Sizde de böyle mi oluyor?

Bazen kendimi çok kötü hiss ediyorum. Yetersiz, değersiz, kötü işe. Şu an sosyal biri değilim. Aslında uzun zamandır sosyal çevremi kapattım. Aslında şu an sosyalleşmek te istemiyorum. Mastır sınavlarına hazırlanıyorum şu an. Özellikle regl dönemlerimde daha da yükleniyor. Disiplinli olmayı beceremiyorum. Deniyorum, düşüyorum, deniyorum yine de düşüyorum. Bazen sokağa çıkmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan korkuyorum. Bana benden daha üstünler ve benden çok şey biliyolar gibi hiss ediyorum. Beni çok üzüyor. Çok oyalıyorum kendimi. Derslerimi bile ookumayı, ödevlerimi yapmayı beceremiyorum. Nefsimin kulu oluyorum. Ruhum çok yoruldu. kafam öyle dağınık ki. Yeni insanlarla tanışırsam, onların kapasitesiyle benimki çok düşük kalır, ya da elim-ayağım bir-birine dolanır, camcı dükkanındakı fi gibi olurum diye hiss ediyorum. Ağlamak istiyorum şu an ama ağlayamıyorum. Günümün çoğunu evde geçiriyorum. Sanki evde kaldıkca kütleşiyor gibi hiss ediyorum. Şu an bir iş sahibi değilim. Çok fazla yalnız kaldım galiba. Universite zamanımı verimli bir şekilde deneyimleyemedim. Kendimi dibe çekilmiş gibi hiss ediyorum. Uzak kaldım. dünyaya, insanlara, yaşıtlarıma..

Sizde de böyle mi oluyor?