Özellikle kadınların bu termos özelliği var hiçbir şeyi unutmuyorlar😉😊

Tiksiniyorum... İnsan hatalı varlıktır. Hata yapması doğasında vardır. Kimse kendini kusursuz görüp bir başkasının hatalarını dile dolamamalı. Üstelik bu senin en güvendiğin herşeyini paylaştığın sevgilin ise yazık! Kusursuzluk isteyen uzaya çıksın. Ne demişler: “ben düşmanımın değil sevdiğimin kötülüğünden korkarım. Çünkü o beni neremden vuracağını iyi bilir.” Bu şu demek değil sürekli aynı hatayı tekrarlayanları affedin ayıplarını örtün demek değil. Ama her koşulda eğer karşında ki hatalıysa ve sen kusursuz bir ilişki arıyorsan kimseyi oyalayıp kandırma ayrıl gitsin.
Öyle bir sevgilim vardı, geçmişimle alakalı birtakım bilgilerimi paylaşmıştım kendisi ile. Sürekli de olur olmaz konusunu açar dururdu. Sonuç ne oldu? şu an 26 yaşına geldi ve evde kaldım psikolojisine girdi. Onu terkettim çünkü, haketti.
Ole bir sevgilimin olmasini asla istemezdim. Birak sevgiline karsi surekli gecmisteki hatalari hatirlatmayi, bunu herhangi bir dostuna, kizina/ogluna, akrabasina veya tanimadigi birine bilmeyerek bile yapan bir insana karsi hicbir zaman hakli taraf muamelesi yapmam ve hak etmez de. Bir insanin gecmisi gecmiste kalmistir ve icten bir pismanlik ve istikrarli bir geri donus soz konusu oldugu muddetce de o hata hic yapilmamis gibi muamele edilmelidir.
Çok saçma buluyorum öyle yapılmasını. Uyarırım geçmişi sürekli önümüze getirme derim.
Yani essek değil ya, anlayacak bir daha ayni şeyleri yapmayacaktır. 🌷
Cevap
55Cevap
Böyle bir kişiyle , uzun süreli ilişki yürümez , soğurum.. Biter..
Bunu genelde kadınlar yapar.1 hatayi 10 cümle kurarak aynı anlamda kalmasını saglayabilecek kelime dağarcıklariyla erkekleri aptal ederler. yavrum yazık idraak edene kadar zaten uzun bir süre geçer. sonra duruma ayıkınca yeter ya bu ne be der. İliskiden Sıtkı sıyrılmıştır kadın milletinden tiksinmistir zamana ihtiyacı vardır.😄😄😄 allah yardımcısı olsun
Hiçbir şeyi unutmayız evet ama bir hata yapmışsa ve yüze vurulacak kadar ağır bir şeyse, ona rağmen ikinci şansı verdiysem asla konusunu açmam bir daha. Ta ki aynı hatayı tekrarlayana kadar. Benim yüzüme hatamı vurursa o ilişkiden beklentim biter ve ayrılırım
Erkeklerde de var ne yazık ki termos özelliği ve uzak durmak gerek bence böyle tiplerden.
Ne kadar kaçarsan da buluyor 😊bu termoslar
Allah yardımcıları olsun Uğraşanların
Gitmek için fazla ısrarcı hareketler de bulunuyor duruma girmiştir artık.. umursamam. Hayatımızdan gün çalmasın kimse. Biz kadınların 1 saati bile değerli 💞
Ben bağırıp çağırırdım gecmise mazi derler... Gazi derler derdim ama şöyle bir durum var hiçbir zaman da hata yapan taraf ben olmadım o yüzden problem değil
Kendime yapilmasini istemedim hic bir seyi başkasına da yapmam dostum insaniz hepimiz hata yapariz ama bunu gundemde tutmak da ne bilim kavga sebebi olur hep susmak iyidir 😀
böyle yapan bir sevgilim vardı. ne benle olabiliyordu ne bensiz. ama tek çare ayrılmak görünüyordu. en sonunda bir gün ona haber vermeden çekip gittim. o da hevesliymiş zaten ne aradı ne sordu ahahahaha
Hatalarını tekrarlamazsa bir 10 yıl sonra unuturum yüzüne vurmam yani. ama aynı şeyleri yaparsa her dakika işkence olurum tabi ki :))
Bunu en çok bayanlar yapar.. Bir meseleyi tam 40 yıl unutmaz ve 40 yıl sonra fırından çıkmış sıcak ekmek gibi getirir önüne koyar.. 😃
usulca kapıyu açar kolundan tutar dışarı atar ve usulca kapıyı geri kapatırdım malum kış mevsimindeyiz içeri soğuk girmesin 😄😄😄
O termostan ona demli bir bardak anı doldururum, kabız olur. :):
Adı üstünde geçmiş o ısıtan sevgilide geçmişte kalır ☺
Hadi canm yürü endamıno göreyim dersin heralde kabacaa
Geçmişimi kurcalayan, geçmişimle ilgili sorular sorup beni bunaltan birini hayatıma da almam zaten.
Hata yapmayacaksin ki yuzune vurma sansi olmasin ama yok durup durup aciyorsa koy
Gitsin
Bu kadar kinci olduğunu ilişki başında biliyorsan katlanacaksın. Bilmiyorsan yüzüne vur. Eğer devam ederse terkett.
Geçmişe takılan insanı sevmem onunla geleceğini yaşayamazsın demiş mr podda 🙃
Onun da yanlışı vardır benimde. İki tarafında dikkatli olması gerekiyor
Gönlümü almayı bilene yapmam bunu, önüne sunuyorum ki demek kırgınlıgım geçmemiş kızgınlıgım da.
Hayatımdan tamamen çıkartıp, kendi yoluma bakardım.
Öyle insanlarla işim olmaz.
Sevmek bu değildir; sahiplenen ve gönlünü veren kıyamaz ki davransın böyle. Bence yani...
hatasiz bir gecmiste temiz bir gelecek kacinilmazdir.
Öylelerine tahammül falan edemem. En ufacık bir imada, kapının yolunu tarif ederdim.
Tavrım onu terketmek olurdu ya da onun geçmişini ortaya çıkarmak.
Katlanamam ya yzuume vurulmasına zaten kimseyi kızdıracak birşey yapmıyorum
Unutması için elimden geleni yapardım ve aynı hatayı tekrarlamamaya çalışırdım. 👍
Ben yaparım bunu karşı tarafa ama cuk diye de oturuyor 😄 Kötü bir huy ama vazgeçmeye çalışıyorum
Olmaz o iliski. Hataları ortmeyi bilmek lazim iki taraf icin de.
Bunu yapan kadın ya aslan ya akrep ya yengeç burcudur :D
Susmak en güzel cevap olacaktır, havlayan köpek ısırmaz demişler.
geçmisini kaldiramayacagim biriyle gelecege adim atmam
Gecmise takilirsak iliski nasil geleceğe tasinacak?
Alır pikniğe götürür piknik yerinde bırakır gelirim😂😂😂
Ben geçmişimi buruşturup cöpe attım çöplüğü köpekler karıştırır derdi necip fazıl
Yol veririm hadeee fazla boş yapma derdim
#BirKezbanınSeyirDefteri
Birakirdimm cunkuuu hep yuzune vuracak ve sonunda ayrilik olacak... gercekten seven gecmisi gecmiste birakir gelecegine bakar...
Durmasini yaptigin hata oldugunu ve surekli ayni tavirlari sergilememsini isterdm zaten nefret ettigim bir sey kadinin ya da erkegin surekli birbirini kirmasi uzmesi hep gecmisten bahsetmesi
Ayrılırdım ben onu geçmişiyle sorguluyor muyum? Evet
Var. Anlatmak çok zor pişman olduğunu anlamayabiliyor. Ama sevdiğim için sabrediyorum az kaldı bacağına sıçmama
Benim en nefret ettiğim şeydir bu. Olduysa bir hata, bu konu hakkında yapıldıysa bir kavga; bu dava o vakit kapanmıştır.
Aynı mevzuları neden sürekli güncelleyip birbirimizi yıpratmamıza sebep oluyorsun bu ilişki böyle yürümez derim
Bir konuyu bitirememek sadece zarar verir. Karsindaki hatasini ayibini biliyorsa tekrar tekrar konusmak yüzüne carpmak anlamsiz ve ayip...
ayrılırdım ona ne oluyor hatayı ben yaptım bedelini de ödedim kimse beni artık yargılayamaz eğer öyle bir şey olursa tekmeyi basmak hiçte zor değil
Artik bir yerde noktalamasi gerektigini anlatirim
eger tartismaniz kizin yaptigi ufak bir hataysa senin yaptigin seyleri affetigini seninde bu yuzden ufak bir sebepten ustune gelmemen icin olabilir
Sayar saydırırım geçmiş ne de olsa bana karışmaya hakkı yok o yoktu çnkü.
Geçmişte takili kaldiysa geleceğimde yer alamaz hayatimdan cıkartirim.
Sadece şarkı için geldim.
#sagolovlov
Şarkı ateş ediyor 😄
Aynen öyle 😊
Başlığın güzelliği ve benle uyumu. <.3
Teşekkürler 😊 yapmayın böyle hiç iyi değil
Sürekli geçmişimi yüzüme vurmamasını isterdim kendi hatasını bu şekilde örtpas etmesine izin vermezdim.
Geçmişe takıntılı olan bence girmemeli sevgi olaylarına işin içinden çıkamazsın çünkü dürüst olmazlar
Sevince çevrenden korkutuğunu yapmak için yardım bekliyorsun
Çekemem geçmişin kiralanmasını sevmem o an önemli..
Yallah arabistana derdim
Ne alaka
Hafi canim mukemmeli bul o zman diyeism geliyor
Ayıp denen bir şey var😃
Zayıf karakter belirtisi.
En nefret ettiğim şeylerden biri
Uyarırdım eğer hala devam ediyor ise kavga ederdim
Termosdaki sıcak suyla yakmak😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar