Arkadaşlar bunu abartanlar var dikkatinizi çekerim
Teşekkürler arkadaşlar sizden ricam lütfen soruma tam puan verirmisiniz söz bende sizin sorunuza tam puan vericem :)) biraz geç oldu ama k. bakmayın artık
Ben cesur olan herşeyi severim. İnsanların kendilerine has olan yaşam tarzını yansıtmasıdır tercih meselesidir. Belki oda benim bu kadar mütasıp olmamı beğenmiyordur çünkü kendimiz yapamayınca eleştiriyoruz insan olarak
yok yaa öyle değil nasılsa öyle olsun zaetnde düşüncelerini sordum ben ?
bence çok cesur hoşuma gider
ne cahilce bir düşüncedir bu. Dövmeli kadının nesi kötüdür. Dinimiz için uygun görülmediğini bilmesem bende dövme yaptırırım ve çokda severim.
sade bir şey olsa neysedee
sade veya değil bu insanların kişisel görüşü. sana göre sade olmayan şey ona göre sade gelebilir.
hatunun kişiliğini konuşuyıruz
Bazi dovmelerin anlami var ..cok.dovme ve yildiz dovme varsa haklisin..bazi kadinlar. Erkegin dikkarini cekmek için farkli yerlere yaptiriyor..
hee kuyruk sokumuna yaptıranlar var
valla ben eğer dövmesi orjinal bişeyse kendine has bir hayat tarzı var diye düşünüyorum..
Cevap
5Cevap
tercih meselesi
ama yazık yani vucuduna işkence çektirmek gibi birşey
çok estetikte bulmuyorum ben
tyaaa benim dediklerim abartılı olanlarda
Bende yok ama cok begeniyorum kötü bisey gecirmem. Begenirum ya da yok bunu begenmedim derim icmden
yokhanii sade bir şey olabilrde diğer türdenn
aman valla orasını burasını dövdüren kızlardan pek haz etmem
:) kalbini temiz tut ..
sonra pişman oluyorlar genelde. keşke tattoo yaptırmasaydım diyorlar :)
Çok önyargılısın. Nefret ederim önyargılı insanlardan.
yine birşeyler oluşuyor kafanda
niyee gııı
neden sabit fikirleriniz varki benim yok ama isterim göğsümde bir de popomda olsun
Erkekler bel sırt ayak bileği omuz el bileğinin iç tarafına yapılan dövmelerden çok tahrik oluyormuş, yahu sizin tahrik olmadığınız bir şey söyleyin bana... :))
yaa hatun hakkında pek iyi şeyler düşünemiyorum ben
Düşünme öyleyse... :)
niye belki evlilik düşünücem onunlaa
o zaman dövmesine değil yüreğine kişiliğine ruhtaki zenginliği ile ilgilen dövme nedir ki
Benden de aynı şeyler geçmiyor değil..
Aynı zamanda dövme kızları çok havalı ve çekici gösteriyor, tabi nasıl bir şey olduğuna da bağlı.
ayak bileği ve el bileklerindeki küçük dövmeler çok yakışıyor ama caiz değil ya la :)
Abartılı olmazsa yakıştırıyorum, dövmesine bakıp bir sonuç elde edemiyorum
puanladım hayatım
Teşekkür ederim güzelim
Anlamı güzelse güzel.
sadelik daha hoş bence
tutucu dövmeli gormedik
bana itici geliyo
hiç bişey
iticiler
sende benim gibimi düşnüyorsun nesi itici Ü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar