Her tartışma da ayrılalım diyen sevgili blöf mü yapıyordur?

İlkinde şansını denemişse, bir defaya mahsus olarak belki affedilebilir ama ikinci kez aynı blöfü yapmaya kalkıyorsa hadi güzelim herkes kendi yoluna diyip yol vermeyi bilmeli insan.
Yani bu işin her tartışması olmaz eğer ki bu lafı kendisine kalkan edinmişse o insanla alaka kesilmelidir.
Hayır. Ayrılık kelimesini bu kadar sık ve basit bir şekilde söyleyebiliyorsa yani demek istediği açık ve net. Seven kişi ayrılığı kavgada bile demez bence. Bu kelimeyi bu kadar basit bir şekilde dile getirmek bu kolay olmamalı bence.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır her tartışmada ayrılmak isteyen sevgili Tek kelimeyle ergenlik yapıyordur ve hiçbir zaman da o ergenlikten çıkamayacak olan kişidir
Ayrılmazsan neyse 😄
Blöf mi ciddi mi bilmem ama bu kadar rahat bu kelimeyi kullanıyorsa kal demem..
Blöf mü bilmiyorum ama gerçekten ayrılmak istediği kesin 😁
yer arıyor ayrılmak için..
Boş yapıyordur ayrılacaksın Net
Denemesi bedava 😂😂
Iliskiyi ciddiye almiyordur. Zora gelemiyordur. Ne kadar sevildigini ölcmeye calisiyordur. Karsisindakinden emin degildir bakalim ayrilalim deyince ne tepki verecek kabul edecek mi diye test ediyordur.
Kısasa kısas yap ayrılalım senle mi uğraşacağım çocuk gibi de resti çek, kimse bulunmaz hint kumaşı bursa kumaşı değil, böyle kapris eden çocuk gibi insanlar adamı çökertir, 1 yıla kadar saçların bembeyaz olur Adnan şenses gibi
Niyetini belli ediyordur. Zira sonradan, ben demiştim demek için.
Böyle bir durum varsa o ilişki cıvıklaşır zaten belli bir süreden sonra :( şaka da olsa yapmayın, yapmayalım.
Kafama. koydu isem. demem. direk. ayrilirim. kahır trip afra tafta dırdır çekemem kafam. gurultu kaldırmıyor.
Tehditle seni eğitebileceğine inanıyordur. Bu cümle ilk kurulduğunda gideceksin sonrası yalama oluyor
Hayır. Ayrılmak isteyen insan her zaman ayrılık kelimesini kullanır. Yani kısacası her tartışmada ayrılalım diyen kişi gerçekten ayrılmak istiyor.
Denemen lazım ayrılalım dediğin de * birek bakalım nasıl tepki verecek geri dönüşü nasıl olacak görmek lazım hahaha
Yapıyorsa da bu harekete tahammülüm yok benim. O blöfü görür ve arttırır, silerim onu hayatımdan. Bu yaşta ergen tribini çekecek halim yok kimsenin.
Bunu devamlı diyen kişi sevmiyordur zaten sağlıklı bir ilişki değil gibi bu ilişki bir süre sonra biter
Blöf yapio tabik. Ama bir derken iki derken gerçekten sn ayrıl da görsün blöf nasl oluyor her kavga ayrılmaya mi kalkılır yaa
Sana tavsiyem sevgiliyken ayrılman. Çünkü evlenince olmuyo maalesef.
O blöfü ilk ve son defa yapar, o ilişki biter. Dile getirilen şey beynin isteğidir. :)
Ayrılmak lafı ağızdan bir kere çıkar geri dönüşü de yoktur naçizane benim nazarımda
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş