Sevdiğim kız reddetti şimdi konuşmaya çalışıyor amacı ne?

Şuana kadar hayatımda ilk defa aşık oldum geceleri gözüme uyku girmez oldu, yemeden içmeden kesilir oldum niyetim ciddiydi, yani sevgili yapmak , takılmak değil. Zaten öyle bir insan da değilim. Eğer evet derse ailemle konuşup yakın bir zamanda kızı istemeyi düşünüyordum sonra gittim uzun zamandır yazdığım bir mektubu kıza bir arkadaşımla gönderdim. Sonra mektubu okuyup okumadığını sordum ve kız ben seni iyi bir arkadaş, iyi bir dost olarak görüyorum falan dedi (yanlız ben öyle bu kızlarla çok muhabbet eden biri de değilim bununla da anca merhaba merhaba birde ödevlerde falan aynı grupta oluyorduk o yüzden konuşuyorduk ) biraz zorladım işte yüz yüze görüşelim istersen diye , gidip niyetimin ciddi olduğunu açıkça anlaticaktim. Kız kusura bakma istemiyorum dedi , bende fikrine saygı duyduğumu söyledim , bir terbiyesizlik yaptıysam özür dilerim dedim. Kızla aynı grupta olduğumuz için mecbur her hafta stajda görüyorum ben hiç konuşmadım konuşursam da ortaya konuşuyordum. Oda konuşmuyordu nedense son 2 haftadır bir konuşma çabası içerisinde. Mesela dersin birinde öğretmen yoktu ben konu anlatıyordum çocukları susturmak için haliyle sesim çok çıkıyordu arada ben yerime geçince niye bağırıyon falan dedi, ben olsam sınıfı yıksa gene bişey demem. Sonra geçen öyle saat kaç oldu ki ya falan demiştim kendi kendime saate bakmak için hemen cevap verdi saati söyledi halbuki ben kendi kendime demiştim. Birde hiç bir yerden de engellemedi, silmedi bende engellemedim sonra ben zaten o reddedince beğenmeyi , hikayesine bakmayı kestim ama o arada benim hikayelerime bakıyor bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor sonradan pişman mı oldu anlayamadım
Sevdiğim kız reddetti şimdi konuşmaya çalışıyor amacı ne?