
Soran+1 yılTakarım gerekirse,kusura bakma geç yazıyorum,bi ara çıktım internetten :)
+1 yılHem de maalesef dibine kadar doğru. Daha kötü kız bunu bırakır. Ve o erkek bütün kızlardan intikam alır. Sonra erkekler kötü. Lütfen bayanlar sevmediğiniz erkeklere sırf yalnız kalmamak için heyecan olsun diye yaklaşmayın. Sizin abiniz kardeşiniz babanız yok mu?
10 Yorumla
+1 yılşahsen benim için geçerli bir önerme. ama şu da var ki sevgimin hak edilmediğini, duygularımın ego tatmini için kullanıldığını anlarsam da aşkım nefrete dönüşür ve nefretim de en az aşkım kadar büyük olur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. İyisi de kötüsü de sevdi mi seviyor, ama çok kötüsü kullanıp atıyor, onlardan uzak duruverin kızlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet..
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet hatta aşık olduğum kişi nefret ediceğim şeyler yapsada bir yanım tiskinse uyuz kapsada aşığım vazgeçemiyorum işte her saniye terk etmek istiyorum ama ölürmüşüm gibi gelio allah büyük inş. o terk eder gider tez zamanda çünkü ben yapamam
12 Yorumla
Soran+1 yılKim bu kız?Nasıl bu kadar aşık oldun?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum masumiyetine kapıldım halbuki her şey oyunmuş tanıdıkca anladım ama olmuyo işte çıkaramıyorum
evet doğrudur... çok sevdin mi gözüne perde iner deli gibi kıskanır çok fazla sahiplenir ama verdiği değerin karşılığını alamazsa dünyanın en büyük yıkımını yaşar...
20 Yorumla
+1 yılevet doğru erkek kalbiyle kızlar mantığı ile sever aklından unutmak kolaydır da yürekten unutması bu kadar kolay mı ?
128 Yorumla
Soran+1 yılDeğil.
- +1 yıl
=( ben gerçekten sevmemişim unutabildiğim için bunu diyebiliyorum ama kızlardan daha çok sevdiğimiz gerçek kız elimi sallasam ellisi düşüncesinde olduğu için dert etmiyor nasılsa birini bulurum diye..
Soran+1 yılİşte bu çok yanlış,kendi zihnine hapsolmuş insan farkında değil yanlışının.Ben gerçek sevgi isterim,karşılıklı olsun.Neden birini bulurum nasılsa diye düşünür ki insan?Önemli olan doğru kişiyi bulmak değil midir
- +1 yıl
işte bunu düşünemiyor kız milleti.. ne yazık ki senin gibi sonra kıymet vereni fark etmeyip boyna sevgili değiştiriyor..ve arkasından o kadar ah alıyor..
Soran+1 yılBen sevgili değiştirmeyi kendime hakaret sayıyorum :) İnternetten birden fazla kişiyle konuşunca bile kendimi kötü hissediyorum.Kızlara bak bir de:D
- +1 yıl
senin gibilerin nesli tükendi sanıyordum ben demek bir kaç tane halen yaşıyor..ne yazık ki bu devirde hak getire kimin eli kimin cebinde belirsiz.
Soran+1 yılNeslim tükendi ve yakında ölüp gideceğim ama bu yüzden değer görmedim hiç.Güzelliğe bakıyor erkekler.
- +1 yıl
bakmayanlarda var onlarında nesli tükenmedi merak etme sen :D
Soran+1 yılAhaha oh iyi süper:)
- +1 yıl
=) dert etme yani herkesin bir alıcısı vardır
Soran+1 yılSenin adın c harfi ile mi başlıyor?
- +1 yıl
hayır f ve s ne oldu ki =)
Soran+1 yılSen tanıdık geldin de bana. Kalp rahatsızlığın var mı?
- +1 yıl
ohA :D evet var
Soran+1 yılSen ciddi misin?
- +1 yıl
e herhalde :D şu anda korkuyorum radara yakalanmış ehliyetsiz sürücü gibi hissediyorum kendimi sen ciddi misin ? :D
Soran+1 yılBen ciddiyim...Hatta ameliyat olacaktın sen,oldun mu?
- +1 yıl
adın ne lütfen söyler misin? bende ciddiyim..merak ettim
Soran+1 yılAdımı nasıl söliyim bu sitede :)) Seni sohbet sitesinden tanıyorum galiba.
- +1 yıl
sohbet sitesi? benim buradan ve face den başka bir sitede işim yok ki ama kalp ameliyatı olacağım doğru bunu nasıl bilebildin şaşırdım buna cidden =) baş harfini söyler misin peki isminin ?
Soran+1 yılBaş harfim G.Senin adın f ile başlıyor k ile bitiyor.
- +1 yıl
bunu sallayamadın işte :D adım fevzi f ile başlıyor i ile bitiyor k degil faik degil :P ahaha kimsen bir yerden duydun sanırım ya da beni işletiyorsun ya neyse :D ayrıca tanıdıgım g isimli hiç kız yok ve sohbet ettigim oh rahatladım =)
Soran+1 yılFevzi mi...He değilsin o zaman.İşletmiyorum yahu,cidden o çocuğa çok benziyor foton.Ama o amelitt olalı çok oldu sanırım.Neyse bu arada geçmiş olsun...
- +1 yıl
alla alla :D kimmiş merak ettim :P saol olmayacagım ben :D ameliyat ölürüm daha iyi
Soran+1 yılAnlamadım...Olacak mısın olmayacak mısın? Neyse Allah şifa versin.Kimmiş diyorsun da ben de onu hatırlamıyorum fazla.Çok konuşmamıştık:)
- +1 yıl
olmayacagım doktor korkum var :D
Soran+1 yılBenim de var valla,cidden geçmiş olsun kardeş.
- +1 yıl
=) sağol sana da geçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. çok doğru zamanında ben ysşamıştım böyle acı dolu bir aşk. şuanda da en yakın arkadaşım yaşıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcısı olsun :=)
Aşk adamı öldürür derken adam diyor dikkat edersen kadın değil :)=
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm...
evet. kapılma olayımız var acımasız gibi davranırız dağlar önümüzde duramaz gibi görünürüz ama en çok yarayı acıyı biz çekeriz göstermesekde tek kusurumuz bu..
20 YorumlaAynen öyle kızların sevmesinden kat kat güçlüdür. Hepimizin tecrübesiyle sabittir. Sevincede deli gibi manyak gibi kıskanırız. Biterse günlerce kurtulamayız acısından
20 YorumlaEvet doğruu ama bazılarının sevgisi de karşıdakine zarar veriyor :/
20 Yorumlahemde nasıl yani feana oluyo mama geciyo asırı uzun zaman sonra bir sigaranın atesinde yakıyo eski sevgi
10 Yorumlaaynen erkek ADAM için konusuyorum.. sevdimi tam sever ama saolun azımıza etmeseniz olmaz.. adamlık bırsakmıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe,estağfrllah ya. Öyle bir durum yok.
+1 yılBiz erkekler gerçekten sevdiğini göz yaşlarından anlarsın,çünkü kızların aglaması gibi yapmacık değildir
10 Yorumla
+1 yılAcep bu doğru ama kızlar bunu anlayamaz
20 Yorumla
+1 yılDeğil.
Yarım seven var, çeyrek seven var bunlar çok çeşitli varlıklar.. Anlaması güç18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi? Yarım sevenlere örnek versene :) Deli ya:)
- +1 yıl
İltifat etme şımarmam kızarım
Soran+1 yılHımm...
- +1 yıl
Anlatımınız güzeldi, beğendim. Ancak mesele erkek ya da kadın olmak değil. Sizin de değindiğniz gibi, kimisi yarımla çeyrekle doyar, kimisi yemek seçer ama püf noktası beslemeyi bilmekte.
- +1 yıl
Anlamamışsın . Ben yorumumda 'erkekler' diye kategorize etmedim farkında mısın bilmem ama.
Soran+1 yılbilmekistiyorum,Elektrolit nickli arkadaş,sadece başlıkla dalga geçmeye çalıştı bence,sen de ciddiye alıp anlatımınız güzel demişsin:)
- +1 yıl
Dalga mı. Peh
- +1 yıl
Farkındayım. :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 5 parmağın 5 i de bir olmaz.
00 Yorumla
+1 yılevet sevdimi tam sever gerçekten
10 Yorumla
+1 yılBilmem dogrudur belki..
10 Yorumla
+1 yılevet cok doğru.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle doğrudur bacım
10 Yorumla
+1 yılEvet çok doğru
10 Yorumladoğru ne yazık ki =/
10 YorumlaHangi masalda okudun onu?
17 Yorumla
Soran+1 yılSoruya soruyla cevap verme :) Ya bu benim düşüncem değil aslında,öyle hissettim bir an.
Soran+1 yılYok be yahu.Ben erkeklere güvenmem hayatta.Hele şu saatten sonra.Ben yalnız gebercem:D
Soran+1 yılEşinizle sorun mu var özel değilse? Üzüldüm:( Gerçekten...
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun.
+1 yılKandırmışlar seni.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa beni kimse kandırmadı,bir sorudan hareketle sordum :D
- +1 yıl
Erkek veya kıza göre değil, insandan insana değişir.
Soran+1 yılE herhalde yani.Merak ettim sadece öyle mi değil mi.
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih