Azıcık dekolte giy erkek böyle görüyor. Hazırlanmışsın ona göre çanta takı aksesuar tam kapıdan çıkacaksın çok açık olmamışım çok dekolte ya da dar ya da Sexsi ya da ince iç gösteren değiş diyorlar. Ben böyle yaptığı an direk gitmekten vazgeçiyorum tamam gitmicem diyorum en mantıklısı ya da böyle çıkacağım diyorum. Ve. Ben kazanıyorum
Ben yanımdakı kadının guzel olmasını bakımlı olmasını guzel gıyınmesını seven bırıyım. Herkez bakarken sahip olan benım. Biri gelip eşiniz için kötü dese dırek dalıyoruz turk mılletı olarak, gelip eşiniz cok tatlı dedıgındede dalıyoruz. Yanı turk mılletını anlamak zor :D yabancı ulkelerde boyle bırsey yok.
yanı benım dusuncem bu cunku şıklığıyla yanımda olması hosuma gıdıyor. Benım kadınım olduktan sonra problem degıl zaten guven sorunum yok kıskanc bır kısılıgımde yok.
Türkçe öğretmeniyim demedim ister Seksi yazarım ister sexxsi :) bu kelimeyi anlaman yeterli bence bana kalırsa ne demek istediğimi anlamış gözüküyorsun sorun nerede. Analarını bile ağlatırım kendileri hariç İngilizce ve Türkçenin
http://hizliresimyukle.com/image/pTG1o nesi kotu simdi bu tarzin ya nesi kotu 😂 mis gibi gayet şık ben kadin olsam ozel bir aksam yemegi davetine bile boyle giderdim 😬
Bende öyleyim ama benim düşüncem şu, başka erkekler bakınca çıldırıyorum o kadın sadece benim ve tahrik edici noktalarına benden başka kimse bakamaz güvenmediğimden değil yani bu erkekler ile alakalı
He Doğrudur Tabi Evli Bağlı Bayanın Ne Gerekvar Böyle Giyinmesi en Yani 😂😂 Bekar Olsa sevgili Arıyor Derdik Ama Evli Baynn Böyle Giyinmesini Bnde Hiç Begnmiyom 😂
Yahu ne alaka iyi fitim kaliteli giyim tarz giyim dekolte evliler giyemez mi illa koca aramak için mi kadınlar süsleniyor aynaya kendi öz saygımız için giyiniriz biz. Önce kendimizi beğeniriz kim be derse desin erkek için degil kendimiz için giyiniriz. . Yani siz erkekler kız buldan diye evliykende bir kız belki yakışıklı bulur diye giyiniyorsanız bilemem 😀😀😀 yani o hale düştümüde buldu kocayı saldı. Diyorsunuz alan aldı satan sattı gibi laflar ediyorsunuz bakımlı oluncada ya da dikkat çekici ya da dekolte giydimi de evlendin artık kime güzel gözükeceksin diyorsunuz 😀😀😀
Abartılı Şekilde Giyimden Var O Yüzden Onu Dedim Ama... Ben Sevdiren Sonra Eşim Ne Giyerek Gitsin benim Gözümde Saten Bir Melek Gibi Yanı O Ayrı Konu Da Yani Gerek Yok İşte Ha 😂😂 Eşim Güzellihi Saten Beni Yüceltir Ona Bişi Diyemem Ben 😂
Ben de öyleyim beni nasıl kabul etttiysen ben buyum diyorum :) çok Fazla kavga olduğunda bir gün tüm dolabı indirdim yatağa da oturturdum onu her kıyafeti tek tek sordum bir de büyük koli 📦 koydum boş gösterdim bana ver ya da kaldın de dedim başladık :) kalsın dediği baya Azdı ver çoktu sonra bende kıyafet kalmadı alışveriş yapmalıyım dedim binalara daha arka oda var dedim. tamam hepsi kalsın dedi. Giyerken birine bile laf etmeyeceksin dedim tamam dedi o güzel neden beri rahatım
En İyi Cevaplar