İlkinde şansını denemişse, bir defaya mahsus olarak belki affedilebilir ama ikinci kez aynı blöfü yapmaya kalkıyorsa hadi güzelim herkes kendi yoluna diyip yol vermeyi bilmeli insan.
Yani bu işin her tartışması olmaz eğer ki bu lafı kendisine kalkan edinmişse o insanla alaka kesilmelidir.
Hayır. Ayrılık kelimesini bu kadar sık ve basit bir şekilde söyleyebiliyorsa yani demek istediği açık ve net. Seven kişi ayrılığı kavgada bile demez bence. Bu kelimeyi bu kadar basit bir şekilde dile getirmek bu kolay olmamalı bence.
Iliskiyi ciddiye almiyordur. Zora gelemiyordur. Ne kadar sevildigini ölcmeye calisiyordur. Karsisindakinden emin degildir bakalim ayrilalim deyince ne tepki verecek kabul edecek mi diye test ediyordur.
Kısasa kısas yap ayrılalım senle mi uğraşacağım çocuk gibi de resti çek, kimse bulunmaz hint kumaşı bursa kumaşı değil, böyle kapris eden çocuk gibi insanlar adamı çökertir, 1 yıla kadar saçların bembeyaz olur Adnan şenses gibi
Çok can sıkıcı bir durum ayrılmakla tehdid edilmek böyle bir psikolojik şiddete maruz kalıyorsanız o ilişkide durmayın karşınızdaki kişiye muhtaç değilsiniz
Blöf mü bilmiyorum ama gerçekten ayrılmak istediği kesin 😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten her tartışmada öyle kolayca “ayrılalım” diyorsa ayrıl gitsin. Belli ki o da bunu istiyor. Gerçekten seven biri o sözü kolay kolay söyleyemez ve kolay kolay ayrılmak istemez. Sevdiği için çözüm yolları aramaya çalışır. Her tartışmada “Ayrılalım” demek ise kestirip atmaktır.
Blöf yapıyorsa da ayrılmak gerekir. Ayrılmakla tehdit etmek nedir ya? İlişkilerde yapıcı değil yıkıcı olmak gerekir. Her tartışmanın sonu ayrılalıma gidiyorsa, o kişiden hayır gelmez.
Hayır, yapmıyordur: O benim işte😅 Blöf olsun diye değil, beni delirttiği için diyorum. O an kolay geliyor ayrılmak da der demez onsuz olmanın acısını duymaya başlıyorum.
Birincisi KS kurallarını açıp okuyabilirsin resim kurallara hiçbir şekilde aykırı değil kaldı ki soruyu soran supermod ve kuralları bizden bile en iyi şekilde bilendir yani KS kurallarına aykırı hiçbir şey yok iyigunler
İkincisi de pardon yazmayı unuttum madem böyle şeylere karşısın surdaku sadece bir resim İstanbul'da o kadar alenen olaylar oldu canlı canlı meydana inip protesto ettiniz mi maalesef o yüzden surda konulan bir resim ile edep tartışması yapmayalım lütfen