Sevdigim cocuk beni rüyasinda görmüs. Benim onu sevdigimden süpheleniyordu. Bende kardesim olarak gördügümü söyledim?

Sevdigim cocukla sinif arkadasiyiz 4 aydir. benimle cok ilgilendi, bir sürü evlilige yönelik espriler yapti. Ama sonra ben bu bir arkadasiyla konusurken baska bir kizdan hoslandigini o kizinda ondan hoslandigini, ama artik bisey istemedigini söylüyordu. Ben 2 hafta falan bekledim davranislarini tarttim bana gittikce dahada yakinlasiyordu ama hep saka ayagina yatiyordu. Artik dayanamadim ve önce o konustugu arkadasina sordum neden bana karsi böyle diye. o arkadasi bana sunu dedi: onu hic bir sekilde ciddiye almamalisin o herkese öyle sakalar yapiyo (hic görmemistim baska kizlara öyle sakalar yaptigini). Hemde onun hayatinda biri var. ben o gün en büyük aciyi cektim.. kendimi kandirilmis hissettim.. ve sürekli bana yazardi gün icerisinde. cevap vermedim 2 gün boyunca israrla aradi mesaj yazdi. bende yazdim acik acik. nerden biliyosun ben sana öyle bisey demedim ki dedi.. bide saklamaya calisiyor.. dedigi onca seyin altinda hic bisey aramam gerekiyomus.. sakaymis onlar tek. beni abla olarak görüyomus! (aramizda 2 yas var)
Sevdigim cocuk beni rüyasinda görmüs. Benim onu sevdigimden süpheleniyordu. Bende kardesim olarak gördügümü söyledim?