Mesajların ilişkinizdeki yeri nedir? Her gece atığı iyi geceler mesajını atmazsa, sabah attığı günaydın mesajına geri döner misiniz?Dönerseniz nasil bir tepki verirsiniz?
benim genç kardeşim kadınlara pek geri dönme ve yaptıklarını kafana takma sonra allah göstermesin aşık olursun ki allah rahmet eylesin aşk kadın silahıdır ne yapıyoruz o zaman ataların gibi düşün anlaşılmaz ulaşılmaz cool oluyoruz onu kendi silahıyla vuruyoruz anlamsızca terket falan arada kükre yok gece mesaj yok sabah mesaj kul olursun ellerinde sonra çekiciliğin biter 3 gün arama birden çık ce eee de kaybol yine o düşünsün sen yak sigaranı keyfine bak haa ne gündüz mesaj ne gece yakaladığında öp yeter aaa bu yeni nesil erkekler anam kadınlar yiycek bunları kuzucuklarım ya :(
ben babamın prensesiydim sabah öperdi akşam öperdi bunlar seni manüpüle eder 2-3 saat yeter sana al kucakla aklını al kafasını tavana vur ama yere indirme bırak kendi düşsün tavandan tabana korkma üzülme kadın kedi gibidir acıyıda sever acı kadını tahrik eder ama dozunu iyi ayarlıycan zevkinde acınında bundan geri arama sık sık yok yazdı yazmadı takma kafana aynı şeyi erkeklere uygular kadınlar nerden çıktı bu kadar edebiyat şiir zannediyorsun sen bu kadar beste öperken dudağının kenarını ısır hafifçe bırak gitsin :) anam amma yazdım bak bu taktikleride herkese vermem acıdımda ondan yazıyom sana :)
Panikatagim var benim. aklima her zaman en kotusu gelir. kaza mi yapti, gozaltina mi alindi, eger ulasamazsam İstanbul'da aranmadik hastane karakol birakmam.. bu kadar korkunun sonunda da gunaydin demesi hos olmaz tabiki. huyumu biliyordur. ben iyiyim uyuyakalmisim diye baslayarak uzunca bir mesaj atmali
Hayatımda şu an için tek bir kişiye iyi geceler ya da günaydın mesajı atıyorum.
Çünkü nedenini bende tam bilmiyorum ama nedense öyle hissediyorum ki; bunu söylemeye değer şu an için tek kişi benim için diyebilirim.
İlla o kişi sevgili olması da şart değil tabiki; sevgili kadar değer verebileceğin insanlar da vardır hayatında; Üzüldüğünde üzülebileceğin, sevindiğinde sevinebileceğin. Olsa idi belki dersin ama olmaz, belki de olmamalıdır zaten; böylesi daha iyidir ☺️ Zaten doğrusu da budur☺️☺️
Her gece mesaj atmasını beklemem çünkü eskiden gerçekten bunu yapardık. Çok bıktırıcı oldu benim için. " iyi geceler iyi rüyalar" yazmaktan üşenmiyordu. Ben " ii gclr" der uyurdum ama bu kadar üşenmemiş birine öyle cevap verdiğimde öküz dedi. O zaman wp de bilmezdik sms falan elde tuşlu telefon çıt çıt çıt
Bu kadar da abartmak doğru değil ya. İnsan uyuya kala bilir, her gece "iyi geceler" mesajı atılmalı diye bir kural yok ve bunun için de kavga etmeğe gerek yok.. Taraflar sadece bir birine karşılıklı güven, sadakat, saygı göstersinler yeterli
10 gün boyunca mesaj atmayıp napıyorsun mesajına iyiyim sen napıyorsun sesin soluğun çıkmıyor diye cevap vermiştim ( asla yazmama kararı almıştım oysaki)
Sabaha günaydın mesajı atmasına fırsat kalmaz geceden bütün ailesini ayağa kaldiririm başına birşey mi geldi diye sağlam bir ilişkide böyle birşey olmaz zaten
Dönerim tabi ya çocukça şeyler bunlar. yok msjıma geç cevap verdi yok gördü yamadı yok akşam yazmadı sabah yazıyor... ilişkiyi çıkmaza sokar insanı mutsuz eder
Mesajlara gore trip yapmak bence taze ergen isi kızlar biraz olgunlasın ya Erkeklerde bastan beklenti olusturac ak sekilde mesaj atmasunlar yoksa trip oluyo iş gereksiz yere uzuyor
Bizde durum tam tersi. d ben iyi geceler yazmazsam sevglm gunaydin yazmaz. d ben yazarsam gunaydin mesajinu atar ve sabahlari o mesaji okumak beni cok mutlu eder.
İlişkisine önem veren insanlar olduğumuzu ele alırsak böyle basit şeylere takılmamak gerek derim. Sabah mesaj atmadı, akşam ben atmayayım da anlasın diye triplere girmek olgun insanlara yakışmaz.
Tabii ki donerim uyumus kalmis olabilir insanlik hali o kadar da seee etmeye gerek yok insaniz yani ama her zaman bu tekrar ediyorsa mutlaka gece baska bir isi olabilir her gece yani
Böyle ufak şeylere çok takılmamak gerek, çalar saat gibi sürekli iyi geceler günaydınlar garip hissettiriyor bir yerden sonra zaten, zorunlu bir şey olmamalı.
Ne saçma bişi yok iyigeceler mesajıymış yok günaydın mesajıymış görende annesi babası ger gün günaydın iyigeceler diyo sanar be çok ergence şeyler bunlar
bir sebebi vardır belki ama trip için ya da başka bişi için atmıyorsa valla çekemicem bu saatten sonra dilediği yere günaydın desin :) iyi geceler bakalım :))
Sevgi fedakarlık ister. En ufak sorunda karşı tarafı üzmeye gerek yok. Sevdiği insanlarla birlikte olanlar sevdiğinizin kıymetini bilin. Ya sevdiği insanla birlikte olamayanlar ne desin ne günaydın ne de iyi geceler hiç bir şey yok.
Hiçbir zaman iyi geceler demez çünkü her gün uyuyakaliyor 😂 suçunu da bildiği için her sabah günaydın mesajını o atar bende donerim çünkü bilerek keyfi atmamazlik yapmıyor
En İyi Cevaplar