Kaynanam aramızı bozmaya çalışıyor?

eşimle severek evlendik 4 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim daha kaynanamla başka şehirlerdeyiz yanımıza 4 günlüğüne geldi 4 gündür eşimle tartışıyoruz hatta geldiği günün ertesi günü eşim kaynanam yüzünden bana tokat attı dün olanlar oldu benim yanımda başka bişey konuşuyor eşimin yanında başka bişey konuşuyor eşimle tartıştık ben artık gitmek istiyorum dedim eşimle tartışıyorduk kaynanamda araya girdi sürekli beni suçladı bende artık tek başıma kalınca babamı aradım söyledim babama tokat attığını da söyledim babam çık gel dedi valizimi topladım eşim otogara götürdü biletimi aldı 1 buçuk saat otobüs bekledim eşim peşimden ayrılmadı en son otobüsüm geldi binecektim eşim sarıldı ağladı gitme dedi geri evimize döndük eve döndüğümde kaynanam yemek yapmış yemek yiyordu eşim askeri personel olduğu için göreve gitti kaynanam ben salonda otururken yatak odamıza gitti evimiz 1+1 eşime söyledim boşver dedi sabah kalkınca kendiliğinden kahvaltı hazırlamış yemiş kaldırmış bende 10 da kalktım yani geç de değildi salonda oturuyorum oda yine yatak odasında oturuyo yetmez gibi diğer oğlunu arıyo acındırıyor kendisini neymiş eşine gidince anlatacakmış onu yollayacakmış buraya eşime bırakmış herşeyi isterse beni boşayabilirmiş şu an onu öldürmemek için Zor duruyorum biraz uzun oldu ama sizce ne yapmalıyım ben babamın evine de giderim hiç bir problem yok babamın maddi durumu iyi ama eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyo bırakmıyoruz birbirimizi 😔😔
Kaynanam aramızı bozmaya çalışıyor?